kayınvalideniz ne kadar ilgili?

bız 5 dk lık mesafede oturuyoruz,haftada 1 mutlaka gideriz,o bize cok gelmez rahatsızlık vermemek için ve çalışıtıgm için
ayrıca dogum yapmadan once alısverıslere annemle kv ile birlikte cıktık,dogum oldu 40 gün geldi 2 annemde,annem yatılı kalırdı,kv her gündüz gelırdı yemekti cocuktu,mısafırlerdı ev işiydi derken dönüşümlü yaptılar..
kızım 9 aylık oldu ben işe döndüm o günden bugune kv kızıma bakıyor ve 22 aylık şuan
allaha şükür sorunumuz yok,çok severız bırbırımızı..
ben nasıl bir gelınım diye sorarsan,ben gelın degılım onun kızıyım,benden cok bişey istemez ama elımden geldıgı kadar her işiyle ılgılenrım..
acaip aksi ve cins bir tiptir aslında,eşi dostu cevresi arasında patavatsız ve dobra bilinir aklına gelenı soyler,hatta kacgacıdır,zamanında kahvehane basıp adam dövmüşlüğü bile varmış..
ama kımyamız tuttu işte..
allah büyüklerımıız eksık etmesın basımızdan..
öncelıkle saygı..

Benimkide söylüyor
Özellikle akrabalarının yanında
İki yıldır evliyim bir kez yemek yapmışlığım yok
Bıçağı tutuş şekline kadar müdahele ettiğinden ben anlamam ben yapamam moduna geçtim
Çay servisi yapmak bulasıkları makınaya dizmek dışında hiçbirşey yapmam
Önceden hep sessiz kalırdım artık cevap verıyorum
Samimiyetsiz olunca hiçbirşey yapmak gelmiyor insanın içinden
O kadar gösteriş meraklısıki akrabalar toplandığında akşamdan bin tane şey yapıp onlara lina yaptı sizin için diye ikram ediyor
Benim haberim bile yok halbuki
Eşin destekse sende biraz mesafeyi artır

çoktan sıfıra indirdim mesafe koydumancak bu sefer de sen soguksun dedıler bana hayır ne sıcaklık gördüm ki !
Düşünme hiç kardeş yoksa beyin yanıyo bi noktadan sonra.. eşimin ailesi sanki beni onlar doğurup büyütmüş sevgisi ilgisi istiyolar benden ama bana etmedikleri şey kalmadı.. ben de düşünmüyorum artık hiç.. eğer canımı sıkarlarsa karşılığını görüyolar bu sebepten biraz çekinir oldular benden

çoktan sıfıra indirdim mesafe koydumancak bu sefer de sen soguksun dedıler bana hayır ne sıcaklık gördüm ki !
Bırak istediklerini söylesinler
Eşine elimden geleni yaptım böyle muamele gördüm bende artık onların istediği gibi davranıyorum dersin
Gerisini salla zaten

farklı şehirlerdeyiz, senede bir, en fazla 2 kere gelir, 3 günden fazla kaldığı olmadı hiç. biz de yılda 1 bayramda giderdik eskilden 3-4 gün kalırdık ama artık bayramlar yaza geliyor tatile gidiyoruz
haftada 1 bilgisayardan görüntülü konuşuruz (torun görmek için) çok iyiyiz böyle

Kv hiç becerikli değil.. el lezzeti de yok.. Allah var daha işime bi defa karışmışlığı yok.. eşim de söyler senin yaptığın yemeğin tadı bi başka oluyo diye.. kv dem de söyler salata bile bu kadar mı lezzetli olur maşallahın var diye..

Ben de severim mutfakta uğraşmayı fakat bunu kötüye kullandığında fıttırıyorum.. ana kız bi defa hamur işi yaptıklarını görmedim.. buldular mı löp löp götürürler sana bana kalmaz..

Bi de kv benim yaptıklarımı kendi yapmış gibi göstermeye çalışır fakat herkes bana ellerine sağlık harika olmuş her şey der.. bizimki de öylece süzülür kalır

Bizimkilerin ortak noktası içleri fesat
Birde önce ben diyenlerdenler

Kendi işlerine nasıl geliyorsa öyle

Ne kadar ilgili olmasını bekliyorsun?
Kv den annenin sana olan ilgisini sevgisini şevkat merhametini düşkün ve bağlılığını beklemen yersiz olabilir.
Her kesin yeri ayrıdır.
Sende sana verilen değer kadar değer ver bence.

