Kayınvalidenize 'Anne' derken ne kadar samimisiniz?

kayınvalidem çok iyidir hiç hakkını yiyemem .severim de ama anne derken hiç samimi değilim
zaten çoğunlukla ortaya konuşuyorum

acayip bir şekilde samimiyetsizim. oda bana kızım derken öyle. birbirimizden pek hoşlandığımız söylenemez

Icten anne diyorum, cünkü kayinvalidemi cok seviyorum.. allah herkese benim kayinvalidem gibi bir kayinvalide nasip etsin..

Ben de yakında yüzük takıcaz ama anne diyemiyorum ben ya Erkek arkadaşım diyo benim anneme ayıp da oluyo bi bakıma. Arada bi imada da bulunuyo aslında, üüzülüyorum da
Ben de çok samimiym bu arada çok tatlı, sevimli bi kadın, tam kafa dengi yani

Nisanliyken bende diyemiyordum o normal... ilk baslarda zorlanirsin ne kadar seversen sev sonucta baska bir kadina anne diyorsun ama alisinca farkinda olmadan anne kelimesi cikiverio agizdan

başlarda çok zor geliyordu anne demek, sonra samimiyetle anne dedim, sonra bi baktım saygıdan ötürü anne diyorum...şimdi nasıl çıktığını ben bile bilmiyorum öylesine ağız alışkanlığı her halde hiç zor gelmiyor...ama ne olursa olsun o bunu hak etsede etmesede o bir ANNE...

anne demiyorum ki zaten ...benim zaten bitanecik annem var başkasına niye anne diyeyim?ne hakla bunu benden bekleyebilirki ? ben siz diye hitap ederim ikisinede zaten oda adımla hitap ederellerinide öptürmez kaynana kayınpeder tokalaşırız ,oğluylada aynı benim içinde iyisi böyle şahsen elini öpmekte hoş değil benim için sinir oluyorum zaten Allahtan 2 yılda 1 görüyorum ,4 yıllık evliyim ilk defa geçen ay geldi evime 2 gün durmadı gitti şükürtelefonla hiç görüşmeyiz zaten saoğuk nevaleler

Icten anne diyorum, cünkü kayinvalidemi cok seviyorum.. allah herkese benim kayinvalidem gibi bir kayinvalide nasip etsin..

ne güzel maşallah bende hep böyle iyi olmayı hayal ederdim kayınvalimle ama kendisini tanıyınca istesemde olamadım malesef şanslısın ne güzel bencede iyisini nasip etsin çok zor uğraşmak kötüsüyle

nişanlandığımızda çok içten söylüyordum evet,seviyordum da. düğüne az bi zaman kala ve balayından sonra yaptıkları ve bana yaşattıkları içinse affedemiyorum onu. bana hiç kızım demez zaten. ben de o yüzden artık içimden gelerek demiyorum ama eşimin hatrı için söylüyorum tabi mecbur.

2 yıl oldu nerdeyse evleneli ama hiç anne demedim;diyemedim o yüzden arada hep bi soğukluk oluyo hitap şeklini bi türlü bulamadığımdan,eşim de hep annesine soğuk davrandığımı,samimi olmadığımı söylüyo ama napıyım ağzımdan çıkmıyo o kelime,anne desem ağzım aşınmaz ama üzgünüm diyemiyorum

dünyanın en kutsal kelimesi annedir ve ne kadar yakın olursanız olun bence kayınvalide size çok yabancıdır asla annem gibi göremem ve zaten o annemin yüzde biri bile olamaz nasıl kayınvalideler gelinlerini samimi olarak kızı gibi görmezler kimse kimseyi bişeyi gibi görmek zorunda değil sadece birbirlerine saygı göstersinler bence yeterli ve bende anne derken hiç bir zaman samimi değilim

walla anne deyince ağzımdan 10 tane daha anne çıkıyordur.. Ben onuu çok sewiyorumm....

valla hiç samimi değilim belli de oluyo
zaten arkasından kaynanam die konusurum yüzünede yuvarlayarak ağğnee derim tam anne bile çıkmaz
pek sevişmiyoruz bana çok yapmacık geliyo kayganam

Maalesef ki samimi değilim.Olmayı çook istedim samimiydim de ve bu bağıda asla kopartmayacaktım kendi aklımca...

Ta ki benden ne kadar nefret ettiğini, ne kadar düşmani duygular beslediğini, oğlunu kızını bana kışkırttığını anlayıncaya kadar...

ve anladım ki oğlu yokken konuşma tenezzülünde bulunmuyor oğlunun yanında kuzum yavrum diyor.Bu kadar alçalmasada mertçe sevmediğini belli etseydi daha iyi olurdu ....

annemi kaybedeli ağustosta iki yıl olacak.
dün sabah aradım kayın validemi, anemi kaybettiğim zamandan bu yana anne diyemiyorum kendisine... anne anneler günün kutlu olsun dedim, hıçkırarak ağlamaya başladı konuşamadı ve konuşamadım. ben anne derken çok içten söyledim çünkü çok özlemiştim anne diyerek söze başlamayı...

bende samımı olmayanlardanım hatta benım nısalım annecim diye seslenır annesine oyuzden bende oyle demek zorunda kalıyorum anne deyınce bakmıyo çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…