• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kayinvalideniz size nasil hitabediyor?

Bana bir kere bile kızım demedi, bazen canım der, ismimin sonuna cim ekler falan. Ama ben ondan kızım demesini bekliyorum, demiyor :ssz:
Babama anneme de hanımlı beyli hitap eder :27: Çok şaşırmıştı ailem :30:

Benim kvde anneme hanimli hitap ediyo ,banada degisik gelmisti basta.

Niye değişik geldi ki benim annemde kayınvalideme "x hanım" diye hitap eder hiç ismini söylediğini duymadım ama kayınvalidem anneme x der hep :)

kayınvalidem bana da ismimle hitap eder eğer hararetli konuşuyorsa kızım der okadar.

Son düzenleme:
"canımsın" der işte canımsın nasılsın vb.. gibi ama sanki "canın çıksın" der gibi söyler bunu :60:

neyse hitaptan çok davranş daha önemli benim için o yüzden sorun yok

Ben sozluyum ve kayinvalidem bana çiçeğim ve kizim diye hitap ediyor umarim dereyi gecene kadar degildir :)

Niye değişik geldi ki benim annemde kayınvalideme "x hanım" diye hitap eder hiç ismini söylediğini duymadım ama kayınvalidem anneme x der hep :)

kayınvalidem bana da ismimle hitap eder eğer hararetli konuşuyorsa kızım der okadar.

Annem kvden kucuk yas olarak ve gayet samimiler en bastan beri.ondan yadirgamistim ben.ama yorumumdada dedigim gibi kimin kime nasil hitap ettigi degil icten soyleyip soylemedigi muhim.

kekliğim dior bana:D hatta ben anne o ne ya dediğimde ( hani bilmediğimden değilde bizim orlarda pek oan bir hayvan değildir bilinmez) öle deme kızım bizim orlarda çok kıymetlidri çok sevilir güzelliğiyle bilinir dediydi:D

ismimle hitab eder

Bir kere bile ağızından KIZIM lafı çıkmayan kadına ANNE demek de zoruma gidiyor ayrıca...

ya kızlar hitaplara baktım da hep canımlı cicimli.. e bunca entrikayı çeviren kk kaynanaları bunlar mı?:3:

bunlari entrikalari zaten kizim demesiyle basliyor kuzu benim kvdem daha sokak kapisindan cikmasiyla bir kahkasi var entrikanin en krali o anda baslatiyor zaten:63::63: ilk zamanlar anlamadim bu kadin neye guluyor dedim birseyde konusmuyoruz acaba azicik usudukmu diye dusunmedim degil aynisinin tipkisi gorumcelerdede var analarina cekmis kretalar:27: elalem geliniyle cok mutlu gorsun moduymus hele iki dost akraba gordumu ne entrikalar ne entrikalar sayfalar yetmez vallahi yavrum demesinden bile ne amacli diye dusunur oldum:44:herseyde bir mana var kadinin yahuuuuu :40:tek sevdigim yani yalnizken bile emirli is soylemez yapabilirmisin verebilirmisinli konusur iki emretti ben duymazlikdan gelince mesafeyi korudu :52:ama bizim sevgili gelincegimiz astari yirtmis annemle kardesimle annneeeeeeeeeee kizzzzzzzzz kardesimle el kol sakasi yaparlar hadi o normal cocukluk arkadasiydilar ama annemde onun askerlik arkadasi degilki yani o civiklida ne oyle iyyyyy hic gelemem oyle seylere ama tuhaf gelmiyor anneme bizden ayirmadigi icin kizim diyor baskada birsey demiyor:34:

ismimle hitap eder eğer hararetli bir konuşmada bana bir şeyi kabul ettirmeye çalışıyorsa ismimin sonuna ama zynpcim ekler :) zzaten ismimden başka bir şekilde hitap etmesini de istemezdim açıkçası yapım gereği öyle can canlı süslü lakaplardan ,sözlerden hoşlanmıyorum çok yapmacık geliyor bana yani ben kendi anneme bile annecim diyemiyorum.

Back
X