Kayınvalidenin yatılı gelmemesi için ne yapmalı?

Arkadaşlar kayınvalidemler iyi insanlar. Ama çok geziyorlar. Gece yarılarına kadar misafirliğe giderler. Ayrıca kayınvalidemin kayınvalidesi sürekli onlarda kalıyor. Demekki onlarda çok normal bişy bu. Kötü olmayı hiç istemiyorum ama galiba çok ayrıyız eşimle bu yönlerden o gezmeyi çok seven, büyük bir sülaleye sahip ve her gün misafirliğe giden misafirleri gelen kişiler..Bense bunun tam tersi. Tamam misafirliğe ve misafirleree kendimi alıştırmam gerek ama çok abartılı yaşıyorlar bu durumu ve ben rahatsız oluyorum.

Bakma sen burdaki çoğu kişi de kayınvalidesi zırt pırt ,ikidebir gelse rahatsız olur.
Herkesin yaşama tarzı farklı,Sen kayınvaliden gibi yaşayan biri değilsin.Ona normal gelen sana anormal gelecektir.Sınırlarını çizmelisin saygı çerçevesinde.yerimseniben

roromm ben zaten selini gelin alcam anacım
onlarda evde kalsın:)
ölmicem ayrıca çivi çakacam:)

kokrma canım.. hele Bi evlen düzenini kur, herkes Bi şekilde seni olduğu giBi kaBullenir.. öyle Böyle alışırlar.. kendileri giBi yaşamanı Bekleyemezler sonuçta.. sen gene de çok önyargılı olma.. Ben de mesafeyi severim.. ama işime düzenime aile huzuruma müdahale edilmediği sürece kendi ailem de eşimin ailesi de Baş tacı... taBi Bazı şeylerin cılkını çıkarmamak gerek.. sen de çok önyargılı olma, kendin ol yeter, nasıl olsa senin düzenine saygı göstereceklerdir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…