Kayınvalidenin ön koltuga oturması normal mi?

kv arkaya oturmaya yoneldiginde ben kabul etmiyorum olur mu annecim buyurun lütfen one siz oturun diyorum
sonuçta annesi ben hiç rahatsız olmuyorum aksine ben one oturSam o arkada olsa rahatsız olurum

Çok saçma öne oturması. Eşinin sorması da ayrı bir saçma esinle konuş bu konuyu büyükse büyük niye öne oturması gereksin.

Koltuk üzerinden iktidar kavgası galiba. bizim arabaya babam, ya da annem binse, ben arkaya geçerim, eşimin annesi babası yok ama büyük abileri binse, o zaman yine yerimi onlara veririm. Normalde zaten ben oturuyorum, kırk yılda bir bindiklerinde arkaya geçsek ne olur ki?

one oturmayı cok seviyorlar niye hala cozemedim:) ama bakıldıgında esin oturması daha dogru geliyor aslında

Ben annemi de babamı da kv kpyi de öne oturturum. Hiç alışık değilim arabada büyük varken öne oturmaya.

Benim icin farketmez ama esim araba kullanirken cok ilgi istiyor. Yok su ver, agzima sakiz ver, az kolumu siksana, yandexe baksana trafik var mi, saga baksana yol serbest mi Bunu da herkes bildigi icin mecburen direkt arkaya yoneliyorlar.

Su on koltuk kavgasini hic anlamadim, anlamayacagim da. Bu kadar bos bir sey olabilir mi ya. Yok ben oturdum, yok annesi oturdu. Bu neyin ego tatminidir ki. Kim oturursa adami o mu kazaniyor, ne bu...

Tabikide normal annesi varken ön koltuğa senin oturman tuhaf bence. Sahsen eşim demeden annesi yada babasıyla aynı arabada gidiyorsak one oturması için ben davet ediyorum. Böyle ufak şeylere takılmayın otursun nolcak

Şu öne oturma merakı nedir anlamak. Öne kaynana oturunca inciler mi dökülür. Bu kendine dert yaratmaktan baska bir şey değil.

gayet normal ne var bunda büyütmüş bu güne getirmiş az murad alsın ne olacak ki

Senin öne oturman bırkere ayıp büyük o ve senın kayınvalden oglunun yanına tabıkı de o oturur.Saygı geregı doğru olanda budur nedir bu kıskançlık.

Peki arabayı kadın kullanıyorsa ve kendi babasına öne oturmasını söylerse, kocası da mecburen arkaya geçerse. Bu iki kez böyle olursa, kocanın bu konuya içerleme hakkı var mı? Onun da içerleme hakkı yok diyorsanız, problem yok. O adam sizin iş arkadaşınız olsa, bu olaydan rahatsız olduğunu söylese, ona da "Bu neyin ego tatminidir ki. Kim oturursa kadını o mu kazaniyor, ne bu", " incilerin mi dökülür", "büyük o senin kayınpederin kızının yanına tabii ki de o oturur. Saygı gereği doğru olan da budur nedir bu kıskançlık" der misiniz? Derseniz problem yok, fikirlerimiz farklı ama adilsiniz. Ama bunları aynı durumdaki bir erkeğe diyemeyecekseniz, o zaman adil değilsiniz.

20 yillik şoförum...Eşim varken ben surerim esime asla vermem arabayi...ama gel gorki babam var oda en az 45 yillik şoför. .arabaya binince direk şoför koltuguna oturuyor benim Sürmeme izin vermiyor dura kalka istop ede ede gidiyoruz

şu arabanın ön koltuğunu kaldırsınlar

orası bir statü sembolü değil ki

geçen bir arkadaşın arabasında önde oturup onların evine gittik eşini ve bebeğini aldık

kadın bebek ile arkaya oturdu

önde oturdum ama acayip rahatsız oldum ilk defa bu konulardan kaynaklı

kv oturur babam oturur eşimin babası oturur annem oturur

kim olursa o oturur

yabancı birisi varsa o oturur

eşimin arkadaşı varsa o oturur

kim şişman ise o oturur vs vs

hatta ön koltuk boşken ben arkada ya da çantalar önde ben arkada bile otururuz

sorun mu değil

kendimi ikinci plana atılmış hissettim mi hiç hayırrrrr

Öfff. Hanimefendi herkes sizin gibi ön koltuk takıntılı değil. Sadece ulaşım için kısıtlı zaman aralığında kullanılan bir kıçıkırık araba koltuğuna da büyüüük anlamlar da yüklemiyor. İster babası otursun, ister anası. Burada ama şu otursa da böyle mi dersiniz diye hala boş senaryolar yazıyorsunuz ya. Kim oturursa otursun, sorun yok, tamam mı?

evet kadın kullanıyorsa da onun babası oturur

hatta adam kullanırken annesi oturmasından daha normal olur bana göre

Konu koltuk değil. Adalet. Konu sahibi eşinin bu konuda adil olmayabileceğini ima etmiş, eşi yan yana oturtulmadı diye kızmış bir keresinde.

Bir de, üslubunuz gereksiz yere sert. "herkes sizin gibi ön koltuk takıntılı değil" demişsiniz. Bu çok önyargılı. Konu koltuk değil. Konu koltuk olmaz da "eşim bayramlarda akrabalarımı ziyaret etmemek için sorun çıkartıyor" olur, "eşim ailesine her ay 800 TL yardım yapıyor" olur, "eşim arkadaşlarımla görüşmemi istemiyor" olur, ben yine "konu sahibi aynı şeyi yapsa ne olurdu" diye düşünürüm ve aynı durumda erkeklerin bunu kabul etmeyeceğini düşünüyorsam yazarım.

Ben önyargılı olsam, alıntı yaptığım kişileri direkt adaletsiz olmakla suçlardım. Ama önyargılı olmadığım için soru sordum.

evet kadın kullanıyorsa da onun babası oturur

hatta adam kullanırken annesi oturmasından daha normal olur bana göre

Cevapladığınız için teşekkür ederim. Söylediğiniz şey kendi içinde tutarlı ve adil. Kişisel tercihiniz ve kimse de bir şey diyemez.

Evet, sert gorunuyor yorumum. Kusuruma bakmayin, oyle sinirli, gergin filan degilim yani, oyle cikmis. Ben bunu adaletle bagdastirmiyorum. Bu cok basit bir sey, lafi bile edilemeyecek kadar basit. Diger verdiginiz ornekler baska. Dedigim gibi, siz fazla anlamlar yukluyorsunuz bana kalirsa. Alt tarafi kayinvalideye on koltuk teklif edilmis. Buradan girip adaletten cikmissiniz. Iste ben bu kadar kafa patlatacak bir durum gormuyorum. Bana gore on koltuk, fiziksel anlamda daha rahat, daha ferat gitmek isteyenin veya buna ihtiyaci olanindir. Otesi yok, derinligi yok bu konunun. Bu kadar yani.

Ben erkekler kendi yaptıkları şeyi eşleri yapınca kızmalarına çok kızıyorum. Konu basit de olsa kızıyorum. Konu sahibinin eşinde de o potansiyel varmış gibi geldi.

Dediğiniz gibi bana göre de ön koltuk fiziksel anlamda daha rahat gitmeye ihtiyacı olan kişinindir. Ben de buna hep dikkat ederim. Bence herkes de öyle yapmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…