Kayınvalideniz ?

Kayınvalideniz sizi kırar mı yoksa istediğinizi size verir mi ?

• Hayır asla vermez.

OY: 25 19,4%
  • Kırmamaya özen gösterir.

OY: 104 80,6%

• Ankete Katılan
    129
  • Anket Kapalı .
Vermesinden ziyade seni kırmamaya çalışması bence büyük bir lütuf. Ne güzel kıymetini bilin.

Ne güzel seviyorum böyle gönlü geniş insanları. Allah daim etsin..

Eşyaya benden daha fazla değer veriyormuş mune ben onu anladım.

Vermesinden ziyade seni kırmamaya çalışması bence büyük bir lütuf. Ne güzel kıymetini bilin.
Değeri gözümde sonsuz bana yaptıklarını kendi annem yapmadı değer verdiğim bir eşim birde kayın validem ve kayınbabam

İmrenmek değil ki benimki. Ben onun o parçası olduğunu ve onun başkasına ayrıldığını bile bilmiyordum. Ben birşey istemem kayınvalidemden samimiyetim de yok zaten okadar. Ama ilk defe boş bulunup istedim beni kırmayıp verebilirdi onu her kime vermeyi planladıysa yerine başka çook şeyi var vereceği . Bilemiyorum bir eşya için kıramam ben kimseyi. Heleki bu kadar net veremeyeceğini söylemesine kırıldım. Ama hep övünür mesela kızıyla kv şunu aldı bunu aldı, onu verdi. Sen ne yaptın bitini vermedin gelinine demek istiyorum.

Kimseden bir şey istemem huyum böyle. Birgün birinden bir şey isteyecek olsam o kişi (Allah düşürmesin) kayınvalide olmaz.

Empati kurarsan eğer bu sorunun cevabı aslında sende....

Tv olmaz canım pahada yüksek verirler mi geline, tepsiyle gönlünü almış ama yine

Ben bir anne olarak anlayamıyorum evlada yapılan bu davranışı. Benimki de böyle. Hep dua ederim kaynanam gibi bir anne olmayayım inşallah.

Aynı benimki. Mide bulandırıcı derecede pinti.

Senin paylaştığın ornekten sonra kayinvalidemin ellerini öpmek istedim
Benim otuma odamda halı yoktu üstelik wşimşn ailesi çok varlıklıdır allah daha çok versin dicem de kimseye faydası yok vermesin daha fazla neyse oğluma bir halı alayım diyeceği yerde. Kendinin ne evinde ne yaylasında beğenip kullanmadığı ardiyeye atılan 50-60 senelik kaynanasının halısını önerdi alın onu kullanın dedi.yine iyiymiş ama dimi halı vermiş bana

Eşya istemem ama yiyecek türü misal yemek hoşuma gitmiştir isterim tabiki verir hatta kendisi hazırlar eşya istesem bence onu da verir diye düşünüyorum hiç yok demedi şimdiye kadar

Zaten bir parçayı sana vermiş demekmiş diğer paracyj da ayırmış diğer gelinine kadın biraz adaletli olmuş bence sen alınganlık yapmışsın hatta şimdiden elticilik olmuş biraz
Elticikle ne ilgisi var olayın lütfen anlayın biraz empati yapın.söz konusu kime vereceğinin önemi yok sorun benim ilk defa birşey istemem ve beni katiyetle reddetmesi.18 yaşındaki çocuktan bahsediyoruz daha.

Bu tavır insanın zoruna gidiyor, allah gerçekten muhtaç etmesin bir kaşık su vermez bunlar bana. Anlayan anlıyor anlamayan elticiliğe başlamışsın diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…