Bizimkilerin ortak noktası içleri fesat
Birde önce ben diyenlerdenler

Kendi işlerine nasıl geliyorsa öyle
Aynen öyle.. ve tüm kavgalarımız onun kıskançlık ve fesatlığından çıkmıştır.. oğlunu kıskanıyodu benden düşün yani.. yüzüme karşı bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu oğlumu elimden aldı diye ama oğlumu mutlu görünce alıştım ben de mecbur dedi ya

Eşim de anladı zaman içinde tabi bir de ikimiz arasında hiç bi kavgamızın olmadığını hep annesinden ve ailesinden kaynaklandığını anladı da biraz rahat ettim..

Ama onların düşüncesizliklerinden dolayı eşime kuzamam.. eşim bi şey dese hemen küsüyolar bi sürü huzursuzluk çıkarıyolar..
Anlıycakları dilde ben cevap veriyorum azcık çekiyolar kendilerini tabi kısa bi müddet sadece

Kv En başlarda çocuğun olursa ben bakarım demeye getiriyordu. Güya ben çocuk bakmayı beceremem o deneyimli daha iyi bakarmış bakıcı da iyi bakmazmış filan diyerek alttan alta mesaj veriyordu. Genelde öyle dağdan bayırdan örneklerle mesaj vermeye çalışır. şu an hala çocuğum yok ama kaynımın çocuğu oldu.Ben herkesten hatta kv den bile daha iyi çocuk bakıyorum çocuğum olmadığı halde. Her şeyini daha iyi biliyorum ağızları açık sen bunları nerden biliyorsun, bu çocuk sana gelince niye sakin diye bakıyorlar. Kadının hevesi kursağında kaldı, çocuğum olacaktı o gelip bakacaktı hayalleri yıkıldı

İyi geçinmek sizden kaynaklanıyor ne güzel idare edebiliyorsunuz demekki
Kahvehane basıp adam dövmüşya hani niye,nasıl hangı sebeple yapmış ki?
Çok merak ettim

Hiç şaşırmadım benimkide kına gecesinde ağlama krizine girmişti
Bir tane erkek kardeşim var annemede oğluna umut bağlama el kızını alınca onların oğlu oluyor diye yakınmıştı
Neyseki eşlerimiz yanımızda

Nicke bak yaaaaaa

Koptum buna

Hakkini yemeyeyim kv ogluna da bana da torununa da oldukca iyi.
Hasta olduğum zamanlar gün aşırı arar sağolsun.
Ha eksiklikleri var ama o kadi kizinda da olur.benimde olmustur gicikliklarim imkar edecek degilim.inat damarim var onda bisey görünce hep karşılık verdim ama zamanla ben ona o bana alisti. Simdi seviyoruz birbirimizi

Hahaha:) nick çok iyiymiş hakkaten. Benim de bugünlerde kaynana deyince ön ek olarak nalet kelimesi geliyor aklıma..
Bizimki de normalde ilgisiz benim burnumdan getirip ayrılacağımız vakit çok ilgilidir,vicdan yapar da azcık. -marion- aramıyor diye dert yanıyormuş bugünlerde. Bi düşündüm şu güne kadar hep ben aramışım. O da formalite icabı, eşimin hatrına. Hamile olduğumu öğrendiğinde bi hayırlı olsun bile demeyen kaynana olmaz olsun. Bundan sonra arama sorma falan yok benden de.
Konu sahibi; demek ki öyle geliyor kadının içinden. Normalde ilgisiz ama yalancıktan ilgili olsa inan o daha kötü. Miden bulanır,walla

Kocacim sürekli aradığı için kv yi onun aramasina gerek kalmıyor .......şimdilik ayrı sehirlerde yasiyoruz inş hep böyle olur.... toruna gelince onu sever ben ise eşimin teli pat diye kulağıma yapistirmasiyla mecburi konuşuyorum

kızlar merhaba

kayınvalideniz sizinle ve torunuyla ne kadar ilgili

ilgili olması mı iyi
yoksa;
ilgisiz olsun bana dokunmasın mı dersiiniz?
ilgili olmaya niyetli benim onunla işim yok torunu olursa onunla görüşür benim için dert değil

her şeyinizin içinde olsa daha mı memnun kalacaksınız? bence kıymetini bilin bu durumun.
benimki evimdeki dolap içinin düzenine kadar karışmaya kalkışacak cinstendi, sonuç; ne eşim ne ben hiç konuşmuyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…