Kayınvalideniz sizden eltinize elişi vs öğretmemizi istese?

Bilgi paylaştıkça çoğalır. Bu ister bilim olsun ister el işi.

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin.

Bizdede saklanır bir işe girsen işin püf noktasını saklarlar, yemeğin ,el işin allahtan google amca varda
o kurtarıyor

Çok art niyetlisiniz kaynananızda böyle düşünmüş olsa gerek tabii ki bozulur ayrıca o elişini kendiniz mi yarattınız illa bir yerlere bakmışsınızdır öyle bile olsa nedir tek bende olsun mantığı iyi alın elişinizi koynunuza yatın aman görmesinler. kimin kimden ne istemek zorunda kalacağı hiç belli olmaz bu hayatta. bir elişi için kalp kırmışsınız şu yemek tarifi vermeyen teyzeler gibi..eltiyi kıskanıyorsunuz demeek ki yazık daha güzel yapar diye mi korktunuz

Taklit edilmek güzeldir öğöğtsen yine sen karlı olurolursun

Canım daha çok gençsin. Eşin gelince güzel bir yuva kurarsınız da bugünleri unutursun inşallah.
Teşekkür ederim inşallah tek istedigim artik bu gibi konulardan uzaklasmak ne kimseyle kotu olmaya nede birilerinin beni ovmesini sevmesini istiyorum tek istedigim artik kendi kararlarimi kendim verebildigim bi hayatimin olmasi baskalarinin beni kukla gibi yonlendirmesi degil.

Ozaman anlat bizde bilelim
Eltim ilk gelin geldimde benle tek kelime konusmadi gicik gitti durat yapti esimle aramizi bozmaya calisti ben sustum eyv bigun kurtulucam dedim ve hep iyi olmaya calistim ama o beni hep ezdi bi keresindede kayinvalidem eltimden bana yemek yapmasini ogretmemi istedi o bi cevap vermedi ogretmedi de simdi ise ben bunlari unutmus gibi benden bisey ogretmemi beklemesini istemiyorum

Ben kendim ogrensem bide ogretmek icin can atarim bakin ne ogrendim diye.. hayat bu kadar zor degil

Seni kıskanmış ve aklı kötülüğe çalışmış ama genelde eltiyle geçinmek zor mesafe bırakmak iyidir küsmek aptallıktır yani acaip politik olacaksın her daim yüz yüze görüşme olduğundan eltin ne mezunu neyini kıskandı onda olmayan ne

30umdan sonra elime tig alıp videolara bakıp bakıp öğrendim tig işini.. önüme gelene ogretiiimm mii bak çok güzel ogretiiim mi diye gezdim bi dönem..

Ogretseniz o da yapsa sizinkinin değeri mi azalır ki.. tabi kendi karariniz ama itici gelirdi bana cevabınız..

Öğretmek değil eltinizle yakınlaşmak istemiyosunuz sanırım.Öğretip öğretmemek size kalmış ama neyi öğrendiğinizi çok merak ettim, yıldız tozundan ip yapıp halı mı dokuyosunuz? Hepimizin elinde internet var , dantelinden kurdela nakışına kadar hepsini kendi kendimize öğrenebiliyoruz.(Mesela ben şablon çıkarıp elbise dikmeyi kendi kendime öğrendim )

Reactions: KV_
tuhaf.

vaktim yoksa veya sabırsızsam fln öğretmem dicem de ben öyle biri değilim. öğretirim ne var bunda.
herşeyi sizden görüp yapıyosa sizde sonradan ben öğrettim diye övünün. ne var yani. hayır potansiyeli gördüm o yüzden söylüyorum.

aklıma ablam geldi. bitanem ya atkı fln örüyo herkese. bebek battaniyeleri fln. kafası dağılıyo. ne kadar iyi niyetli. öğrenmek istesem öğretir de biliyorum. :)

Ben öğretirdim. Ama eltimin bilmediği bir elişi veya örgü vs. tipi işi benim biliyor olabileceğime hiç ihtimal vermiyorum Kendisi benim idolüm olur Süper anaç ve becerikli bir insan. Üstelik çok düşünceli. Geçen kvgilde beraberdik. Bir lazanya lafı geçti akşamdan, ben de bir kere denedim pek sevmedim demiştim. Ertesi gün kocasına malzemeleri aldırmış bir lazanya yapmış parmaklarımı yedim. O günden sonra kaç video izledim, kaç deneme yaptım onun yaptığı gibi olsun diye Yurtdışında olmasa bana öğret derdim.

Baska isi yokmus mu kv nin..benimkinin de devamli bir ogretme kaygisi var.gelecegini hazirliyor galiba...ben de ogrenmiyorum.yemekleri de ayni sekilde..yemezler olur biter...

FBI dan mısınız .ne sırrı ki bu .Elisinde gizli kodlama mı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…