Kayınvalideniz sizden eltinize elişi vs öğretmemizi istese?

Ben olsam seve seve ogretirim sibell09 un dediğine katılıyorum... Ama ne olacak ki sanki ogretiver ... Kayınvalideyi anne ,eltiyi de kardeş gibi kodlamamislar genlere ne yazik ki

annem iğne oyası mekik oyalarını hep komşu gelinlerden öğrendi ne var bunda eltine öğretssen ne olcak

Elti reşit değil galiba, kayinvalideye sordurttuguna göre?

Bencilce bir yaklaşım .

Satışım var diyorsun yani. Wallahi helal olsun. Heryıl onlarca öğrenciye diploma veriyoruzda şu ruh halinde değilim. Bu nasıl bir psikoloji ya?

Eltiyi sevmiyorsam öğretmem. Onunla mi ugrasicam derim.

Bana has özel bir şey ise ve istemiyorsam yine öğretmem. Bencillik değil bence bu.

Herkesin bildiği bir şeyse yine öğretmem. Baska bilene sorsun.
Kisaca ben sevmiyorsam o insani icimden gelmez. Ama sevdiğim saydigim insansa ölümsüzlük tarifini bilsem öğretirim.

Sonuç içinden geleni yap.

Yani eltim gelip rica etse ogretirim. Ama kv araya girince o iş beni bozar hacı

Son düzenleme:
Elti yi geçtimde sizin bu kv bir çiçek türüne benziyor, sürekli küsen

Ne olacak canim sende bende kendi kendime annemden baka baka kucuklugumde öğrendim. Evlendim eltim bilmiyordu ormeyi. Ki cok cokta iyi degildir aramiz. Bi aksam geldi ipleriyle ogretir misin diye gösterdim ogrettim simdi. O 35 yasinda ben 22. Ne o kasti kendini ondan mi ogrencem diye ne de ben ego yaptım

Kv nin demesi tabi o ayri yaaa. Banada dese ne alaka sen mi ogret diyon o mu sana dedi diye sorardim. Ben simdi eltime durduk yere gitsem sana ogretmeye geldim desem abooo onunda haberi olmasa ne alaka ya ben istedim mi senden boyle bisey der. Bende kaynana ogretiver suna dedi desem

Yanlış ogret yApamasın

Eltin çocuk gelin heralde?? Kendi ağzı yok dili yok ... Beğendiğini, öğrenmek istediğini sana söyleyecek aklı yok. Kayınvaliden bunu istiyo. Yav he hee iki arkadan bi önden bi çarpraz bak daha uygulamadan öğrendi bile elticiğin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…