Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ne mutlu ve amin inş.allah mekanını cennet eylesin

aslında süper ama tabi her zaman oluncada insan sıkılıyo demekki

kıskanç kayınvalide

tatlım öncelikle güzel bir konu benim kayınvalidemle aramda bir sorun yok çok şükür ve beni hep korur ve iltifat da eder...

baskalarının yanında der.. saolsun..
kendi kendimize benden bekler iltifatı kendı demezki.. benım onu sımartmamı beklermişşş sevgili oğluşu dedi bende onun yalancısıyım zaten..

Yiğidi öldür hakkını yeme, iltifat eder valla.:CüvCüv:

kuzucummun sözü aynen

beni gördüğünde bana hayranlıkla baktığını çok beğendiğini söyler
ev hanımlığımı eşine(oğluna) olan ilgimi sevgimi bebeğime düşkünlüğümü takdir eder
hatta : "ne kızımdan nede diğer gelinimden böyle görmedim eşine karşı sabırlı anlayışlı Allah senden razı olsun oğluma iy bakıyosun kızım" der

çok güzel sözler söyledi kayınvalidem de görümcem de..

çok şükür bi sorunum yok k.validemle
çok sever övmeyi anlatmayı iltifat etmeyi
görümcemde öyledir pozitifler bana karşı daha bişeylerini görmedim
Rabbim de göstermesin:Saruboceq:

Kayınvalidem bana iltifat eder.
Ne güzel sen benden çok daha anaçsın der, her zaman derli toplu olduğumu söyler,
beni becerikli bulur vs ama en önemlisi ne yaparsam yapayım hiç kusur bulmaz
bu huyunu çok severim.

benim kayınvalidem de çok iyidir. kızım der bana hep herşeyi konuşuruz dertleşiriz arkadaş gibiyiz kısacası allah herkeze onun gibi"anne" nasip etsin

Son düzenleme:
Saolsun o kadar düşüncelidir ki eşim bazen bana ben mi onun evladıyım yoksa sen mi der şaka yollu.
Başkalarının yanında varsa artılarımı anlatmaz nazar olur diye yüzüme söyler.

Allah için iyi insandır k.walidem..iltifat eder genelde..her işimde yardımcıda olur..

Ahh ahh !..
Oğluda birascık annesine çekseymiş ya..Allah her yönden güldürmüyo demekki insanı

maşallah hepinizin kaynanasına.....

benimki de şimdilik çok iyi ne yapsam cok güzel olmuş diyor... moral verıyor bana saolsun ...
Allah insallah ona benden de torun vermeyı nasip eder en kısa zamanda...

Kayınvalidem bana iltifat eder.
Ne güzel sen benden çok daha anaçsın der, her zaman derli toplu olduğumu söyler,
beni becerikli bulur vs ama en önemlisi ne yaparsam yapayım hiç kusur bulmaz
bu huyunu çok severim.

ayyyy valla içim gitti kız kayınvalidene yav keşke benimkide bana böyle güzel şeyler söylese ah ah beni hiç övmez,bişey alırım hiç güzel değil ben beğenmedim der,şimdi bana gelmiyor ama eskiden geldiğinde balkonda bi tane çöp görsün b...k içinde oturuyorsunuz derdi hemde annemin yanında(allahtan artık evime gelmiyor)kalabalık bir ortamda yanyana denk gelsek başlar eltimi övmeye bana tık yok...ama çok dert etmiyorum ben,kayınvalideden çok eşimin beni övmesi çok hoşuma gidiyor hemde onların yanında aşkım benim becerikli güzel karım diyorya bitiyorum ona kaydirigubbakcemile3

benim k.validem der herzaman.şu yakışmış,makyajın güzell olmuş,güzelsin falan filan ama onunda aşırı süzmesi beni daraltıyo..yani nbişeyi yeni aldığımı bile anlayıp soruyo..onu bağlamaz tabide bu yenimi diye sorması bile hoş değil benim için..insanların yüzünede çok bakar.ilk zamanlar benide çok süzüyodu ve ben acayip daralıyodum..

benim rahmetli de millaetin yanında "benim gelin melek melek" " hııııı iyidir sağolsun" gibi geçiştirme lafları kullanır oğlunun yanında "bebiş, şeker" gibi laflar eder. kimse olmadığı zamanda "bir bebek 9 ayda yürür konuşur sen daha öğrenemedin" annen ne biçim öğretmiş seni" " a onu da bilmiyorsun" gibi konuşurda sağolsun çok sinsiydi.

:)) allah akıl fikir versin kötülere, yazık çok yazık ( gelinlerede sabır tabiki :))

nişanlımın annesininde yüzüme iltifatını hiç duymadım telde konuşurken yavrum kızım canım der sözlerinin arasında. yanıma gelmişti 2 haftalığına elimden gelen hürmeti kendimce göstermeye çalıştım,görümcem beni arayıp annem çok memnun kalmış başlarının üzerinde taşıdılar beni demiş:1rolleyes:...detaylara önem veririm, belki hiç iltifatını duymadım ama annemle pazardalarken kızım yeşil nohut sever alalım diye sarılmış nohutlara hemde mevsiminde değilken hoşuma gitti..birde güzelliğimi kıyaslamasa akrabalarıyla çevresiyle çok iyi olacak çok güzel gelinim var diyor güzellik önemlimi ki içimi görmeyi denese ha birde kulaklarım ufacıkmış onları sever a.s.

Henüz kayınvalidem değil yani evli değilim,sözlüyüm..
Onlara her gittiğimde ne kadar güzel olduğumu,gözlerimin fiziğimin çok güzel olduğunu söyler ve dualar eder benim için :1hug:

Ve sözlümden duyduğum kadarıyla bütün akrabalarınada anlatırmış beni..Gelinimde gelinim diye..Sözlümün odasında masasının üstünde birlikte resimlerimiz var birde albümümüzde var albümden bir sürü resim çıkarmış çerçeveleyip masanın üzerine koymuş. :)
Canım kayınvalidem çok seviyorum onu :1hug:

Hitap ederkende hep kızım,yavrum,çocuğum diye seslenir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…