kayınvalideniz size nasıl hitap ediyor kızlar:)

Benimki annecim ve monacim da der ama en cok kizim der. Ama o agiz aliskanligi olmus artik herkese kizim diyo. Hatta bi keresinde benim anneme bile kizim demisti de annem de sinir olmustu.

ne dedi canım söylesene:26:

dedikodu kazanı kaynasın

Başlasın o zaman:))
Anneler gününde anneme aldığım hediyeyi çekiştiriyordu ki ona da ihtiyacı olan , istediği ve daha pahalı bişey almıştım.
Annemede sadece nevresim takımı.
Kapı arkasında annesine nevresim takımı aldı hem de taç, ... para verdi iki partala diye saydırıyordu valla

Benimki de görünürde beni çok severdi, benim kayınvalideminde ağzı iyi ve çok laf yapar.
Ama başka odalarda hitap değilde, benle ve evliliğimizle ilgili eşimle gizli konuşmalarını çok duydum, çok ta soğudum kendisinden.
Ben bir süre anne demeye layık görmedim kendisini, sonra ipler yavaş yavaş koptu.
Şimdi mesafeli bir görüşme var ve ben bunu daha çok seviyorum.
İnsanın yüzüne söylediği canımlar cicimler önemli değil ki konu sahibi, bir de kapalı kapılar ardında konuşalanlar var
asıl önemli olan onlar.

Banada hep ismimle hitap eder

Yalniz telefonda konsurken dikkat ettim yaninda birileri varsa yada benden birsey isterse yavrum der

Ornek;

1-Efendim anne

Alo napiyonnn (sinr olurum -yonla biten fiillere)

2-efendim anne

Alo nasilsin yavrum

İyiyim, sen nerdesin

İyi bende ayse tyzen bizdede, yada iyi bende gundeyim, yada bugun is cikisi enide alirmisin arabayla elim kolum dolu da.

Sahtekarca bir iletisim iste

afedersin yuh demek istiyorum, biz yine iyiymişiz

hehehe kadının yüzünden adımı unutacaktım az daha

Adınız ?

ıhhhh.. şeyyy :18:

Elinde değil, kadına göre gelin adi, basit, bayaği bişeydi işte o öyle görmüş, değeri yoktu gelinlerin..

Pek bilirler o işleri.
İnsan kullanmakta 1 numara.
İnanın bir bakışını yakaladım bir gün , bakışla insan ölse çoktan helvamı yemişti hemde kaç kere.
Ama başa gelen çekiliyor işte..
Allaha havale ettim.
Vicdanım rahat.

hahahaha chess harikasın anneannem aynı bu kadın valla 2 gelini var neler çekiyorlar

bitanem dese direk ambulans çağırırım kadına bişey mi oldu diye

İçten olup olmadığını bilemem.Ben sevmem böyle süslü sözleri.İcraat önemli.Bir de sosyeteyi ne manada dediğini merak ediyorum,bir dahaki sefere soracağım. :)))

Banada bir ara sosyete diyordu eltim, kıskançlıktan canım
Görgülü, kültürlü , gözüaçık olunca öyle oluyor.
Hiç alınmadım valla dedi dedi sustu.

Benim kayinvalidemin de agzi iyi laf yapar. Hatta babaannem onun icin 'bal dudak' der. Ama gel gor ki onun bu canimli cicimli konusmalari benim icin malesef hic birsey ifade etmez. Cunku samimiyetine inanmiyorum.
Ya kendi kardesinin yuzune canim cicim yapip bi yere bizimle geliyo diye 'bu ne takildi bizim pesimize be' diyebilen bi insan, benim arkamdan neler konusur bilemiyorum ki.
Ben kimseye oyle balli konusamam, yapim degil. Bunun icin beni soguk olmakla suclayanlar olur ama bilmezler ki bazilai gibi ne kimsenin arkasindan konusurum, ne de kimseyi konustururum.

bana da kızım veya yavrum der veya ayşe der benım adım da ayşe :)

bana seslenme konusuna hıc takılmadım ama şimdi yazdıkalrını okuyunca cidden takılcak durum gibi geldi...

benım kayınvalıdem de ıyıdır hoştur bak ama kadın o da nıhayetınde düşünüyo incelio erkekler gibi değil...

4 sene önce düğünümüzde olmuş bi olayı açıyo gecenlerde şöle şöle olmsutu ya çok kırılmıstım diye o zaman ben de anne o meseleleri açarsak

benımde söyleyeceklerım var yıllar gecmıs kurcalayıp dedıkodu yapmak ıstemıyorum dedım ve mesele kapandı...bunu direk ona söledim ki

bu gibi durumları tasvip etmedıgımı bilsin ve bana böle şelerle gelmesin...ama o an sussam da hı hı dıye basımı sallasam safımı hıc bellı edemıycektım ve hayat

boyu belkı de onun bu tip söylemelrıen maruz kalıcaktım cevap vermıcektım cevap vermeınce gıcık olucaktı kavga cıkıcaktı vs vs tavrın neyse belirt ki ikilik olmasın...

sen tavruını ortaya koyduktan sonrada içinden pazarlık yapiyosa da yapsın dursun senı ılgılendırmez ona karsı mesafen durusun belli en aslen yuvanın

huzurundan sorumlusun ve kayınvalıdenle de kayınpederınlede diğer akrabalarınlada bu sebepten saygı cercevesi içidne olman lazım...o kadar başkasıan gerek yok

Son düzenleme:
Benimki de ben daha nişanlıyken benden önce evlenen eltimi çok çekiştirdi,
dünürlerini yerden yere vurdu.
Annem şok oldu.
Amaan kızıım biz kimlere karıştık, gelinini rezil etti sende gelini olacaksın vay haline dedi.
O gün annem bir mesafe koydu o oldu.
Tabii anlayana...

yavrum der ama yapmacık, o kadar ağzını alıştırmışki bikeresinde annemle konuşurken onada yavrum demişti

Aynısı bana oldu..hergün eltimi çekiştirirdi bize..annem de kızardı ona..sakın bi daha eltisini kızımın yanında kınama derdi..tabii o bildiği yolda devam ederdi..
Evlendikten sonra eltime: kızım senin için dışın bir..Ama Handenin içi kara demiş..kafadan sakat işte..bizi birbirimize koymak için her yolu denedi..ama biz onu bu konuda hiç memnun edemedik..sonra gel de anne de..Annelik herkesin harcı değil..

daha kaynanam olmadı ama kısmetse olcak

bebeğim der manken kızım der bitanem der genellikle bebeğim der ama tatlıştır benim kaynanoşko

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…