kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

Evli filan değilim ama kendi ailemden gördüğüm birşey var..
Babam ve kardeşleri babanneme hiç anne dememişler hepsi hala "abla" diyorlar..
Küçükken sormuştum "Baba siz niye annenize,abla diyorsunuz" diye..
Bize öyle öğretti,öyle alıştırdı.. dedi
Hiç anne denilmiyor ona hala "abla" diye hitap ettiriyor.Yaşı olmuş neredeyse 67-69

benim kv de "yavrum", "kızım" der.. adımla da seslenir ama en çok "yavrum" diyo sanırım

kızım yavrum yada annecim diye hitap eder saolsun. bende onun hakkında daha hiç kaynanam demedim hep annem derim.banada eltimede gerçek annemiz gibi çok güzel davranıyor

Annecim,yavrum,Bebeğim,canım,güzel gelinim,kurban olurummm bilmem ne işte öyle Bense zorla anne.

Son düzenleme:
işine gelince kızım işine gelince ismimle hitap eder.Benim davranışıma göre( davranış dediğimde bırak ceviz kabuğunu çekirdek kabugunu bile doldurmaz

benim kayınvaldemde köyde bi kaç günde bir ararım açınca sesi değişir sevinir ben arayınca yavrum der kızım der . sanırım seviyo beni :)

Benim kv en cok guzummm der onun disinda,gizim,yavrum,bacim,yegen(hicbir akrabalik bagimiz yok hatta farkli ülkelerdeniz) ve cok nadir ismimle hitap eder...

seninki yine adınla hitap ediyormuş ben ne yapayım 1 kere bana adımı söylüyorsa 10 kere eltimin adıyla hitap ediyor:))) karıştırıyormuş.eltimide pek sevmem açıkçası
çok özendim şimdi sizlereee:)

benim kayınvadem hep yavrum kızım annecim şöyle yapar mısın? der arada ismimle de hitap eder. bende ona anne derim ve bazen toplum içinde hangi anneden bahsettiğim anlaşılsın die ismin başa ekler nesrin anne derim.

ben anne derim o da ''efendim annem'' ''he yavrum '' gibi bişeyler söyler

Allah razı olsun kayınvalideliğini hissettirmedi hiç..

kızım derse dili kopar bizimkinin hem kızları alınır neme lazım ismimi söyler söylerkende sesi kısılır Allahım sinirlerim bozuldu gece gece

benim kayınvalide hep ismimi söyler. kızım neşeli olduğu zaman ve oğluyla kavgalı olmadığım zaman der. bende ona sadece anne derim. bazen de sayın ..... ..... (adını soyadını söylerim. oda benim adımı soyadımı söyler. bu arada pek hoşlanmayız birbirimizden

2 gecedir görüyorum konuyu yazsam mı yazmasam mı bilemedim bu gece tutamadım kendimi
Hayatımda kaynanam kadar nefret ettigin hic bı Sey yok olamazda !
Ben onu hayatımı mafeden nalet kadın diyorum şiddetle nefret ediyorum bana yaptıklarından sonra zaten zerre kadar degeri yok bende bana istediğini dıyorduk şimdi bende ona diyorum
İliskiniz yok onlarla evliliğimizin 10. Gunünde hayatınızdan tamamen çıktılar sonunda !
Konuya amacı dısında cevap verdigin icin affedin lütfen
Ohhhh rahatladım

bana hep Bella der bazen diger eltilerimin isimleriyle karistirir ama bi eltim var galiba onu cok seviyor bir kere birsey unutmustu eltim kayinvalidem arkasindan vah yavrum sunu unuttu dedigini duymustum benim arkamdanda bana yavrum kuzum diyormu bilmiyorum ama ben istenmeyen gelindim heralde demiyordura
bende ona zorla anne diyorum hic icimden gelmiyor

annecim.güzel kızım,annem der ama kafasına estiğinde ismimle hitap eder....ben de kesndisine anne derim malesef.neden anne demek gerekiyor onu da anlamış değilim.benim bir tane anneciğim var!

ayyyyyyyyyyyyy banada kizim asagi kizim yukari ama ogluna bile kizsa suclu hep benim beter olsun kizim dese ne demese ne adam olsun ilk bastahatta kendi kulaklarimla duydum arkadasi diyorki ben mutfaga cay doldurmaya gittigimde cok tatli gelinin var soyle boyle ovuyor bizimkinde laf pesin elin kizinda kime fayda gelmisde bana gelecek el neticede

heeeee bu arada benimde oglum var allah nasip ederse o gunleri gormeye el kizi iste banane diyecegim boyle gordum neticede demi amaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…