kayınvalideniz ne kadar ilgili?

kirmizicilek16

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2009
3.377
1.225
373
37
kızlar merhaba

kayınvalideniz sizinle ve torunuyla ne kadar ilgili

ilgili olması mı iyi
yoksa;
ilgisiz olsun bana dokunmasın mı dersiiniz?

İlgi derken ?

Her işime koşmaz ... bende onun .

Omzunda ağlamam... o da benim .

Sene 365 gün ise ortalama 20-25 kez görüşürüz . Eş dost düğün derneği , sokakta karşılaşma dahil :)

Telefonla görüşmeyiz , sene de 3-4 .

O da muhtemelen 40 yılın başı bir işi düşmüştür.

Biz iyiyiz böyle

Torun aramada yoktur . Oğlumda babası ile ayda bir iki mutlaka gider ziyarete.

O kadar işte.

İşin aslı birbirimizin ilgisine karşılıklı pek ihtiyaç duymuyoruz.

Ama saygımız ve sınırımız bakidir:)

hıım bizimkinden pek te bi farkınız yokmuş :)

kendileri ilgisiz torununu bile aramayan görmeye gelmeyen insan, iş bana geldiği zaman sen soguksun diyor da merak ediyorum sizler nasılsınız?

Biz zaten beraber oturuyoruz torunuyla fazlasiyla ilgili tabi çokta toleranslı yardımcı olur bana saolsun bakar isim varsa oynatir götürür gezdirir istediğini alır kıyamaz ama tabi artı yönleri olduğu kadar eksi yonleride oluyo alinganliklarimiz oluyo tabi birbirimize karşı ama kavga doğuş bagirsma falan olmaz ve ben fazlasiyla sabırlı biriyim biraz agir gelmeye başladı artık ama rabbim sagligini elinden almasın

Kayınvalidem ve eşimden küçük olan kaynım biz ev aldığımızdan beri çok fazla mesafeli olmaya başladı bize ...kayınvalidem asla o oğlunun sözünden çıkmaz çıkamaz
kızım doğdugunda hiç gelmedi haftada 1 yada 2 kez 10 15 dk uğradı gitti
anne niye gelmiyorsun dediğimde hep bir bahanesi vardı
daha sonra doğum iznim bitti çalışmaya başlayacağm zaman oda işe girmeye karar verdi -senelerce çalışmayan kadın-
ne için yardım istesem hep duvara çarptım
anne niye böyle yapıyorsun dediğimizde de yan yattı çamura battı gibi bir suru bahaneleri oldu
torununa 1 saatlık vakit ayırmışlığı bile yoktur
Ben de asla yüzüne kötü bakan surat asan bir gelin olmadım yani kendi hatalarım var mı acaba diye de defalarca içimde muhasebesini yapabilen bir insanım

en son kurban bayramında kendi kardeşleri ve yeğenleri de niçin böyle davranıyorsun yanlış yapıyorsun gibi uyarıları olmuş ama değişen hiç birşey yok

bazen ne demem ne yapmam gerektiğini ben bile bilmiyorum

Beni pek aramaz oğlunu arar, Çok sık görüşmeyiz. Görüştüğümüz zaman da genelde oğluyla konuşur bende arada kaynarım. :) he yıllık izin ve bayram tatillerini mecburen birlikte geçiririz o zamanlarda mesafeliyizdir. Allahtan şehir dışındalar.
Eltimle pek bi samimiler, günde 10-15 kere konuşurlar, görüntülü görüşmeleri hariç. :) Bu da benim işime geliyor. Bana bulaşmasınlar da ne yapıyolarsa yapsınlar :)

kaynanamın işi gücü benim açıklarımı aramak, oğluna şikayet etmek, laf sokmaya çalışmak, her boka yorum yapmak. bende o yüzden ne ararım ne sorarım, yüzüne de tek tek söylerim. ama o yüzsüz yüzsüz gelir, arar. maksat dedikodu malzemesi toplamak.

Bizimki zırt bırt gelip gitcek oturcak totosunun üstüne hiç kalkmıycak her şey önüne gelip gitcek.. çocukla ilgisi yok ama lafta çok seviyo.. hiçbi yardım istememeniz lazım yoksa hemen bi dünya bahaneler laf salatası..

Eşim haftada 2 3 gün ancak geliyor eve.. o zaman da bi yalnız bırakmazlar özlemiştir çocuklar birbirini demezler.. arayıp biz torunumuzu çok özledik geliyoruz derler.. gel de çıldırma.. yaw haftanın en az 3 4 günü gördüğün torunu bigün görmesen ölcen mi.. aman uzak olsalar keşke

İlk bir yıl işi gücü bendim
Günde on kere arardı
Sonraki bir yıl çabalarımla azaltmış durumdayım çok şükür
Bana göre hala fazla ilgili

İlgi derken sevgiden falanda değil
Etrafa gösterme çabasından 24 saat onunla gezeyim tozayım istiyor

Ne kadar uzak o kadar iyi bence
Bırak ilgisiz olsun

Günün kvsevmezi seni seçtim panpa

Aynı şehirdeysek benim kv le tanıştıralım çok iyi kanka olurlar
Belki bizde rahatlarız biraz

Tam da benimkinin modeliymiş.. gösteriş şeyleri

Aranan kv modeli

Böyle iyi bence

Sende ondan beklentini sıfıra indir

Merhaba merhaba iyidir

Aynı şehirdeysek benim kv le tanıştıralım çok iyi kanka olurlar
Belki bizde rahatlarız biraz
Aynı şeyleri düşünmüşüz ama benimki çok gevşek.. şunları pişir şunları hazırla servisi de yapıver Allahtan hayatı internette geçiyo bi de faal bi kadın olsa bildiğin finosu gibi yanından ayırmıycakmış beni

Nerdeyse her gun konusuruz. Eger cok yogunsam arayamadiysam, o arayinca acmadiysam mutlaka gece de olsa yine arar merak eder. Esimle eskiden de az konusurlarmis haftada bir falan. Simdi onu aramak yerine beni ariyor esime selamini iletiyorum. Bu arada cocuk yok, olursa da birsey degismez sanirim. Severiz birbirimizi kisacasi masallah.

Herzaman aramız iyidir. gider geliriz de birbirimize.
Kayınvalide bile değildir benim için.
Annedir.
Ben annemi çok seviyorum. Aynı şekilde onun da beni sevdiğini biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…