- 3 Ekim 2016
- 2.804
- 12.994
- 208
- Konu Sahibi kirmizicilek16
-
niye ayni ev zor olmuyor miBiz zaten beraber oturuyoruz torunuyla fazlasiyla ilgili tabi çokta toleranslı yardımcı olur bana saolsun bakar isim varsa oynatir götürür gezdirir istediğini alır kıyamaz ama tabi artı yönleri olduğu kadar eksi yonleride oluyo alinganliklarimiz oluyo tabi birbirimize karşı ama kavga doğuş bagirsma falan olmaz ve ben fazlasiyla sabırlı biriyim biraz agir gelmeye başladı artık ama rabbim sagligini elinden almasın
Beni pek aramaz oğlunu arar, Çok sık görüşmeyiz. Görüştüğümüz zaman da genelde oğluyla konuşur bende arada kaynarım. :) he yıllık izin ve bayram tatillerini mecburen birlikte geçiririz o zamanlarda mesafeliyizdir. Allahtan şehir dışındalar.
Eltimle pek bi samimiler, günde 10-15 kere konuşurlar, görüntülü görüşmeleri hariç. :) Bu da benim işime geliyor. Bana bulaşmasınlar da ne yapıyolarsa yapsınlar :)
Kv dem herkesin yardımına koşankızlar merhaba
kayınvalideniz sizinle ve torunuyla ne kadar ilgili
ilgili olması mı iyi
yoksa;
ilgisiz olsun bana dokunmasın mı dersiiniz?
Zor tabiki ama boyle olmak zorunda esim ayni anne babadan tek oğlan ve kb biz evlenmeden vefat etmişti kv de 60 yaşındaniye ayni ev zor olmuyor mi
Hayalimdeki gelin kaynana ilişkisiİlgi derken ?
Her işime koşmaz ... bende onun .
Omzunda ağlamam... o da benim .
Sene 365 gün ise ortalama 20-25 kez görüşürüz . Eş dost düğün derneği , sokakta karşılaşma dahil :)
Telefonla görüşmeyiz , sene de 3-4 .
O da muhtemelen 40 yılın başı bir işi düşmüştür.
Biz iyiyiz böyle
Torun aramada yoktur . Oğlumda babası ile ayda bir iki mutlaka gider ziyarete.
O kadar işte.
İşin aslı birbirimizin ilgisine karşılıklı pek ihtiyaç duymuyoruz.
Ama saygımız ve sınırımız bakidir:)
hıım bizimkinden pek te bi farkınız yokmuş :)
kendileri ilgisiz torununu bile aramayan görmeye gelmeyen insan, iş bana geldiği zaman sen soguksun diyor da merak ediyorum sizler nasılsınız?
Kayınvalidem ve eşimden küçük olan kaynım biz ev aldığımızdan beri çok fazla mesafeli olmaya başladı bize ...kayınvalidem asla o oğlunun sözünden çıkmaz çıkamaz
kızım doğdugunda hiç gelmedi haftada 1 yada 2 kez 10 15 dk uğradı gitti
anne niye gelmiyorsun dediğimde hep bir bahanesi vardı
daha sonra doğum iznim bitti çalışmaya başlayacağm zaman oda işe girmeye karar verdi -senelerce çalışmayan kadın-
ne için yardım istesem hep duvara çarptım
anne niye böyle yapıyorsun dediğimizde de yan yattı çamura battı gibi bir suru bahaneleri oldu
torununa 1 saatlık vakit ayırmışlığı bile yoktur
Ben de asla yüzüne kötü bakan surat asan bir gelin olmadım yani kendi hatalarım var mı acaba diye de defalarca içimde muhasebesini yapabilen bir insanım
en son kurban bayramında kendi kardeşleri ve yeğenleri de niçin böyle davranıyorsun yanlış yapıyorsun gibi uyarıları olmuş ama değişen hiç birşey yok
bazen ne demem ne yapmam gerektiğini ben bile bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?