- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
Benimkide söylüyorAynı şeyleri düşünmüşüzama benimki çok gevşek.. şunları pişir şunları hazırla servisi de yapıver Allahtan hayatı internette geçiyo bi de faal bi kadın olsa bildiğin finosu gibi yanından ayırmıycakmış beni
Düşünme hiç kardeş yoksa beyin yanıyo bi noktadan sonra.. eşimin ailesi sanki beni onlar doğurup büyütmüş sevgisi ilgisi istiyolar benden ama bana etmedikleri şey kalmadı.. ben de düşünmüyorum artık hiç.. eğer canımı sıkarlarsa karşılığını görüyolar bu sebepten biraz çekinir oldular bendençoktan sıfıra indirdim mesafe koydumancak bu sefer de sen soguksun dedıler bana hayır ne sıcaklık gördüm ki !
Bırak istediklerini söylesinlerçoktan sıfıra indirdim mesafe koydumancak bu sefer de sen soguksun dedıler bana hayır ne sıcaklık gördüm ki !
Kv hiç becerikli değil.. el lezzeti de yok.. Allah var daha işime bi defa karışmışlığı yok.. eşim de söyler senin yaptığın yemeğin tadı bi başka oluyo diye.. kv dem de söyler salata bile bu kadar mı lezzetli olur maşallahın var diye..Benimkide söylüyor
Özellikle akrabalarının yanında
İki yıldır evliyim bir kez yemek yapmışlığım yok
Bıçağı tutuş şekline kadar müdahele ettiğinden ben anlamam ben yapamam moduna geçtim
Çay servisi yapmak bulasıkları makınaya dizmek dışında hiçbirşey yapmam
Önceden hep sessiz kalırdım artık cevap verıyorum
Samimiyetsiz olunca hiçbirşey yapmak gelmiyor insanın içinden
O kadar gösteril meraklısıki akrabalar toplandığında akşamdan bin tane şey yapıp onlara lina yaptı sizin için diye ikram ediyor
Benim haberim bile yok halbuki
Eşin destekse sende biraz mesafeyi artır
Bizimkilerin ortak noktası içleri fesatKv hiç becerikli değil.. el lezzeti de yok.. Allah var daha işime bi defa karışmışlığı yok.. eşim de söyler senin yaptığın yemeğin tadı bi başka oluyo diye.. kv dem de söyler salata bile bu kadar mı lezzetli olur maşallahın var diye..
Ben de severim mutfakta uğraşmayı fakat bunu kötüye kullandığında fıttırıyorum.. ana kız bi defa hamur işi yaptıklarını görmedim.. buldular mı löp löp götürürler sana bana kalmaz..
Bi de kv benim yaptıklarımı kendi yapmış gibi göstermeye çalışır fakat herkes bana ellerine sağlık harika olmuş her şey der.. bizimki de öylece süzülür kalır
Aynen öyle.. ve tüm kavgalarımız onun kıskançlık ve fesatlığından çıkmıştır.. oğlunu kıskanıyodu benden düşün yani.. yüzüme karşı bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu oğlumu elimden aldı diye ama oğlumu mutlu görünce alıştım ben de mecbur dedi yaBizimkilerin ortak noktası içleri fesat
Birde önce ben diyenlerdenler
Kendi işlerine nasıl geliyorsa öyle
İyi geçinmek sizden kaynaklanıyor ne güzel idare edebiliyorsunuz demekkibız 5 dk lık mesafede oturuyoruz,haftada 1 mutlaka gideriz,o bize cok gelmez rahatsızlık vermemek için ve çalışıtıgm için
ayrıca dogum yapmadan once alısverıslere annemle kv ile birlikte cıktık,dogum oldu 40 gün geldi 2 annemde,annem yatılı kalırdı,kv her gündüz gelırdı yemekti cocuktu,mısafırlerdı ev işiydi derken dönüşümlü yaptılar..
