- 31 Mart 2015
- 2.898
- 5.627
- 108
- Konu Sahibi mmelegim84
-
konu bu degıl kaynananın dırek one yonelmesıGün geçmiyor ki bir ön koltukta kim oturmalı konusu açılmasın.
Anlamadığım ne farkediyor? Aynı arabanın içinde gidiyorsunuz,aynı anda gidiyorsunuz.
Boşverin otursun yani ne var bunda.
Valla ben kimse kimseye teklif etmeden gecer otururum. Araba benim, kullanan da esim gecsin arkaya otursun. Kayinpederim kullanirken ben one mi geciyorum, bana teklif mi ediyor sanki?
Mesele araba ön arka meselesi değil aslında arkadaşım mesele kv'nin öncelik herzaman benim sen şöyle çekil bakim der gibi davranması. Eşiminde tabiki öncelik senin demesi ve dengeyi kuramaması. Bence hiç karışmaması gerekir.Gün geçmiyor ki bir ön koltukta kim oturmalı konusu açılmasın.
Anlamadığım ne farkediyor? Aynı arabanın içinde gidiyorsunuz,aynı anda gidiyorsunuz.
Boşverin otursun yani ne var bunda.
O hem karısı hem de yaşça büyük..
Size teklif edilmemesi gayet normal..
Arabanın sizin olmasından değil de, eşlerin yanyana oturması daha münasip bence de..
Mesele araba ön arka meselesi değil aslında arkadaşım mesele kv'nin öncelik herzaman benim sen şöyle çekil bakim der gibi davranması. Eşiminde tabiki öncelik senin demesi ve dengeyi kuramaması. Bence hiç karışmaması gerekir.
Mesele araba ön arka meselesi değil aslında arkadaşım mesele kv'nin öncelik herzaman benim sen şöyle çekil bakim der gibi davranması. Eşiminde tabiki öncelik senin demesi ve dengeyi kuramaması. Bence hiç karışmaması gerekir.
işte siz kaynananız zaten kendını bıldıgı ıcın alınmazsınızdaha hiç kayınvalidem ben varken ön koltuga oturmadı,hatta beni evmden almaya geldiklerinde bile inip arka koltuga oturmuştur.ama önde o otursa alınmam heralde. Tabi bunu aramızda hırs olmaması lazım
Valla bana yasattiklari onca seyden sonra onlar hakkinda yorumlarim cok acimasiz oluyor olabilir. Elimde degil. :)
Var olmazmi neler neler var ama bunları anlatmak istemem burda.Kayinvalidenle baska sorunun var mi? Eger baska meseleniz yoksa bosver. Kadinin hosuna gidiyordur bir sureligine de olsa bunu yasamak. Hatta bir dahaki sefer sen israr et oturmasi icin o atlamadan. Yani senin bunu mesele etmedigini anlasin.
Ama eger baska sorunlariniz da varsa kaptirma tabii koltugu :)
takacak baska sey mı yok Allah askına???? hep beraber bır yere gıdecek olsak ıster kv kp ıster kendı annem babam ben kendım arkaya gecer en buyuk kımse ona one oturmayı teklıf ederım...Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?