• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenin ön koltuga oturması normal mi?

Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?

Simdi buna saygisizlik vs gibi yaklasanlar olabilir ama bizim yerimiz bence her zaman esimizin yani.
Kv ler surekli bizle yaris halinde olduklari icin senin yerine elele tutusup yurumek de isterler.:KK70:
Ben de senin gibi hissederdim Muhtemelen ama cokta takma :KK66:

benim eşim de nezaketen sorar annesine, ama kv benim oturmam gerektiğini söyler hep.
eşinizin sorması anormal değil bence, saygısından sorabilir yani
ama kvnizin tutumu önemli burda
Kayınvalide daha sormadan öne yöneliyor o sırada eşim sen geç istersen öne diyor annesine

İkinci yapısında konustum zaten annesi darilir diye teklif etmiş. Bir tartışmaya dönüşmedi ama hosuma gitmediğini belirttim haklısın ama annemin darilmasini istemiyorum dedi.
aman be bu kaynanaları da pamuklarda saklamak lazım darılmasınlar diye.
Öne oturmadığı için darılacak kaynana zamanla darılacak çok şey bulur.
O yüzden olaya fazla kaptırmamak lazım. Bunun darılacak bir şey olmadığını kabul etmesi lazım. Ön koltuğa oturunca apoletleri mi arttı?

Ben kendiliğimden arka koltuğa geçiyorum çünkü bebeğim var, onun yanında oturmayı tercih ettiğim için. Kayınvalidem olur mu öyle şey derdi önceleri ama alıştı artık o da direkt sormadan öne oturmaya başladı :))) Ama kafaya takılacak birşey yok bence, sorun etme bunu aranızda.

Canım inanki annesi bunu benden daha fazla önemsiyor sanki
Ya yarışıyor işte seninle... Sende bir dahakine kendin teklif et bence. O vakit o egosundan kurtulacaktır ve nihayetinde ön koltuk sana kalacak ve sen gideceğin yere daha cabuk varıcaksın.. :)

Benim eşimin de bazen annesine öne buyur dediği olmuştur saygıdan ama kayınvalidem orası eşinin yeri oğlum olmaz diye hep arkaya geçer. Eş de olduğu kadar kayınvalidede de bitiyor iş.

Gün geçmiyor ki bir ön koltukta kim oturmalı konusu açılmasın.
Anlamadığım ne farkediyor? Aynı arabanın içinde gidiyorsunuz,aynı anda gidiyorsunuz.
Boşverin otursun yani ne var bunda.

ben boyun mu uzadı, ön koltuk başka bir yere mi gidiyor tarzındaki yorumları hiç anlamıyorum.konu bu değil ki, bence çiftler hiçbir zaman birbirinden ayrı düşürülmemeli.ön koltuğa oturtmak bir saygı gösterisi değil. kp, erkek arkadaş, erkek kuzen olduğunda teklif edilmeli ben bunu yapıyorum ama arkada tek başlarına sıkılmasınlar diye sadece

Öne oturanın başı göğe mi eriyor anlamadım valla daha önce de bir üye sormuştu hatta kavga etmişti eşiyle bu yüzden.
Kadın öne otursa ne olur kendini saygın hisseder aksine ne güzel.
Arkaya oturanın incileri dökülmüyor.
Böyle şeyleri sorun edenleri hiç anlamıyorum ya.

Ben hiç anlamadım bu konuyu zaten. Çok komik geliyor bana. Koltuğu bile yarış olarak görüyorlar.

Valla ben kimse kimseye teklif etmeden gecer otururum. Araba benim, kullanan da esim gecsin arkaya otursun. Kayinpederim kullanirken ben one mi geciyorum, bana teklif mi ediyor sanki?

Kayinvalidenle baska sorunun var mi? Eger baska meseleniz yoksa bosver. Kadinin hosuna gidiyordur bir sureligine de olsa bunu yasamak. Hatta bir dahaki sefer sen israr et oturmasi icin o atlamadan. Yani senin bunu mesele etmedigini anlasin.

Ama eger baska sorunlariniz da varsa kaptirma tabii koltugu :)

Back
X