Kayınvalideniz böyle dese ne derdiniz?Benim içimde kaldı atamıyorum kızlar

Sende polıtık ol. Ayyy evet anne senın yemeklerın harıka sunu cok guzel yapıyosun yapta yıyelım nasıl ozlemısım falan de. Bazen degıl cogu zaman gazla calısıyo bu kaynanalar ogluna kıyamaz senı gelın dıye hor gorur en guzel taktık bu. Bunu bıkac kere yap bıdaha esın yapayım dedıgınde asla agzını acamaz

Anne sen karışma bizim var bir bildiğimiz diyemiyorsanız böyle içinizde çok kalır.

Aç olsamda eşime demem açım diye,
Kalkar hazırlar yerim,
Sorarım hatta ben açım bişeyler yiyecegim sizde istermisiniz diye,
Çocuk gibi açım demek nedir çok tuhaf geldi

ben evlenmeden cok once rahmetli olan kaynanam ve kayin pederime bir kere daha rahmet diliyorum. zira kaynanam eltime 25 küsur yil derin bir psikolojik baski uygulamiş eltim hala ananiz bana oyle yapti boyle yapti diyip zaman, zaman olay çıkartıyor :))

Nedense ben özellikle kızıma kıyamıyorum:) ama oğlum eşine yardımcı olup hizmet etse sevinirim bile ama kızım hemcinsim olduğundan mıdır nedir olaya biraz başka bakıyorum

ah ah seninki böyle demiş benmki direk yaşı kafama atıyor bugün atisitk biraz ve bana döndü temen sen küçük yaşta gelmeseydin buraya şimdiye 3 tane koca degistirirdin dedi bana

Bence burdaki asıl olay;kv'nin bu lafları değil de altında yatan ve ilerde gerçekten olumsuz şekilde ortaya çıkabilecek düşüncesi sizi rahatsız etmiş olabilir. Bazı anneler oğullarına cidden kıyamıyor ve gelini daha çok hizmetçisi gibi görüyor ama gelinler artık eskisi gibi değil, bu konuda yapılan şakalar bile bize dokunuyorsa şöyle bi 30 sene sonra tekrardan anaerkil düzene geçeceğiz gibi görünüyor. Hadi inşallah

Aç olsamda eşime demem açım diye,
Kalkar hazırlar yerim,
Sorarım hatta ben açım bişeyler yiyecegim sizde istermisiniz diye,
Çocuk gibi açım demek nedir çok tuhaf geldi

İnanın iki oğlum var. Tırsıyorum. Ciddiyim. Kv olmak suç. Kocaman insanlarız. Ben de eşime çocuk gibi açım demeye utanırım. Eşim de bana demez.

Kadın kahve istemiş. Ne var bunda. Eşimin ailesine gittiğimde mutfak bana ait olur. Hem yaparım hem yerim hem de yediririm. Kv in içi gitmesine rağmen.

Ayy Allah imm. İnanın şu mesajım burda dursun. Gümbür gümbür kv deler geliyor . Eskilere rahmet okutacak.

Ben bu yemek olayından ziyade fotokopi olayına takıldım. Ne demek ona gerekmez. Bir de eşiniz bu lafın üzerine size fotokopiyi vermiyor. Ben olsam “asıl ona gerekmez” der aldığı fotokopiyi elinden alır şaka yollu gülerdim.

ne kadar guzel olgun yorum yapmissiniz.

konu sahibi, hassas birisiniz belli ki ama kendinizi doldurmayin amaaan analik halleri diyip gecin kim bilir

Annen iyi ki böyle yapıyor da diyim üzerine :) bu olmaz

Klasik oğluşum da oğluşumcu kayınvalide ve annesini üzmekten çekinen eş. Dert etmeyin bu kadar. Anneler bazen yapıyor böyle, hıhı deyin geçin yani orada da yapmayıversin. Evde yapıyorsa sorun yok, önemli olan evde başbaşayken nasıl anlaştığınız.

size şaşırdım gercekten. girin mutfağa karnınızı doyurun bir nevi sizin de eviniz sayılır yada evinizde yiyip gidin hepsinin yanında eşinizden yemek istemek çok ama çok saçma yani

Benim yazımda eşimden yemek istediğim yazıyor mu?zaten murfaktaydık.eşimle kendi aramızda acıktın mı ben acıktım sanki tarzı konuşuyorduk.Eşimin de aklına ekmek arası hazırlamak geldi demek ki hazırlayayım mı dedi.Çok ama çokkk saçma demeden önce bir anlayın.Salonun ortasında ben acıktım diyecek halim yok.

üfff ya niye kızıyorsunki. eski jenarasyonla şimdiki aynı değil. kuşak çatışması. onların zamanında daha farklıydı. her şeyi kadınlar yapardı ev ile ilgili. onlar öyle görmüş. bize her ne kadar onların düşüncesi yanlış gelsede onlara doğru geliyor. biz böyle görmüşüz daha rahat yetişmişiz onlar öyle. o yüzden çok kaldırıp indirmenin manası yok. bizler gelinlerimizi anlayabilecek miyiz acaba. bizim kuşakla da onlarınki çatışacak. o yüzden çok takılmak iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…