kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

O bana "Annem", "annecim", "kızım", "yavrum", "evlatcığım" diye hitap eder,
amaa
ben hep arada mesafe olması gerektiğini düşünürüm, "N. anne" derim ve siz diye konuşurum...

Benim kayınvalidem ilk defa bugün telefonda efendim yavrum diye açtı telefonu.Normalde hep eltimin ismiyle bana hitap eder.Her seferinde uyarmama rağmen onun adını söyler.Aslında çok bozuluyorum.Kasıtlı olarak yaptığını düşünmüyorum ama yine de aklıma soru işareti takılmıyo değil.Bir gün saydım tam 10 kere karıştırdı onun ismiyle seslendi bana uyarılarıma rağmen düzeltmedi.

benim kayınvalidemle aram baya iyidir.. hatta yanımda şu an. bazen ismimle hitap eder bazen de kızım, yavrum, gelinim der..

ilk evlendiğimde bende sorun etmiştim bunu... 3 yıllık evliyim daha bi kere kızım dediğini duymadım...çocuklarına, isimlerinin yanına ekler ayşem fatmam ahmetim gibi...ama bana sade ve sadece isim :) hatta biz nişanlıyken eşimin teyzesi şaka ile karışık kayınvalideme demiş hep gazelden bahsederken hiç kızım mızım demiyonuz falan demiş, ben yoktum o esnada...daha sonra kaynanam diyo bana teyzeniz böyle böyle dedi bana diye... hiç seslenmeden dinledim sadece..
sonra durdu durdu duramadı ben zaten herkese isimle hitap ederim kendi çocuklarıma da ismiyle hitap ederim falan dedi...
iyide kendi çocuklarının isimlerinin sonuna ayşem fatmam ekliyorsun bana niye direk gazel diyorsun..ilk zamanlar takıyordum bunu...ama şimdi offf hiç tınlamam valla kendi bilir... ne verirse onu alır..o bana kızım dese bende ona annecim derdim...HERŞEY KARŞILIKLI....

her zaman ismimle hitap eder:)2 yıldır ne yavrum ne de kızım dememiştir.bi kaç kez annecim,canım demişliği vardır sadece

bizde inşanlıyken eşim '' annemn kızı olmadığı için seni kızı yerine koyar emin ol '' falan demişti aynısını kaynanamda dedi ama ağzından eşimin yanındayken hariç kızım lafı ıktıgını duymadım.tlf acar ismimle hitap eder.O ismimle hitap ettikçe bende anne demiyorm artk.şimdiye kadar yüzyüzeyken falan anne diyordum bundan sonra anne kelimesinin önüne ismim ekleyip anne demeyi düşünüyorm..BEnim 1 tane dünyalar iyisi annem var Allah uzun ömür versin..kızı olmayan o ,o düşünsün :))

canım ciğerim ömrüm hayatımın anlamı der:))) şaka tabiside kaynanam eğer kızları yoksa ortalıkya yavrum derdi kızları varsa etrafta ismimle sert şekilde hitap ederdi:)

ismimi söyler bazen ismimi baskalarıyla karıstırır canımı çok sıkar ama bir günnn bende ona belkı x teyze diye karıstırabılırım devam ederse

herkese merhaba topıge yenı rastladım cok guldum :)düşündürdünüz benı evet benım kaynanam da ısmımle hıtap eder ama o duygularını dısa vuramayan bır ınsan o yuzden bende bunu hos goruyorum yapcak bısey yok zaten bende anne derken bı gevelıyorum falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…