kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

Agzindan bi kere bile ismimi duymadim...

Bana Kizim, Yavrum der... Esime beni sorarkende hic ismimle sormaz, Kizim nasil ne yapiyor der...
Canim o benim ya... ALLAH yoklugunu göstermesin...

bi söz var kayinvalideme uyan:
"Esiniz size prenses gibi davraniyorsa, bir kralicenin elinde büyüdügünün ispatidir"
Kralicemiz o bizim

çoğu muhabbete ben de güldüm :)
konu sahibi arkadaşım aslında dediğinde haklısın o zaman sen de anne demeyi yavaş yavaş azalt :)

ben kvme anne demiyorum.isminin sevimli bir kısaltması var onu kullanıyorum.aynı şekilde o da bana çoğunlukla ismimin kısaltmasını kullanıyor.ama hiç dikkat etmemişim kızım diyor mu? yavrucum diyor bazen.bu akşam gelicekler bakalım dikkat edicem bu kez
kpde de hiç kızım,yavrum duymadım çok da lazım değil

valla eger şimdi sevgilimle evlenirsem annesii hiç sıcak davranmıca kesın markete görüorum tebessüm ediorum kadın bi selmımın karsılıgını vermıi bi zamnda hasta olmustu çorba göturdum döndü götunu bana öle konustuuu bende bundan sonra ona köpek gbi saymıcam sevmiçem illa yamanacak kızda degilim

ilkay der bende ona anne derim .. kendi annem bile bana ilkay diye sesleniyorken kayınvalidemden bana "kızım" diye seslenmesini yada benden "kızım, yavrum" diye bahsetmesini tabi ki beklemiyorum .. haksızlık ederim .. annem bir kere bile kızım demedi sonuçta ..

en azından kayınvalide beklemediğim zamanlarda "minik kuş" der şaşırtır

dün akşam kaynanama gittik normalde bayılır elini öptürmeye benim de nefret ettiğimi bilir gıcıklık olsun diye daha 2 metre uzaktan uzatır elini, dün akşam içimden geldi hadi ver elini öpeyim dedim kv koltukta oturuyordu ama evde misafir var demez mi nazlı nazlı ayy hiç kalkasım yok şimdi boşver hep görüşüyoruz elimi öpmesende olur çakal carlos sosyetik gözükecek ya misafirlere ben bundan sonra bekle öperim elini eh kendi verdi bahaneyi, yalan değil hep görüşüyoruz

benimki bebeğim,kızım,yavrum,bitanem,aşkım,kuzum gibi sözleri kullanır genelde.nadiren ismimle hitap eder.bende hep annecim derim.

ben ona anne dıyorum ama o annem gıbı benı sahıplenıyor mu tabıkı hayır!!
bende hoş dolu dolu anneeeeeeeeeeeeemm demıyorum kimse öz anne gıbı olamaz sonucta
aramız iyidir,çunku ben hıcbı saygısızlık yapmam..
o bana kızım der,yavrum der,canım der yada ismimi kısaltarak hıtap eder..
egerkı onu kızdırmıssam da GELİİİİNNNNN!!!!! der..

benim kv gösteriş meraklısıdır...mesela beraber bi ortamdayız birisi beni övdü yada iyi şeyler söyledi hemen benim kızım şöyledir böyledir moduna girer.ben gülüyorum sadece tabi :)

ama zerre umrumda degil ister ismimle hitap etsin ister bebeğim yavrum desin farketmez . çünkü bende ona anne diyorum ama denmesi gerektiği için diyorum zorunluluktan yani! benim annem bi tane cünkü :)

haha hepiniz çok hoşsunuz arkadaşlar ...
ben zoraki anne diyorum çünkü benimde annem bi tane oda eminim zoraki kızım diyo çünkü onun
kızı var ve oda bi tane.zaten onun çocukları muhteşem çok iyi haricindekilerde işte onlara karşı iyi
olmaya çalışan insanlarız:9

bana hiçbir sıfat kullanmıyor,onu da şimdi farkettim:44:
nediysin,nerdesin,napiysin...
Aman umrumda da değil zatenhiçbir çocuğunu sevmez ki.Herkese ismiyle hitap eder,bana mı yavrum diyecek..

eşimin yanında kızım derdi,eşim yokken sert bir ses tonuyla ismimle hitap ederdi kendileri.ama şimdi bi şey diyemiyor.çünkü kendileriyle artık görüşmüyorum

Sizin gibi gelinler varmı yaaa, Allahım benim abimede böyle bir gelin nasip etsinn :))

kaynanama uyuz oluyorum hele o yapmacık tawırları herşeyi ben daha iyi bilirim ayakları...insanın laağğn dee get diyesi geliyo

hele birde olaa güle napiysin demiyomu deli oluyorum ayy bi insan bu kadarmı yapmacık olur...ben anne diyorum tabi gülümsüyorum bu saçmalıklarına ama hiç umurumda değil çok şükür ewim ayrı :)) hele arada laf sokmalarınıda hiç demiyorum bile...üff çok konuştum yine uyuz oldum iyimi

şaka bi yana maşallah benimki kayınvalidemmi annemmi şaşırıyorum bazen kadın beni öyle bi sahiplenmişki hep kızım yavrum der.annemden bile o kadar kızım lafını duymadım ama bende ona hep anne derim yapmacık tavırlar sergilemem asla kızdıysam belli ederim mutluysam belli ederim kayınvalidemde ona göre davranır bu bi şans meselesi sanırım. ama bazı kayınvalideler varki sen istediğin kadar iyi ol anneeeeeee diye gez peşinde yinede anlamaz o yüzden adamına göre muamele yapmak lazım ha bide şu var her kızım demeyen kötüdür diye birşey yok yapı meselesi belki, cok sever ama diyemez onuda düşünün dostlar benim öz annem beni cokk sever ama coğu zaman adımla hitap eder bu yapı ve yetiştirme tarzına bağlı bişey bunlara cok takılmayın bence kocanız size ne diyor siz ona bakın hayat cok kısa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…