• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalideniz iltifat edermi size???

• Konu Sahibi Konu Sahibi aLiNyAziMsIn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sık sık eder.
yeni bişe alırım ooo çok yakışmış ne giysen yakışır zaten der.
bazen bana bakar uzun uzun sonra güler çok güzelsin tatlısın kızım der.
başkalrının yanında çok sevdiğini çok iyi anlaştığımızı vs... anlatır.
bende ona iltifat ederim ammaaaa.
napalım gelin kaynana fıstık gibiyiz maşşallah...
kaydirigubbakcemile5

kımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kayınvalıdem mı aksına kucuk gorurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr alttan alttan bakarrrrrrr

müstakbel görümcem herşeyime iltifat ediyor saçıma çantama ceketime vs sayamıyorum artık
müstakbel kayınvalidemle tanışmadım henüz inş o da öle olur :))))

müstakbel dediğime bakmayın daha fol yok yumurta yok yazasım geldi eksik kalmayayım dedim :D:D

ben kayınvalide adayımla daha tanışmadım..
inatla da tanışmaktan kaçıyorum. kaçan kovalanır misali de kovalanıyorum aklinialirimsmile
iyi ki aynı şehirde yaşamıyoruz.

pcden oğlu resimlerimi göstermiş.başından ayrılamıyormuş.su gibi kız diyormuş sürekli.. bir de uzun zamandır büyük boy bir studyo resmimi istiyor oğlundan ama verdirtmem..
kabul gününde arkadaslarına göstercek,çerçeveletip duvara ascakmış.. kaydirigubbakcemile3

benimkide " ayy valla gelininiz çok iyi bi insan " diyenlere " benim oğlumda cok iyidir " -- " valla böyle gelin bulamazsın " diyenlere " o da benim gibi kaynana bulamaz " -- " bizim kız biraz sessizdir herseye kırılır üzülür bizim için çok değerlidir aman sizde kırmayın üzmeyin " diyenlerede " benim oğlum agaç kovugundan çıkmadı o da bizim için değerlidir kızınızıda üzmek için almıyoruz " gibi saçma sapan cevaplar vererek herkesi kendinden soğuttu !!!!

benim kaynanam da sen keki güzel yaparsin.misafirim gelecek bana yapiver.lahmucunun güzel oluyo yapiver. nerde kaynanam iltifat edecek . beni zaten el gibi gördü. görümcemle beraber.görümcem yakinda evleniyo.. kadin ayakta agirlicak .bir iltifat lar neler neler.agzindan adi onkere cikiyo.o iyisini bilir .yere göge sigdaramiyo. yillar ca kendimi sevdiremedim.dedim esime . evinde hizmetci oldum. artik bitti.ne konusmak ne görüsmek istiyom senin ailenle dedim.bundan sonra da bir beklentim yok dedim. yaranamamisim kadina yillarca . acayip sok oldum ya .haksizmiyimm.

yaptigim yemeklere keklere pastalara surekli iltifat eder ozellikle baskalarinin yaninda
gelinim yapti hic eli bos gelmez filan der durur
giyim tarzimiz cok zit onunla ama yinede uf benim istedigimiz gibi giyinseniz soyle hanim hanimcik olsaniz filan der genelde gorumcemle bana
bizde guler geceriz :)
kiz kardesimin nisaninda bi abiye almistim hic gormemisti nisana gidecegimizde kuaforden cikip kayinvalidemi almaya gitmistim ..
kapida uzun uzun bakti en az 10 kere donup donup masallah demistir .. :)))

kızıma bakışıma ıltıfat eder.
hele de baskalarının yanında...
zeynep cok guzel cocuk bakar sanırsın kı 5 tane buyutmus der...
oyle gunluk seylere de eder.
oyle guzel olmus bu yemegı guzel yapmıssın falan...

benimki asla demez burnu kaf dağında kendini çok ağırdan satar bir güzel kelimesini duymadım.. ama hakkını yemim kötü kelimesinide duymadım....

