Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

Ayni iliski anne kiz arasinda olunca kimse kiskanmaz ama anne ogul arasinda olunca kiskaniliyormus demek ki.
Kendi adima kiskanmam, 4 gorumcem, kayinvalidem, yegenleri, hepsi esimi severler ve bu da beni mutlu ediyor.

Kusura bakmayın dayanamadım papyonkilikli

Türkçe'de cümle sonları ya tek noktayla ya da üç noktayla biter. İki nokta yok.

İadeyi ziyaret değil iade-i ziyaret, doğrusu.

Virgülden sonra kelimeler özel isim değilse küçük harfle başlar.

Bi kelimesinin doğrusu "bir"dir. Ya da bi' diye yazmak daha doğru.

YazdıGını değil yazdıĞını olacak.

Sana birşey yazdıgımı hatırlamıyorum.
Türkçeyi mükemmel kullandıgımıda söylemedim,
Boşuna yormuşsun parmaklarını.

Kıskanmam ama rahatsız olurum,net.

Sana birşey yazdıgımı hatırlamıyorum.
Türkçeyi mükemmel kullandıgımıda söylemedim,
Boşuna yormuşsun parmaklarını.
yok öylesine yazdım.
bazen beni de düzelten oluyor, sinir oluyorum.

benim annem hayatta olmasa birisi gozume soksa cok uzulurdum. keske biraz daha duyarli olsalarmis.. sorununuz yoksa sizde cok kiskandim deyip kvalidenize sarilin. sevgi yumagina dahil olun. kendi anneniz gibi olmaz ama az teselli olur

esini kiskanmak demeyin buna. kendi anneniz hayatta olmadigindan huzunlenmek deyin. oyle bakin. allah rahmet eylesin.

Anne evlat iliskisi bambaska bir seydir kkmse karisamaz. Ama sizinkinde abarti ve gereksiz buldum. Siz ayri bir ailesiniz ve ozel bir seyler yasamalisinjz.Yanliz olarak basbasa. Esiniz ile bu konuyu konusun sakince annesini yermeden..

Kimse kiskanmaz
Kayinvalidemin nesini kiskanayim akıl var mantık var

Sizinki de kıskançlık değil. Rahatsız olmuşsunuz sadece...

abartılı bir şekilde mirc mirc birbirlerini durmadan opseler ördek ailesi gibi sürekli durmadan bı arada olsak bende bukadar mi sevgiye acsiniz az ötede olun tiksinti geldi derdim.

Eski konularınıza da yorum yazmıştım, tartışmaya açık bir konu olsa da ben kendim normal kabul edemiyorum, ve öyle bir eş istemem.

Ama bunun dışında normal bulasaydım bile tüm tatillerimi kv ile geçirmek, şehir dışı görevlendirmede bile onunla olmak yine de istemezdim. Kv ile evlenmedim neticede, az kocayla takılalım değil mi. Ne diyeyim, onlar değişmeyecek gibi, siz de çok takıyorsunuz ama elinizden bir şey gelmiyor. Belki bir psikologdan yardım alsanız en azından size takmamayı öğütleyebilir ve siz de bir şekilde huzur bulursunuz.

Tatil meselesine gelince illa da goturmek istiyorsa annesini bir yerlere. Birakin gotursun basbasa gitsinler. Sizde babaniz yada yakin bir aile ferdiniz ile tatile cikin. Onlarla gidip sinir hastasi olmaktansa istediginiz kisi ile gidin. Aldigi esyalar vs alirsada alsin madem oyle sizde paranizi ayirin baska bir kenara.. babaniza bisi alin kardesinize alin.. misilleme iyidir

anne ayrı kadın ayrıdır.anne duasını alması sana da yarar kocan sonuçta.annesine beslediği sevgi ayrı sana ayrı duygular besliyor.kategoriler çok farklı canım

İyi de dibinde karısı var yani o kadar değil. Burda ensest birşey bu demiyoruz. Ayıp sadece ki kadının annesi bile yok.

abartılı ve rahatsız edici durum söz konusu.
Boşver belli etme. Zamanla yoluna girir. Çocuğunuz yok sanırım.

Kıskanmam. Eşimin annesiyle ilişkisi bu kadar mıç mıç olmadığı için çok rahatım. Zaten kv pek sıcak bir kadın değildir. Sarılıp öpmez. Eşim de makul seviyede ilgilidir.
Hatta burada ki abartan kocaları gördükçe benimki annesini az mı seviyor acaba diye düşünmüyorum değil. Hangisi doğru bildiğini şaşırıyor insan..

Size karşı nasıl eşiniz?

keşke benim oglumda büyüyünce böyle olsa
kıskanmamak için şöyle düşünün sizinde eşiniz gibi bir oglu olsun istermisiniz isterseniz Allah gönlünüze göre versin benim eşim annesine hiç düşkün degildir bazen sinsice hoşuma gider ana kuzusu olmaması bazende kafama şu takılır anne kıymeti bilmeyen yaşlı ve hasta oldugum zaman benim kıymetimi bilirmi acaba mesela hastalansam bana bakarmı falan filan Aman kadınca hinlikler işte hiç birşeyden mutlu olmamayı degilde herşeyden mutlu olmayı ve iyi yönünden bakmayı başarsak keşke

Mesela ben hep babamin kucaginda otururum dizinde yatarim saniyede bir öperim.eski esim bunu kiskansa ruh hastasi derdim.yenisi kiskanacak olsa ona da ayni dusunurum.
Ee ben annem babamla minik kuzulari modunda yasayayim ama o annesine sarilip opmesin mi?
Neyi kiskanacagim beni optugu gibi annesini mi opuyor tobe tobe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…