Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

ben diymem diye düşüüyordum ama nişanlım daha ilk tanışmada anne baba diyince bende mecburiyetten diyorum şimdi ama kendi annemin yanında pek fazla dememye dikkat ediyorum zaten benim tombiş annemde kıskanıyo kayınvalideme anne dediğim zaman kısacası mecburiyetten ismini veremeyeceğime göre anne diyorum arada bi.

hiç samimi değilim bana daha birkere bile kızım demedi
ama kayınpederime baba derken istiyerek diyorum çünki bana hep kızım der
kayınvalidemdende bahs ederken asiye hanım diyorum

Mecbur kalmadıkça "anne" demiyorum ben ama hep tuhafıma gitmiştir kayınvalideye "anne" demek.
Sanki ben kardeşimle evlenmişim gibi,ensestmi yaşıyoruz noluyor anlamıyorumki.
İnsanın bir tane anne babası olur değil mi?
Kişi kendi kardeşiyle evlenemiyeceğine göre neden başkasına anne-baba diyoruz ki..
Geleneklere bağlı bir toplumuz,hemde hiç sorgılamadan,körü körüne..
Benim oğlumun eşinin bana "anne"demesini sitemiyorum.Bunu dile getirdiğimde acaba kötü kayınvalidemi olurum?

ılk zmanlar utanıyordum sonra alıştım anne demeye .. bi süre sonrada gerçek yüzünü gördüm .. o yüzden öylesine diyorum.. ne kadar saçma yaa benim birtanecik annem babam var.. hem haketseler tamam diycem . tabıkı gercekten hakedenler var ama benimkiler değil buna eminim..

eskiden cok daha samimiydim hatta annecigim derdim telefonu kaparken anneme demedigim kadar. simdi kayinvaldeye denecek kadar anne diyorum esimin annesi anne oldugu icin iste...
bi arkadasimsa anne derken karsi taraftan gorduleri yuzunden teyze demeye baslamisti.yani karsi tarafin yavrum demesi kadar anne denilir bence

Tabiki kimsenin anne babası' nın yerini tutamaz!
Eger aramızda bir problem yoksa '' anne '' derim..
Cok zorlanırım ama yapacak birsey yok alısırız.. :26:
Herkes anasının karnından kayınvalidesine anne diyerek dogmuyor sonucta!
Onada alısırız evel allah..

hiç samımı degılımmm..bu saaten sonrada olmam..bana soledıgı yaptıgı onca seyden sonra solemek ıstemıyorum ama mecburıyet...

çok mecbur kalmadığım sürece Anne demem..söylediğim zamanlarda da hiç olmadığım kadar soğuk bir şekilde hitap ederim...haketmiyor çünkü..

Ben cümlelerin sonuna söylemedi demesin diye ekliyorum. Hatta elimde gelse demiycem o kadar yani. Bi de yuvarlıyorum "anne" kelimesini cok garip bişi cıkıo ağzımdan Gerçi onun bana yaptığı terbiyesizlikten sonra adını bile anmamam lazımdı ama eşim üzülmesin diye sesimi cıkarmıyorum

Hiç bir zaman annemin yerini tutamaz.sadece öyle demem gerektiği için diyorum.annem gibi olsaydı oda bana kızım diye hitap ederdi.ama gelin..................

hiç samimi deilim.. nefret ediyorum o kadından anneligide kırletıyor kendı anneme hıtap ettıgım kelımeyle ona hıtap etmek benı delı edıyor..keske anne yerıne uyuz karı gıcık gıbı seyler soyleyebılsem..

Nişanlandıktan sonraki yaptıklarından dolayı hiç samimi değilim :95: ne olacağız bilmem..mesafeliydim dahada mesafe uzıcak anlaşılan kendisi uzaklaştırıyor,ben tam tersini istemiştim

hiç yapmacık değilim, içimden gelerek söylüyorum. o benim biriciğimi taşımış 9 ay karnında büyütmüş, annesi o onun.

Nişanlandıktan sonraki yaptıklarından dolayı hiç samimi değilim :95: ne olacağız bilmem..mesafeliydim dahada mesafe uzıcak anlaşılan kendisi uzaklaştırıyor,ben tam tersini istemiştim

Samimiyet "0" ama kimse anlamiyor..!!!

ben ilk evlendiğim zamanlar siz derdim sonra zar zor anne diyodum ama oda çok mecbur kaldıkça...başka ilde kendisi ama gelri ara sıra geldimi de ağzımdan burnumdan getirir...çok huysuz günler geçer olduğu sürece... böyle biri değildim bende ama cool un dediği gibi bazı şeyler unutulmuyo ve hiç içimden gelmiyo..oda zaten kızım demez gelin der hala 4 yıl oldu nerdeyse evliliğimiz...
bende "o" en güzel söz bencede....

Arkadaşlar ilk önce gerçekten severek ve isteyerek dürüstçe eşinin annesine anne diyebilen herkesi tebrik ediyorum.Ben asla böyle bir şeyi yapmam.Yani yapmak istesem de yapamam.Keşke yapabilseydim ama ben kimseyi annemin yerine koyacak kadar sevemem.Sırf saygı duyuyorum diye de yalandan anne hiç diyemem.Umarım bunu dert eden bir kayınvalidem olmaz ileride çünkü ne olacağı hiç belli olmaz.Ben şu an ki gibi ...hanım demeyi tercih edicem.

Bende hiç çekinmem hatta sevgilimn annesine şuan Zehra anne diorum :) Ablamında böle bi sorunu var ablamın nişanlısı bizim akraba uzaktanda olsa ( yengemin kardeşinin oğlu. ) neyse biz hep iç içeydik ablamgilin ilişkisi olmadan önce hep teyze diyodu ablam 3 senedir nişanlılar hala teyze diyo ne zaman anne diceksin diyoruz diyemem diyo ama evlenince mecbur dicek nolcak bilmiyoruz :)

katılıyorum ya ben annemı cok sevıyorum vede sevmedıgım bırınede anne dıyorum keske baska bısı deseydık pıslere:) bıde sacma olan anne dıyosun mesela ayrıldın annelık bıtıo gercek anne olsa bıtermı nkdr sacma büyükanne falan dıyoruz ya ole bısı olsaydı hıc degılse kendı annemız ozel olurdu :):) mesela kocaanne

hiç yapmacık değilim, içimden gelerek söylüyorum. o benim biriciğimi taşımış 9 ay karnında büyütmüş, annesi o onun.

ya tabıkı solersın ne guzel sey bende ole dusunurdum o esımın sevdıgımın annesı dıye ama. solerken kendı annemle ona aynı dusunceyle solemezdım. kı anne demek canından once can demek. kayınvalıdeler dusunurmu hıc gelınlerı vallaaaa aslaaa

bi kere ben anne denmesine bile karşıyım benim annem birtane devamlı bizi kıskanana birine neden annne diyoruzki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…