okadar çok ederki bazen utanırım hep prensesim der yanaklarımı sıkıp öper en kötü yaptığım şeylere bile bayıldım harika der insanlara beni hep akıl hocam,kızım,o hayatıma girince hayatım çok değişti der hep över beni ki kendisi öğretmen.çok iyi bir insandır samimimi derseniz gerçeten samimi.allahım ona uzun ömür ve sağlık versin.
arkadaşım senin bahsettiğin kişi kayınvaliden mi ?
ve dünyalı mı ?
arkadaşım senin bahsettiğin kişi kayınvaliden mi ?
ve dünyalı mı ?
oğlunla evlendiğim için 'annen seni kadir gecesi doğurmuş'der
kayınvalidemin akrabaları bana geldiğinde yemeklerimi överlerse 'bende aynısını yapıyorum benden öğrendi,gelin birgün ben size yapayım' der
bunlar iltifat sayılırmı
Yerine göre iltifat eder, yeni gelinken ederdi. şimdilerde duyamıyorum.
benimkide çok iltifat eder mesela
benim aldığım sana daha çok yakışıyo annenin aldığını giyme
sen güzel temizlik yapıyosun benim camları da siliversene
yaptığın kek çok güzeldi yarın misafirim gelcek banada yapıversene
kayınvalidem bana iltifat ediyo vallaaaaadelikafadulden
aman iltifat etmesine ne gerek var akıl var mantık var bikere güzelsinizki yada beğenilecek özelliğiniz çok ki oğulları sizi seçmiş dimi kızlar:dilcikar:
aynen ya inanamadım ne şanslı insanlar var yaa..
bizimki de şöyle,benimle birlikte girdiği ortamlarda ben biraz dikkat çektiğim için ona hemen ''ayy çok güzelmiş gelinin maşallah kaçırmamışsın böyle kızı '' derler ve bizimki de çok ama çok bozulur ve Alllah iç güzelliği versin der. -tatlicadiarzu- :bbo: milyonlarca kez aynı olay yaşanmıştır.ben artık sallamamaktayım ne yapayım kızlar ??
Yiğidi öldür hakkını yeme, iltifat eder valla.:CüvCüv:
işte bi vaka daha.buda benim kayınvalidemdir !!!! kadının morali bozuluyo iyi bişeyler denince Çok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?