- 27 Nisan 2014
- 2.618
- 1.970
- 108
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Eşim değil ama ben teklif ederim sen öne geç diye o da oturmak istemez ama ben ısrar ederim sonuçda büyüğümüz arkamda oturtamam değil mi ama eşinizin teklif etmesi tuhafArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Onemli olan niyet. Benim kayinvalideyi anlatayim. İlk evlendigimde birinci ayimiz dolmamisti daha, bayramda baska bir sehre gidiyoruz. Esimin arabasi da su coupe denen iki kapili arabalardan. Ben kendim teklif ettim one oturmasini. Ben de arkaya gectim ama arabanin arkasi basik, sikici, arka camlar acilmiyo. Ben fenalik geciriyorum oyle sikisik dar kapali yerlerde duramam midem bulaniyo falan. Kayinvalide sonradan benim olmadigim bir anda arkaya oturdu diye surat asti demis esime. Zaten fitneleri yuzunden ne olduysa oldu ayriyiz.Kayinvalidenle baska sorunun var mi? Eger baska meseleniz yoksa bosver. Kadinin hosuna gidiyordur bir sureligine de olsa bunu yasamak. Hatta bir dahaki sefer sen israr et oturmasi icin o atlamadan. Yani senin bunu mesele etmedigini anlasin.
Ama eger baska sorunlariniz da varsa kaptirma tabii koltugu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?