Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:1rolleyes:

bana güzel gelinim gözleri güzel gelinim
saçlarım kıvırcık espiri yapıcak diye bide beyaz tenliyim aysberg derdi ne alakaysa
inanın hiç içten gelmiyo malesef yapmacık:tomato::tomato:

saolsun benimki iltifat eder de bazen iltitaf mı eder yoksa yerin dibine sokuyo anlamıyorum genelde eder herhalde geçen gün düğünü gittik bi akrabası dedi ay gelini birine benxettim dedi benim gelinim kimseler benzemez dedi nasıl dediyse anlamadım ilk evlendiğim zamanlar görümcem kumral ben sarışınım kara kızım vardı şimdide sarı kızım oldu nasıl başedicem 2 siyle derdi arada esiyo işte

yiğiti öldür hakkını yeme demişler eder valla benim kayınvalidemde...edilmicek gibimiyim ama !!!!(çok mütavaziyim ama )hihoyyyt

Onun kızlarından başka güzel yoktur dünyada. Ne iltifat eder nede yerin dibine sokar öle geçinip gidiyoz işte.Hiçte önemli değil.

çok nadir daha çok elitme iltifat eder onun yaptığı herşeyi beğenir

erkek arkadamn annesi yok((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

oğlunun yani eşimin yanında ediyor onun dışında tıss
bi de çok komik kaynımın evlenme döneminde eltimin ailesi bana bayıldı bir iltifatlar bir ilgiler sormayın görümcem de benimle aynı yaşta onun yüzüne bakan yok sinir oldu sinir bu arada haberim yok daha önce çevresinden tanıştırıldığım herkes çok beğenmiş kayınvalideme de söylemişler haberim yok tabi bir gün geldi bir hayret ifadesiyle yav seni gören herkes çok beğeniyor dedi bir sen beğenemedin zaten dicektim de diyemedim eh kocam boşuna almadı beni dedim geçtim napayım

benim ki de der valla . sağolsun.hem bana der hem de çevresine,eşine ,annemlere der,beni sürekli el üstünde tutar sağolsun

benimki hiiiç demez ama sağolsun kendi kardeşinin gelinleri ne yapsa ne etse pek beğenir birde karşılıklı evleri olduğu için sürekli onlar ne yapmış ne yapmış onları dinleriz

benimki hiiiç demez ama sağolsun kendi kardeşinin gelinleri ne yapsa ne etse pek beğenir birde karşılıklı evleri olduğu için sürekli onlar ne yapmış ne yapmış onları dinleriz

işte beni çıldırtanda bu zaten!!! kardeşlerinin gelilerine bayılıyo kötükedihüso bana onlardan bahsetme beni onlarla kıyaslama, herşeyimiz farklı derim aama inatla överde över yasakkelime hayır yani kızlara kıl oluyorum bu kezde klava:

bende sallamıyorum artık, kayınvalide sinir bozarsa bende bozarım diyip, bana yapılmasından hoşlanmadığım şeyleri ona yapıyorum, sinirden çatlıyo lülülülülülü

ehehe iyi yapıyosun kısasa kısas!!geçen gün benim eşim de onlardayken evlilik yılımızı 1 sene geç söyledi diye bana döndü hemen kayınvalide böle dedi ''baaaaaak baaaaak nası da unutmuş görüyo musunnnnnn!!''
ben de dedimki ''canım çok yoğun çalışıyo kafası çok dolu tabi amaaa önemli olan yıldönümlerimde asla unutmayıp beni parise götürüp orda kutlaması'' dedimmm kadının surat anacım ben diyim çarşamba pazarı sen de bit pazarıı :roflol::teytey::dance:

kısmend helal sana valla, biz bu yolda ilerleyelim, ozaman pes edecekler bizim kayınvalideler sositososito

valla benim ki yiğidi öldür hakkını yeme hesabı varya benim kayınvalidem söyledi hepde söyler .bazı konularda uyuşmadığımız zamanlarda oluyo ama olsun buda gelin kaynana arasında olmassa olamzlardan olmuş zaten naniknanik beni sevdiği zaman daha çok seviyorum -tatlicadiarzu-

benim rahmetli kayınvaldem güzele güzel olmuş der kötüyü de aynen söylerdi.
bana hiç ay canım benim, kurbanlar olurum sana demedi ama o kadar iyi bilirdim ki beni çok sevdiğini..
yemek yapınca ellerine sağlık güzel olmuş derdi..
saçımı kan kırmızı bir kızıla boyamıştım, çok güzel olmuş alev alev bayılıyorum derdi gidip gelip.
ama beğenmediklerini de söylerdi hep.

ama onu kaybettikten sonra bütün arkadaşları seni çok seviyordu, hep senden bahsederdi, adını andıkça gözleri parlardı hep dedi.
benim için bütün iltifatların en değerlisiydi o sözler..

BENIMKI ASLA BAŞKALARININ YANINDA ÖZELLİKLE EŞİMİN YANINDA BENİ YERE VERMEZ...İLTİFAT KONUSUNA gelınce mizacı değil öyle güzel sözler falan çözdüm dilinı anlıyorum gönlündekı sözlerı...hep allah razı olsun der...buda bana yeter

ettiği tek iltifat tok gözlü gelinimdir:roflol:
düğün zamanı bişey istemedik ya ondan-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…