- 6 Şubat 2014
- 94
- 80
- 88
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Kesinlikle hayir demedigi gibi zaten teklif gelmeden öne yöneliyor.Eşinizin teklif etmesi doğru değil belki ama çok büyütmeyin bence..
Aslında kayınvalidenizin hayır deyip arkaya geçmesi gerekiyor..
demezlerrrr demezler canımEşinizin teklif etmesi doğru değil belki ama çok büyütmeyin bence..
Aslında kayınvalidenizin hayır deyip arkaya geçmesi gerekiyor..
Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Kayınvalide daha sormadan öne yöneliyor o sırada eşim sen geç istersen öne diyor annesinebenim eşim de nezaketen sorar annesine, ama kv benim oturmam gerektiğini söyler hep.
eşinizin sorması anormal değil bence, saygısından sorabilir yani
ama kvnizin tutumu önemli burda
aman be bu kaynanaları da pamuklarda saklamak lazım darılmasınlar diye.İkinci yapısında konustum zaten annesi darilir diye teklif etmiş. Bir tartışmaya dönüşmedi ama hosuma gitmediğini belirttim haklısın ama annemin darilmasini istemiyorum dedi.
Canım inanki annesi bunu benden daha fazla önemsiyor sankiGideceğin yere daha çabuk varıyorsun
demekki eşin de onun öne yöneldiğini fark ettiği için mecburiyetten önde oturmasını söylüyordurKayınvalide daha sormadan öne yöneliyor o sırada eşim sen geç istersen öne diyor annesine
Ya yarışıyor işte seninle... Sende bir dahakine kendin teklif et bence. O vakit o egosundan kurtulacaktır ve nihayetinde ön koltuk sana kalacak ve sen gideceğin yere daha cabuk varıcaksın.. :)Canım inanki annesi bunu benden daha fazla önemsiyor sanki
Öne oturanın başı göğe mi eriyor anlamadım valla daha önce de bir üye sormuştu hatta kavga etmişti eşiyle bu yüzden.
Kadın öne otursa ne olur kendini saygın hisseder aksine ne güzel.
Arkaya oturanın incileri dökülmüyor.
Böyle şeyleri sorun edenleri hiç anlamıyorum ya.
demezlerrrr demezler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?