Kayınvalideniz sizden eltinize elişi vs öğretmemizi istese?

Bence öğret eltine mademki aklı kötülüğe .çalışıyor elişiyle uğraşırsa kötülük yapmaya fırsat bulamaz

sizin aranızda soğukluk ve gıcıklık olduğu için doğal olarak iyilik yapmak da istemiyorsunuz. gönlünüzden kopmuyorsa öğretmeyin bence de.

Hmmm siz de eltinize elisi ogretmeyerek intikam alacaksiniz, korkunc bir intikam yontemi bulmussunuz, elisi ogrerenemedigi icin aci icinde kivranacak ve yaptiklarindan pisman olup ayaklariniza kapanacak, dahiyane, tebriler

Öğretmeyin
Mazallah bir yeriniz eksilir falan

bilgi paylaşılarak çoğalır,bugün siz ona öğretirsiniz yarın o size öğretir güzel şeyler bunlar :)

Eğer biliyorsam seve seve öğretirim.Ne varki bunda.Herşey gibi bilgide paylaştıkça değerlenir.Yedi kat el değil sonuçta eltin bu.Birgün gelir onun da sana iyiliği dokunur.Hayat bu.

Eğer biliyorsam seve seve öğretirim.Ne varki bunda.Herşey gibi bilgide paylaştıkça değerlenir.Yedi kat el değil sonuçta eltin bu.Birgün gelir onun da sana iyiliği dokunur.Hayat bu.

Hmmm siz de eltinize elisi ogretmeyerek intikam alacaksiniz, korkunc bir intikam yontemi bulmussunuz, elisi ogrerenemedigi icin aci icinde kivranacak ve yaptiklarindan pisman olup ayaklariniza kapanacak, dahiyane, tebriler
Yav ne intikami benim icimden gelmiyo yapmak o yaptiklarina karsi hem ben daha ne kadar ogrendimde bide eltime ogreticem ya iyi o zaman benim dha ogrenmek istedigim cok sey var oda ben yapiyorum diye yapsin bende kayinvalidem diyo diye ogretiyim

Ogretmeyin tabii ovundugunuz yegane seyi elinizden alir falan...

Aman da ne büyük iş
İnsanın bir becerisi elişi olunca
Derdide bu oluyor
Sizin gibi eltim olsa onun tüm elişini söker eve de sokmazdım bir ailesiniz ne demek benim sırrım elişi bu ne üstünlüğüne sokuyor ki dantel vs
Sanki devlette silah vs yapıyorsunuzda saklıyorsunuz

Şöyle söyleyeyim: ben eltime hiçbir şey öğretmem, hatta yan yana dahi gelmek istemem ama bu benim eltimden yana gördüğüm sıkıntılar yüzünden.

Eğer eltimden yana hiçbir sorunum yoksa öğretirdim yani ne sakıncası olacak ki, bir elişi öğretmenin.

Ne elişiymiş bu böyle
eltini sevmiyon belli

EGO'ya gel
Öğretseniz elinize mi yapışır.. aman öğretmeyin sanki dünyada bi el işi bilen sizsiniz! Gönüllü olarak ben öğretirim sevabıma

bu nasıl bir zihniyettir sizinki ayrı kvninki ayrı
eltiniz öğrenmek istiyomu acaba
şahsen bnm kvde diyo ama nefret ederim beceremediğimden değildir zamanında örmüşlüğümde vardır içim ruhum boğazım sıkılır örerken tarzım değil valla
ama senin gibilerdende ortalıkta çok var sanki herşeyi anamın karnında öğrendim doğdum misali
siz zaten internetten annenizden babanızdan örneklerden öğrenmedinizde tüm örnekleri siz yarattınız havasındasınız

Ahh bu iyi insanlar atlarına binip gittiler... konuya gelince sanki bir icat değil ya var olanı öğrenmişsin ne olur ki ogretseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…