- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- 53
- Konu Sahibi mmelegim84
-
Eşine söyle hatta sinirlen birazcık ta ... erkekler üzülmekten anlamaz biraz dişli olacaksın sadece bu konu için demiyorum genel olarakArkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
tabiki arabayı kim kullanırsa kullansın buyuk önde oturmalı bunda bi problm yok...Peki arabayı kadın kullanıyorsa ve kendi babasına öne oturmasını söylerse, kocası da mecburen arkaya geçerse. Bu iki kez böyle olursa, kocanın bu konuya içerleme hakkı var mı? Onun da içerleme hakkı yok diyorsanız, problem yok. O adam sizin iş arkadaşınız olsa, bu olaydan rahatsız olduğunu söylese, ona da "Bu neyin ego tatminidir ki. Kim oturursa kadını o mu kazaniyor, ne bu", " incilerin mi dökülür", "büyük o senin kayınpederin kızının yanına tabii ki de o oturur. Saygı gereği doğru olan da budur nedir bu kıskançlık" der misiniz? Derseniz problem yok, fikirlerimiz farklı ama adilsiniz. Ama bunları aynı durumdaki bir erkeğe diyemeyecekseniz, o zaman adil değilsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?