• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalideniz size nasil hitabediyor?

Bana bir kere bile kızım demedi, bazen canım der, ismimin sonuna cim ekler falan. Ama ben ondan kızım demesini bekliyorum, demiyor :ssz:
Babama anneme de hanımlı beyli hitap eder :27: Çok şaşırmıştı ailem :30:

Kızım diyo sever benimki beni çektirmeyen tek gelini benim herhalde :9: Ama ben güzel olsun istiyorum her şey aramızda saygı olsun istiyorum o yüzden ben samimi yaklaştıkça saygısızlık etmedikçe o da öyle dönüyo bana :31:

evet en güzeli saygı sınırını aşmamak karşılıklı olarak :nazar::nazar::4:

wuuuhuuuu havalarda binbesyuz:51::51::51:
en iyisini yapmışsınız, kv dede anlamış ola ki..bende maşalla resmi olacam mesafeli olacam dıye neredeyse suratına bakmayacagım, genede alınmaz, anlamaz , çok vıç vıç:86:

Kv ile çok benzeriz birbirimize,ikimizde derin dondurucu gibiyiz maşaallah.:nazar:
İyidir aslında ama işte oda benim gibi soğuk bir insan.

evet en güzeli saygı sınırını aşmamak karşılıklı olarak :nazar::nazar::4:

Aşarsa bu suscağım anlamına da gelmiyo tabii ki bir insanla hem samimi hem de sınırlarınızı belli edecek şekilde ilişki kurabilirsiniz hem benim isteğim buydu bi gün evlenince annem gibi seveceğim bir kayınvalidem babam gibi sevceğim de bi kayınbabam olsun diye hayal ederdim kayınbabayla tanışamadık ama olsun :( belki babamın yerini doldurur diyodum :19:

Aşarsa bu suscağım anlamına da gelmiyo tabii ki bir insanla hem samimi hem de sınırlarınızı belli edecek şekilde ilişki kurabilirsiniz hem benim isteğim buydu bi gün evlenince annem gibi seveceğim bir kayınvalidem babam gibi sevceğim de bi kayınbabam olsun diye hayal ederdim kayınbabayla tanışamadık ama olsun :( belki babamın yerini doldurur diyodum :19:

niye tanışamadın :26:

bende öyle istiyorum hiç sorun yaşamayalım istiyorum bende sınırmı mesafemi korumaya çalışıyorum , şimdiden kv gayet iyi içten inşallah hep öyle olur :nazar::nazar::21::21::21:

Evlenene kadar 'fıstık 'derdi.

şimdi ismimle hitap ediyor böylesi daha iyi, bende ona x..anne diye hitap ediyorum sadece anne diye hiç hitap etmedim içimden gelmedi.

benim annem ilk zamanlar kızım, fındık gelinim derdi sonra araya kara kediler girince XXXxxx :63::36:

Kv ile çok benzeriz birbirimize,ikimizde derin dondurucu gibiyiz maşaallah.:nazar:
İyidir aslında ama işte oda benim gibi soğuk bir insan.

ay süpermiş. bende soğuk bi insanımdır ama eşim ve ailesi fazla canayakınlar. zıt kutuplar bırbırını cekermiş hakkaten.
kv.nizin öyle olması süpermiş bende hıc sevmıyorum oyle kayınvalıdeyle kankuli muhabbetleri :63:
saygımızı bozmuyoruz o yeter :ssz:

niye tanışamadın :26:

bende öyle istiyorum hiç sorun yaşamayalım istiyorum bende sınırmı mesafemi korumaya çalışıyorum , şimdiden kv gayet iyi içten inşallah hep öyle olur :nazar::nazar::21::21::21:

En güzeli zaten neden arada problemler olsun ki burada birçok kadında görüyoruz yaşadıklarını ailemde neden huzursuzluk olsun eğer art niyetli bir insan değilse sen güzel yaklaşırsan o da yaklaşır zaten belki başta anlaşamazsınız bir iki laf sokar ama tavsiyem bunları saygılı biçimde geri çevirmen. Sonuçta onlar da anne evlatları için en iyisini isterler başlangıçta şüpheyle yaklaşmaları doğaldır canım :16:

Vefat etmiş 4 sene önce kanserden... Olsaydı babacım der ellerini öperdim :31:

Uzaktaysam seslenmek için ismimle hitap eder yakinindaysam anam der ki herkese anam diyor :))hiç kizi olmadığı için kizim diyemem çok zor diyordu hiC demedide..

Back
X