- 3 Aralık 2013
- 771
- 484
- 73
- Konu Sahibi mmelegim84
-
ben nişanlıyken mercedesin şu arkası büyük olan vito arabası ile eşimin kuzeninin düğününe gittik Ankaradan izmire. bizim ev otobana daha yakın olduğu için ilk kaynanam , eşim , eşimin kız kardeşi , erkek kardeşi ve kuzeni binip bizim eve gelmişlerdi. önde eşimin erkek kardeşi oturuyordu bizim kapıda durunca inip arkaya geçti ben de şoför eşim diye sanırım o an el çantamı ön koltuğa koydum.Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Siz benim gelecekte nasil bir konu açacağıma nasil emin oldunuz. Bende anneyim hanimefendi anne olmayida sizden öğrenecek değilim. Esin yaninda olmasi görüşünü benimseyen oglunun esininde yaninda olmasını arzu eder. Ayrica siz benim anlattigim tek bir konudan yola cikarak edindiğim hayat tecrübelerini, hayat felsefemi ve dünya görüşümü bilmeden nasil vizyonumun dar olduguna karar verebiliyorsunuz. Onyargilisiniz sizden farklı düşünenlere de hakaretler savuramazsiniz. Erkek olsaydim demissiniz, eğer olsaydiniz bu karakterle sizi alan olacakmi ki boşayasiniz.gelecekte bi gün oğlum beni arka koltuğa oturtuyor ön koltuga oturmami bile teklif etmiyor diye konu acacak. ahanda yaziyorum suraya....
o kadin anne be anne... ne empati yoksunu ruhu vizyonu dar insanlarsaniz ya... erkek olsam 1 dk durmam bosarim bu zihniyeti
Siz ufkunuzu gelin kaynana konularını okuyarakmi genisletiyorsunuz? İnsanlar atomu parcalarken siz neyle mesgul oluyorsunuz merak ettim dogrusu?Vay anasini arkadas. Saka mi bu baslik ya. Inanilmaz gercekten. Su konuyu dert eden insanlar var dunyada. Insanlar atom parcalarken burda kaynana one oturdu çok kirildim diye yorumlar yapiyorlar. Az ufkunuzu genişletin ya, az fitne fesatlik dusunun. Ne olmus yani arkaya otursan güllerin mi dokulur? Nasil bir kafa yapisidir bu anlayamiyorum.
Siz ufkunuzu gelin kaynana konularını okuyarakmi genisletiyorsunuz? İnsanlar atomu parcalarken siz neyle mesgul oluyorsunuz merak ettim dogrusu?
Siz ufkunuzu gelin kaynana konularını okuyarakmi genisletiyorsunuz? İnsanlar atomu parcalarken siz neyle mesgul oluyorsunuz merak ettim dogrusu?
Ozaman durum tabi değişir ama bu seferde başka bir sıkıntı doğuyor siz neden her yere kayınvalidenizle gidiyorsunuz.biz heryere beraber gidiyoruz, böyle olursa durum değişebiliyor arkadaslar inanın bana...
Arkadaslar yolculuk esnasında şoför eşiniz ise ön koltuga sizin yerinize Kayınvalidenizin oturmasını hatta bunu annesine eşinizin teklif etmesini normal karşılarmısınız? Ben iki kere yasadim bu durumu ve bizzat eşim tarafından geri plana atıldığım için üzüldüm sizce abartıyormuyum?
Ne oluyor ki öne oturunca???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?