kayınvalideniz ne kadar ilgili?

Telde en son ne zamn görüştüğümüzü hatrlmıyrum en sonda 3 ay önce görüştük ama torunlarıyla telde konuşur biz böyle iyiyz ya mesafe iyidir ne haddini aşar ne de canını sıkar

Benim kv çok fesat, kayınbabayla oturup bu gelin annesine çok gidiyo diye annemim kapısının önünde araba kontrol etmişliği bile var, kavga ettim gidiliyo gene ama eski ben değilim çok arayamıyo, oğlumu sormasına bile tahammülüm yok çıcuğı o doğurmuş gibi davranıyo yapmacık geliyo,doğumda dünyayı dar etti annem hastanede kaldı diye kendi kalacakmış eşimi doldurdu falan aman insanlar kötü olmayıversin işte...
İşe başlayacam kv ben bakarım dediği için kendi anneme de baktıramıyorm çocuğu evimin huzurunu bozar o kadın onun için kreşe verecem oğlumu düşün sen durumları

Evimize oglumuza esime ilgilidir bana degil :) oglumada lafla esimede isi düşünce ki her isini nerdeyse esime halletirme derdinde evimede yerlesmek gibi bi dusuncesi var ben mi bense dış kapinin dış mandali

niye ayni ev zor olmuyor mi

Ilgisiz tam istedigim gibi
Torunu bir yasinda,henuz gormedi. O da hiiiic rahatsiz degil bu durumdan,gayet mutlu ,dugunlerde çibik çalip gobek atiyor utanmadan

Ay ne guzel imrendim

kızlar merhaba

kayınvalideniz sizinle ve torunuyla ne kadar ilgili

ilgili olması mı iyi
yoksa;
ilgisiz olsun bana dokunmasın mı dersiiniz?
Kv dem herkesin yardımına koşan
Cevresi tarafından cok swvilen biridir

Bize karsı bana ve eşime karsı yabancıdan bile ilgisiz
Bir gram faydası emeği desteği düşüncesi olmadı bize karsı
Ama kendine sorsanız çok ilgili uyku uyuyamıyor bizi düşünmekten

Ben ilgisiz olsun böyle devam etsin istiyorum
Yok sayıyorum kendısını özel günler hariç

Biz iyiyiz şükür çok ilgilidir ama benden kaynaklanmıyordur heralde oğluşuna deli olur ondan mütevellit

Benimkide çok iyidir sağolsun.evime gelince gelinkız gibi hizmet eder.canım şunu istedi desem yapar.hiç bi problemimiz yok şükür.annem bile der ben bile onun gibi kaynana olamam diye.

Hayalimdeki gelin kaynana ilişkisi

Torun doğunca haftada bir iki az mı

Ayy kimse o kadar sık gelmesin

Merhaba merhaba.beklenti olmasın ki mutsuz olma

Benim kayınvalidem sözde sever bizleri, oğlunu da beni de torunlarını da mesafeli sever..
Mesela en son bayramda gördüm, bayramda bebeğim hasta idi..
Ayrıldıktan sonra bir kez bile aramadı, ne oldu öldük mü kaldık mı haberi yok yani
Aramaz sormaz, görüşünce iyidir. Ama bebeklerimin bakımı ile ilgilenmez, yardım etmez,. Eşime der, "oğlum al biraz çocuğu beyaz gelincik yemek yesin" filan der..
Hediye filan da almaz.. Telefonla 40yılda bir, yüzyüze de ayda yılda bir gördüğüm sıradan bir insandır kendileri.. Benden uzak, Mısıra sultan olsun, banena

Ben ilgi beklemiyordum zaten, eşimin hatrına gösterdiğim ilgiyi de bana yaşattıklarından sonra çekme kararı aldım hayırlı uğurlu olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…