valla bekarım ama kayınvalidenin iltifat etmesi çok güzel bişeydir heralde benim arkadaşım nişanlandı görücü usulü erkek tarafı geldiğinde kaynanasının içeri bir girişi vardı "hani benim gelinim ,hani benim rukuyem" sonrada kızı görünce ellerini yanaklarına koydu kızın bu ne güzellik maşallah benim kızıma falan dedi görmeliydiniz o iltifatları çok canım kaldıydı

Çok şanslıyım çok:nazar:
Kayınvalidemle aynı gibiyiz zaten,giyinip süslendiysem mutlaka çok güzel olmuşsun filan der.
Görümcem eltilerim filan.Hep öyleyizdir.
Neden fesatlanalaımki evlerimiz ayrı paramız malımız ayrı.
Geçende fototlar koymuştum facee.Kayınvalidem akşama aradı görümcemle bakıyolarmış ne tatlı olmuşsun filan dedi,üzerindeki çok yakışmış şu renginden de al demişti..Ben seviyorum kayınvalidemi Allahım bozmasın inş:Saruboceq:

Temizkalplidir kayınvalidem.Geçen gün biri ''Biz de sizin gelin gibi uzun,manken gibi,sarışın kız arıyoruz.'' demiş.Hemen biz çok şanslıyız gelinimiz hem çok güzel,hem de kültürlü,iyi eğitimli ,demiş.opuyorumnanaktan Sürekli iltifat eder,sağdan soldan gelen iltifatları da hemen telefon açıp,iletir bana. kaydirigubbakcemile3

allah bozmasın benim kayınvaldemde annem gibidir. gelininiz nasıl deseler hangi gelinim aaa kelebeklikuzu kızımmı deyiverir. her zamanda iltifat eder saolsun.

benim kayınvalidem yapı olarak çok farklı bi insan olduğu için böyle şeyler beklemem. Zaten etmişliğide yok iltifatı bırakın, yani ne kına, ne nişan, ne düğün 3 yılımın hiç bir anında olumlu bişey söylemedi. Akrabalar falan beni övsede sadece güler sesini çıkarmaz.. Allah iç güzelliği versn herkese der..3 yıldır alt katında otururum bir kere ters cevap vermedm, tartışmadım, susarım genelde, zaten sohbetimizde yoktur fazla mesafeliyiz ondan dolayı:).. Olumsuz şeyleri söyler ama, ya tavırlarıyla belli eder ya laf sokar, eşime sorarım bazen seni seviyor ama annemin yapısı böyle diyor. Tamam hiç bişey beklemiyorum ama hala bana bir kere bile kızım demedi, ona elimde olmadan çok üzülüyorum.. Hele maşallah arkadaş gibi gelin-kaynanaları görünce çok özeniyorum..:(

kayınvalidem iltifat etmekle kalmaz... dışarı çıkarken "duaları oku da nazar değmesin" der... birşey olduğunda da " nazar ettiler kızıma"der...

eder, her gördüğüde eder hem de.. hatta "birçok şeyi senin gibi yapamıyorum" der.. hoşuma gittiği çin söylediğini bilsem bile yine de sağolsun, moral oluyor :hulya:

benim kayinvaldem ölceni bilse gene iltifat etmez.kadin arizali napsin.o da öyle bi insan iste.öyle kabul etmek lazim

giyinip süslendiğimde çok güzel olmuşsun der.... birde anlam veremedim ama alakalı alakasız heryerde cin gibisin maşallah işini biliyosun der, çok şanslısın bitanem der bana... sizce bunlar iltifatmı yoksa kibarca laf sokmamı :)) şeker kadın yine benden çekiniyor hep kibar konuşur benimle tabiki bende oyüzden neye laf edip neye iltifat ettiğini anlamak zor :)))

dünyanın en kusursuz insanını doğurmuş,büyütmüş,bana vermişsengözlerimebaksanab
bide iltifatmı edecek,beni idare ediyor o, alkisalkisalkis
olsa olsa budur bizim hikaye:teytey:

Back
X