cok cocukca yaptiginiz ben sizin gibilere selamimi bile vermiyorum ne gerek var selam verip yorulmayaSiz bir elişi öğrendiniz kimseden yardım almadan kendi çabanızla kayınvalideniz bunu eltinizede öğretmenizi istese öğretirmiydiniz ? :) Ben sırrımı kimseyle paylaşamam öğretemem yani dedim morali bozuldu da :))))
Bravo. Herkes bu bilinçte olamıyor malesef.Matematik ogretmeniyim millet saaati 100 tl ye matematik dersi verirken ben komsunun cocuguna, akrabanin cocuguna, misafirlige gittigimiz evlerde cocuklara isteyen kim varsa hayir demem anlatirim matematik. Karsimdaki ogrenmeye istekli biriyse anlatmak bana zevk verir.
Bu kadar bencil olmayin. Ogretmekten zarar gelmez. Birilerine bir seyler ogretmek insanin bilgisini pekistirir.
Güzel şeyler paylaşıldıkça çoğalır. Ayrıca birine ufak da olsa birşeyler öğretmek kadar tatmin edici bir durum yok. Ben zaten hiç anlamam dünyanin sırrıymış gibi elindeki tarifi, örneği paylaşmayan kadınları. Patentini sana verip Nobele mi aday gösterecekleri sanki. Alt tarafı el işi. En fazla kıskanç diyecekler, bencil diyecekler.Siz bir elişi öğrendiniz kimseden yardım almadan kendi çabanızla kayınvalideniz bunu eltinizede öğretmenizi istese öğretirmiydiniz ? :) Ben sırrımı kimseyle paylaşamam öğretemem yani dedim morali bozuldu da :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?