- 30 Haziran 2012
- 3.948
- 2.546
- 133
- Konu Sahibi Aneksenamunnn
-
Anne sen karışma bizim var bir bildiğimiz diyemiyorsanız böyle içinizde çok kalır.Kvdelerdeyken kp kv ve eşimle otururken acıktım dedim eşime.Bir şeyler hazırlayım mı dedi.Tam cevap verecektim ki kv sen niye hazırlıyorsun dedi eşim sustu.Ben de Allah Allah niye öyle diyorsun anne niye yapmıyormuş diyince güldü şakaya vurup çünkü sen gelinsin dedi bir da ardından kahve yap dedi.Bak seen diyince kahven güzel ya ondan dedim dedi.Ben de art arda sıralayınca dedim.Sonra hazırladım kahve yapmaya kalkışınca kv rahatsız oldu kalktı yardımcı oldu.Yok ben yaparım desem de yardım etti.Araya girip bunu dediğinde keşke neden eşimin beni düşünmesi senin için kötü bir şey miydi deseydim ya da eşim hazırlarım ne olcak deseydi diyorum.Ikisine de kızgınım ama olay geçti gitti eşime bir şey demek huzursuzluk çıkartır boş yere diye susuyorum.Bir ara da eşim sana da fotokopi çektirdim lazım olur dediğinde kv ona gerek yok sana lazım olur demişti.Ikimiz de susmuştuk.Ve eşim fotokopiyi kendisine almıştı.
Nedense ben özellikle kızıma kıyamıyorum:) ama oğlum eşine yardımcı olup hizmet etse sevinirim bile ama kızım hemcinsim olduğundan mıdır nedir olaya biraz başka bakıyorumKendimi Gelin olarak düşündüğümde başka kendi kızımı düşündüğümde başka görünüyor gözüme. Mesela kayınvalidem bana öyle söylese neden oğlumu yoruyorsun kalkıp hazırlasana kendine gibi birşey söylese çok bozulurdum ama kızım otururken damadım açıktım canım ne yiycem dese kızımı kaldırmam yerinden ,kendim hazırlarım yada damadın hazırlamasını isterim. Kızım köle mi neden kalkıp hazırlıyor diye içlenirim. Yani her olayın iki bakış açısı oluyor :) siz de haklısınız,kayınvalideniz de. Öyle bir durumda evsahibi kimse kalkıp onun birşeyler ikram etmesi lazım bence
ah ah seninki böyle demiş benmki direk yaşı kafama atıyor bugün atisitk biraz ve bana döndü temen sen küçük yaşta gelmeseydin buraya şimdiye 3 tane koca degistirirdin dedi banaKvdelerdeyken kp kv ve eşimle otururken acıktım dedim eşime.Bir şeyler hazırlayım mı dedi.Tam cevap verecektim ki kv sen niye hazırlıyorsun dedi eşim sustu.Ben de Allah Allah niye öyle diyorsun anne niye yapmıyormuş diyince güldü şakaya vurup çünkü sen gelinsin dedi bir da ardından kahve yap dedi.Bak seen diyince kahven güzel ya ondan dedim dedi.Ben de art arda sıralayınca dedim.Sonra hazırladım kahve yapmaya kalkışınca kv rahatsız oldu kalktı yardımcı oldu.Yok ben yaparım desem de yardım etti.Araya girip bunu dediğinde keşke neden eşimin beni düşünmesi senin için kötü bir şey miydi deseydim ya da eşim hazırlarım ne olcak deseydi diyorum.Ikisine de kızgınım ama olay geçti gitti eşime bir şey demek huzursuzluk çıkartır boş yere diye susuyorum.Bir ara da eşim sana da fotokopi çektirdim lazım olur dediğinde kv ona gerek yok sana lazım olur demişti.Ikimiz de susmuştuk.Ve eşim fotokopiyi kendisine almıştı.
Aç olsamda eşime demem açım diye,
Kalkar hazırlar yerim,
Sorarım hatta ben açım bişeyler yiyecegim sizde istermisiniz diye,
Çocuk gibi açım demek nedir çok tuhaf geldi
Ne demekmiş o?ah ah seninki böyle demiş benmki direk yaşı kafama atıyor bugün atisitk biraz ve bana döndü temen sen küçük yaşta gelmeseydin buraya şimdiye 3 tane koca degistirirdin dedi bana
valla saçma ssapan bişey dedi bende tam anlamadim bide demezmi sonunda ben ne Diyomki sana diyeNe demekmiş o?
ne kadar guzel olgun yorum yapmissiniz.
konu sahibi, hassas birisiniz belli ki ama kendinizi doldurmayin amaaan analik halleri diyip gecin kim bilir
ne kadar guzel olgun yorum yapmissiniz.
konu sahibi, hassas birisiniz belli ki ama kendinizi doldurmayin amaaan analik halleri diyip gecin kim bilir bizler nasil jayinvalide olacagiz :) esinize bir sey demeyin sindi ama hani oyle sohbet ederken anneler jiyamiyor iste senin annen sana bi jiyamadi beni ne kadar severse sevsin oglu nun sen oldugunu hep hissettiriuor vs dersiniz.
Boşver büyütme zoruna gitti heralde oğluna iş yaptiracak olman..dert edipte esini de kendini de uzme...eşin de arada kalır çok zor bı durum
Ne var bunlarda sen yat kalk şükret kaynana ne terminatörler var daha haberin yok..
size şaşırdım gercekten. girin mutfağa karnınızı doyurun bir nevi sizin de eviniz sayılır yada evinizde yiyip gidin hepsinin yanında eşinizden yemek istemek çok ama çok saçma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?