Anneme bile doya doya anne diyememişken, başka bir kadına gelenekten ya da formaliteden asla anne diyemem. İyi ya da kötü biri olmasıyla hiç alakası yok yani. Yüzyılda bir görüştüğümüz için çok sıkıntı olmuyor ama bazen seslenmem gerektiğinde ne yapacağımı şaşırıyorum. Acele olarak anne yerine söylenebilecek kelimeler türetilmeli bence. :44:
Eşim böyle şeyleri kafasına azıcık bile takmayan bir insan, o yüzden rahatım. O da benim gibi gelenekleri umursamaz, sıfatları önemsemez. İçimden geldiği gibi davranmam konusunda en büyük destekçim o zaten. Bununla mutlu ya da mutsuz olacak biri değil yani. Anne demememin eşimin annesini sevip, sevmemekle de alakası yok dediğim gibi. Annemi erken yaşta kaybettim. O yüzden anne diye seslenmek, acılarımı deşmekle aynı anlama geliyor benim için. En büyük neden bu.anne demek çok ozr bir şey deil bence eşin elbette anne demenden mutluluk duyar ama tabi asla anenlerimizin yerini tutmaz ne kadr iyi olsa adı kayınvalide anne gibi kesinlikle sevilmez birde ben bazen kayınvalidem diorum oda yanımda oluyor üzülüyor ama bn ynede diorum
Eşim böyle şeyleri kafasına azıcık bile takmayan bir insan, o yüzden rahatım. O da benim gibi gelenekleri umursamaz, sıfatları önemsemez. İçimden geldiği gibi davranmam konusunda en büyük destekçim o zaten. Bununla mutlu ya da mutsuz olacak biri değil yani. Anne demememin eşimin annesini sevip, sevmemekle de alakası yok dediğim gibi. Annemi erken yaşta kaybettim. O yüzden anne diye seslenmek, acılarımı deşmekle aynı anlama geliyor benim için. En büyük neden bu.[/QUO
üzüldüm bnde acınızı hatırlatmış gibi oldum başınız saolsun tabiki annelern yerini hiç bi şey tutmaz eşinizle aynı fikirde olmanızda çok güsel bizler biras dha farklı bakıorus bu konulara
Rica ettikleri için söylüyorum.
Yetiştirilme şeklimle alakalı ama, kendi anne babam küçüklükten beri isimleriyle hitap ettirdiler bana, sıfat ikinci plandaydı hep, kaç kere azar yemişimdir "anne baba deme bizim bi ismimiz var" diye :)
O yüzden zor geliyor, ama alıştım artık otomatik pilotta söylüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?