A
aLiNyAziMsIn
Ziyaretçi
- Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
-
ben her kayınvalide topiğinde yazdığım gibi burdada yazıcam kayınvalidem benim cnm dı o onu çok seviyodum oda beni herşeyimi beğenirdi hatta emekli maaşımı sen al diyodu bende olmaz diyodum bi tek benim komando pantolonumu sevmiyodu okadar saçım başım kırıtmam herşeyimi beğenirdi ama vefat etti nur içinde yatsın herkeze böyle kayınvalide versin allah nvalla
benim kayınvalidem ilginç kadındır...
türünün son örneği gibi bir şey...
gelinleriyle övünmeyi sever....çok sever... gözlerinin içi güler bize bakarken...
onun gelinleri en güzeldir, onun gelinleri herşeyi bilir, onun oğulları çok şanslıdır...
hatta yanlışlıkla biri bizim hakkımızda bir şey diyecek olsa "maşallah de bilmem kim hanım nazar değdireceksin sonra gelinime" der...
iyi bir şey mi daha tam çözememdim...çok mutluyum bu durumdan diyemem... gıcığım çünkü herkesin içinde okların bana çevrilmesini sevmem...
nerde iltafat ta neymis arada arkadaslarini yemege toplar bizimkisine yardima giderim yemek yaparim gelen misafirler ne guzel olmus eline saglik derler bizimkisi afiyet olsun der hic adim filan gecmez bu arada tabi bulasik yalasik hepsi bana kalir arada misafirlerden biri mutfaha gelip nekadar sanslisin ne kadar iyi nekadr hamarat allah banada nasip etsin der veeee kaynanamin cevabi cayinizi tazeleyeyimmi gercekden boyle der nerdeyse uc senelik geliniyim hic agzindan iltifati bosver gercekleri bile duymadim yemek yaparim yaglimi olmus neeeee
tatlım öncelikle güzel bir konu benim kayınvalidemle aramda bir sorun yok çok şükür ve beni hep korur ve iltifat da eder...
Yiğidi öldür hakkını yeme, iltifat eder valla.:CüvCüv:
Kayınvalidem bana iltifat eder.
Ne güzel sen benden çok daha anaçsın der, her zaman derli toplu olduğumu söyler,
beni becerikli bulur vs ama en önemlisi ne yaparsam yapayım hiç kusur bulmaz
bu huyunu çok severim.
benim rahmetli de millaetin yanında "benim gelin melek melek" " hııııı iyidir sağolsun" gibi geçiştirme lafları kullanır oğlunun yanında "bebiş, şeker" gibi laflar eder. kimse olmadığı zamanda "bir bebek 9 ayda yürür konuşur sen daha öğrenemedin" annen ne biçim öğretmiş seni" " a onu da bilmiyorsun" gibi konuşurda sağolsun çok sinsiydi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?