Aynen hep bana bencil diyolar ama onlar onyargili davraniyolarKızlar eski konularına bakın. Tek bu konu ile düşünmeyin.
Canım daha çok gençsin. Eşin gelince güzel bir yuva kurarsınız da bugünleri unutursun inşallah.Aynen hep bana bencil diyolar ama onlar onyargili davraniyolar
Aynen hep bana bencil diyolar ama onlar onyargili davraniyolar
Herkes sen neyi soruyorsan ona cevap veriyoAynen hep bana bencil diyolar ama onlar onyargili davraniyolar
Teşekkür ederim inşallah tek istedigim artik bu gibi konulardan uzaklasmak ne kimseyle kotu olmaya nede birilerinin beni ovmesini sevmesini istiyorum tek istedigim artik kendi kararlarimi kendim verebildigim bi hayatimin olmasi baskalarinin beni kukla gibi yonlendirmesi degil.Canım daha çok gençsin. Eşin gelince güzel bir yuva kurarsınız da bugünleri unutursun inşallah.
Eltim ilk gelin geldimde benle tek kelime konusmadi gicik gitti durat yapti esimle aramizi bozmaya calisti ben sustum eyv bigun kurtulucam dedim ve hep iyi olmaya calistim ama o beni hep ezdi bi keresindede kayinvalidem eltimden bana yemek yapmasini ogretmemi istedi o bi cevap vermedi ogretmedi de simdi ise ben bunlari unutmus gibi benden bisey ogretmemi beklemesini istemiyorumOzaman anlat bizde bilelim
Eltim ilk gelin geldimde benle tek kelime konusmadi gicik gitti durat yapti esimle aramizi bozmaya calisti ben sustum eyv bigun kurtulucam dedim ve hep iyi olmaya calistim ama o beni hep ezdi bi keresindede kayinvalidem eltimden bana yemek yapmasini ogretmemi istedi o bi cevap vermedi ogretmedi de simdi ise ben bunlari unutmus gibi benden bisey ogretmemi beklemesini istemiyorum
30umdan sonra elime tig alıp videolara bakıp bakıp öğrendim tig işini.. önüme gelene ogretiiimm mii bak çok güzel ogretiiim mi diye gezdim bi dönem..
Ogretseniz o da yapsa sizinkinin değeri mi azalır ki.. tabi kendi karariniz ama itici gelirdi bana cevabınız..
FBI dan mısınız .ne sırrı ki bu .Elisinde gizli kodlama mı varSiz bir elişi öğrendiniz kimseden yardım almadan kendi çabanızla kayınvalideniz bunu eltinizede öğretmenizi istese öğretirmiydiniz ? :) Ben sırrımı kimseyle paylaşamam öğretemem yani dedim morali bozuldu da :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?