Kusura bakmayın dayanamadımKendini kanıtlamana gerek yok,
bozuksa bozuktur klavyen..
Başkaları sürekli yaptıysa bilemem benim ilk ve son vuruşum..
Amin amin.
Hırs degil iadeyi ziyaret diyelim,
Ne zamandır karşılaşamadık,
Nasip burasıymış.
İyi niyetli bi düzeltme olsaydı yazdıgını hatırlarsın öyle ezer gibi degil düzgünce yazardın.
Neyse...
Sana birşey yazdıgımı hatırlamıyorum.Kusura bakmayın dayanamadımpapyonkilikli
Türkçe'de cümle sonları ya tek noktayla ya da üç noktayla biter. İki nokta yok.
İadeyi ziyaret değil iade-i ziyaret, doğrusu.
Virgülden sonra kelimeler özel isim değilse küçük harfle başlar.
Bi kelimesinin doğrusu "bir"dir. Ya da bi' diye yazmak daha doğru.
YazdıGını değil yazdıĞını olacak.
yok öylesine yazdım.Sana birşey yazdıgımı hatırlamıyorum.
Türkçeyi mükemmel kullandıgımıda söylemedim,
Boşuna yormuşsun parmaklarını.
benim annem hayatta olmasa birisi gozume soksa cok uzulurdum. keske biraz daha duyarli olsalarmis.. sorununuz yoksa sizde cok kiskandim deyip kvalidenize sarilin. sevgi yumagina dahil olun. kendi anneniz gibi olmaz ama az teselli olurMerhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.
anne ayrı kadın ayrıdır.anne duasını alması sana da yarar kocan sonuçta.annesine beslediği sevgi ayrı sana ayrı duygular besliyor.kategoriler çok farklı canımMerhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.
İyi de dibinde karısı var yani o kadar değil. Burda ensest birşey bu demiyoruz. Ayıp sadece ki kadının annesi bile yok.Eşiniz onun içinden çıktı.ben yavrularimi heryeri den öperim .onların altını değiştirdim .sabahlara kadar uyum adim .size kötü davransa eşiniz anlayacağım ama k8skanmayin.evlat sevgisi çok farklı.boynundan öptü diye yadirgayanlar çok tuhaf ben en çok boynundan öperim yavrularimi isterse 40 yaşına girsinler.
keşke benim oglumda büyüyünce böyle olsaMerhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?