kızım 9 aylık oldu ben işe döndüm o günden bugune kv kızıma bakıyor ve 22 aylık şuan
allaha şükür sorunumuz yok,çok severız bırbırımızı..
ben nasıl bir gelınım diye sorarsan,ben gelın degılım onun kızıyım,benden cok bişey istemez ama elımden geldıgı kadar her işiyle ılgılenrım..
acaip aksi ve cins bir tiptir aslında,eşi dostu cevresi arasında patavatsız ve dobra bilinir aklına gelenı soyler,hatta kacgacıdır,zamanında kahvehane basıp adam dövmüşlüğü bile varmış..
ama kımyamız tuttu işte..
allah büyüklerımıız eksık etmesın basımızdan..
öncelıkle saygı..
Hiç şaşırmadım benimkide kına gecesinde ağlama krizine girmiştiAynen öyle.. ve tüm kavgalarımız onun kıskançlık ve fesatlığından çıkmıştır.. oğlunu kıskanıyodu benden düşün yani.. yüzüme karşı bacaklarını 2ye ayırasım geliyodu oğlumu elimden aldı diye ama oğlumu mutlu görünce alıştım ben de mecbur dedi ya
Eşim de anladı zaman içinde tabi bir de ikimiz arasında hiç bi kavgamızın olmadığını hep annesinden ve ailesinden kaynaklandığını anladı da biraz rahat ettim..
Ama onların düşüncesizliklerinden dolayı eşime kuzamam.. eşim bi şey dese hemen küsüyolar bi sürü huzursuzluk çıkarıyolar..
Anlıycakları dilde ben cevap veriyorum azcık çekiyolar kendilerini tabi kısa bi müddet sadece
kaynanamın işi gücü benim açıklarımı aramak, oğluna şikayet etmek, laf sokmaya çalışmak, her boka yorum yapmak. bende o yüzden ne ararım ne sorarım, yüzüne de tek tek söylerim. ama o yüzsüz yüzsüz gelir, arar. maksat dedikodu malzemesi toplamak.
Hahaha:) nick çok iyiymiş hakkaten. Benim de bugünlerde kaynana deyince ön ek olarak nalet kelimesi geliyor aklıma..kaynanamın işi gücü benim açıklarımı aramak, oğluna şikayet etmek, laf sokmaya çalışmak, her boka yorum yapmak. bende o yüzden ne ararım ne sorarım, yüzüne de tek tek söylerim. ama o yüzsüz yüzsüz gelir, arar. maksat dedikodu malzemesi toplamak.
ilgili olmaya niyetli benim onunla işim yok torunu olursa onunla görüşür benim için dert değilkızlar merhaba
kayınvalideniz sizinle ve torunuyla ne kadar ilgili
ilgili olması mı iyi
yoksa;
ilgisiz olsun bana dokunmasın mı dersiiniz?
Kayınvalidem ve eşimden küçük olan kaynım biz ev aldığımızdan beri çok fazla mesafeli olmaya başladı bize ...kayınvalidem asla o oğlunun sözünden çıkmaz çıkamaz
kızım doğdugunda hiç gelmedi haftada 1 yada 2 kez 10 15 dk uğradı gitti
anne niye gelmiyorsun dediğimde hep bir bahanesi vardı
daha sonra doğum iznim bitti çalışmaya başlayacağm zaman oda işe girmeye karar verdi -senelerce çalışmayan kadın-
ne için yardım istesem hep duvara çarptım
anne niye böyle yapıyorsun dediğimizde de yan yattı çamura battı gibi bir suru bahaneleri oldu
torununa 1 saatlık vakit ayırmışlığı bile yoktur
Ben de asla yüzüne kötü bakan surat asan bir gelin olmadım yani kendi hatalarım var mı acaba diye de defalarca içimde muhasebesini yapabilen bir insanım
en son kurban bayramında kendi kardeşleri ve yeğenleri de niçin böyle davranıyorsun yanlış yapıyorsun gibi uyarıları olmuş ama değişen hiç birşey yok
bazen ne demem ne yapmam gerektiğini ben bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?