Kayınvalideniz sizden eltinize elişi vs öğretmemizi istese?

Öyle demeyin ama konu sahibi kendisi emek harcamış. Kendisi öğrenmiş.
dimi ama ayol igne oyasini kendi çabamla hiç birşey bilmeden öğrendim şimdi kim istese gösteriyorum düşününki 50 yaşında kadında geliyor bak bunu düzgün yapamadım sen nasil yapıyorsun diye gösteriyorum ve hiç sanki dünya harikası yapıyormuş gibi hissetmiyorum aksine mutlu oluyorum biseyler öğretebildim diye

Paylaşımcı olmak iyidir, Sibel hanım

Eltiye gıcığım ama buradan özel olarak elişide iyi olduğumu ayrıca belirtmek isterim...

Acip youtube dan o da ogrenebilir..belki senden daha iyi bile yapar. Bilgiyi paylasmaktir guzel olan. Bence ayip olmus ogretmediginiz

Ne olur sanki göstersen iyilik yapmak artık günümüzde mucize gibi birşey acaip bencilik sezdim sizde mesela dün yaşlı kadının yanına gidip çorabın topuğunun yapılışını bana gösterdi kadnın ismini ezberledim artık dedim ölünceye denk senin adına anımsar senin öğrettiğini söylerim dedim oda mutlu oldu , genç nesil bencil mi ne?

İnternetten yapılışına baktım ama kafam basmadı

Peki ya siz hic kimseden birsey ogrenmediniz mi? Belki sizinde ondan ogreneceginiz birseyler vardir ya oda size ogretmek istemezse? Bu kadar kotuniyetli olmayin

Konu sahibi. Eski konularına baktım. İyi yapmışsın. Bazen de hayır demek lazım :) devamı da gelir inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…