evi ayır demek zaten burdan kolay olur da zor o işler
maddiyat lazım ayrı ev açmaya ne bileyim her türlü zor olur
ama dedıgınız gıbı benım de dusuncem kesınlıkle diğer çocuklarda da eşit şekilde kalması
hiç değilse sırası geldıgı tarıhı bilir kadının gideceği tarihi bilir ona göre dayanma gücü gelir
bu şekilde ölmedikten sonra kurtulamayacağını bilmek gerçekten çok korkunç
ama birde şu var zaten kendisi de yazmış bi yerde diğer çocuklara gidince gelin beni alın diye arıyormuş
yaşlılar böle yapıyor işlerine gelmiyor öle ev ev dolaşmak daha kolayı var birinin başına çörekleniyorlar
aptal değil kimse istenmediklerini bu gelinin de bir canı olduğunu sıkılabileceğini bal gibi biliyorlar ama istifleri daha önemli
kimin evine yerleştilerse orda kalıyorlar orayı ev belliyorlar diğer çocuklarına gidince misafir oluyorlar
bu kesinlikle günah ya bunu bile bile yapıyorlar benım cevremde hep böle
diğer çocuklar da rahat ediyor , dediğim gibi bir kaç günlüğüne alsalar bile biliyorlar ki misafir ve gidecek o yüzden yanında kalanın halini anlamıyorlar
valla ben çevremde göre göre artık kim ne derse desin yaşlılara merhametim kalmadı nefret ettim hepsi bencil çünkü
anlamadıklarını sanmıyorum ben sıkılır biraz da gideyim artık diye bunu düşünemediklerini hiçç sanmıyorum
konu sahibinin yerinde ben olsam ne yapardım ? kesinlikle eşime kesin bir dille diğerlerinin de bakması gerektiğini söylerdim ve hatta bütün çocukları çağırıp aile komitesi kurardım ve şu kadar sen de şu kadar sen de kalacak diye organize ederdim , eşi bence alışmış söyler söyler susar diyor karalı olmak lazım ve bunu göstermek lazım bence
Eski Hayat