- Konu Sahibi mmelegim84
-
Bende kv bizimle bir yere gideceğimiz zaman söylerim sen otur anne diye ama oturmaz ,otursada sorun yapmazdim ,esiniz nezaketen soruyordur ,KV nizin dusunmesi lazim ,arabanın her yeri aynı yere gidiyor nasılsaabartmayin çok rahatsizsaniz esinize uslubunca rahatsizliginizi söyleyin .
Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
tam da bu yuzden sorun yapmıyorsunuz bence
ama gıcık gıcık sızden once kossa otursa hıc de boyle dusunmezsınız
önemli olan arabanın ön koltuğunda değil eşimizin gönlünün ön saflarında yerimiz olması kalbinde yer yoksa güzelim ben ayakta da giderim misalihem resmiyette arabanın arka koltuğu en makbul gören koltuktur. geçin kurulun arkaya prensesler gibi.
Hayır ben nezaketen sormuyorum ,gerçekten sürekli otursa asla ama asla problem etmem, kp ile bir yere gidecegimiz zaman sürekli kp oturur ama hiç aklima bile gelmez niye onlar oturdu ben oturmadim diye ,emin olun kendi anne babamiz otursa asla sorun etmezdik ,sevsekte sevmesekte onlar bizim büyüğümüz esimizin anne babası ...
Birincide cocuk yoktu 1 haftalık evliydik ikincide cocuk vardi ama yanimizda degildi arabada 3 kisiydik. Kavga asla çıkarmam sadece eşimin teklif etmesini anlamiyorum o karışmasın istiyorum. birimizi tercih etmiş oluyor çünkü.konu bu degıl kaynananın dırek one yonelmesı
zaten cocuk var mı bılmıyorum ama cocuk olunca gelın mecbur cocukla zaten arkada oturmak zorunda oluyor
konu sahıbının yenı evlı oldugunu varsayarsak cocuk da yok bence kaynananın sız gencler beraber olun demesı gerek
ben yenı nısanlıyken bıle kayınpederım bıle arabayı esım surerken bana one otur derdı ben utanırdım yok olmaz dıye adam kaga dovus oturturdu benı :)
araba da kaynana adam ve esı varsa sadece nıye es arka koltukta gıtsın kı cok sacma
evet on koltuk da arka koltuk da aynı yere gıdıyor
burada dalga gecenler olmus tamam cok oyle cıngar cıkarıp kavga edılecek bıse de degıl ama buradakı ınce '' üstünlük çabası'' da farkedilmeyecek gibi degil.
Var olmazmi neler neler var ama bunları anlatmak istemem burda.
ama burada hikaye şöyle,
aracı siz kullanıyorsunuz, yanınıza babanız oturuyor, bir seferlik mevzu değil, sürekli o yöneliyor.
eşiniz arkada oturuyor.
garip gelmiyor mu gerçekten size :)
Arkadaşım yeminle garip gelmiyor yahu ne fark eder aynı yere gitmiyor mu bu araba gidiyor ,daha yeni konu açtım çok zoruma gitti diye neler yasadigimi yazdım ,bunlara rağmen bu konu saçma geliyor bana ,ben sorun etmiyorum edende etmesin Allah başka sorunlar vermesin bunlar problem değil
:)
ne kadar güzel.
demek ki bu konunun doğrusu yok.
bana gerçekten garip geliyor.
eşim arkada oturuyorsa ben de arkada otururum, o öndeyse öne otururum.
sadece kv değil bir başkası için de bu durum değişmez.
elbette hastalık, yaşlılık vb bir sebeple birinin ön koltukta rahat edeceğini düşünüyorsam durum başka. ya da araba kalabalıksa ve düzen için böyle bir durum gerekiyorsa, veya çocuğun ihtiyacı olması durumunda.
Kayinpederin one otursa ayni tepkiyi verir miydin? Bencede buyuk kimse teklif edilir yoksa saygisizlik olurArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?