Kayinvalidenizi kiskaniyor musunuz?

neticede anne ama tişörtü kaldırıp boynundan öpmek nedir ya kaç yaşına gelmiş evli barklı adam kv nin biraz mesafeli davranması lazım anne de bir yere kadar. ben olsam kıskanmazdım ama çemkirirdim kesin!

Anne ilişkisi birşeye benzemez,size zararı yoksa aşın bu konuyu derim.
Tatil mevzusunda haklı olabilirsiniz onuda eşinizle konuşup bari biraz başbaşa kalalım diye teklif edin.
Eşya konusunda gönlünden geçmş diyin ANNE sonuçta bu kıyaslanamaz birşeyle :)
Bende öperim annemde öper beni çok, aynı bu saydıklarınız bizdede mevcut.
Ne var ki bunda sizin ve annesinin yeri ayrı olduktan sonra tamamen içten gelen şeyler.

hanımlar lütfen oğluşlarınızı öpücüklere boğarak,sarılarak büyütmeyin.bebeklikten itibaren oğluşlarınızla resmi olun.malum alışıp aynen devam ederseniz gelinleriniz kıskanır

ayrıca kızkardeşiniz yoksa kızkardeşi olmayan,erkek kardeşiniz yoksa erkek kardeşi olmayanlarla evlenin ki sıkıntı olmasın

kıskanmak değilde bazı seyleri rahatsız ediyo.
sizinkide biraz abartmış zaten hakkınız var az da olsa
mesela bizim bi hafta sonra nikahımız var gitti annesine telefon aldı yeni sonra bana geldi ben nikahta ne giycem dedi parası kalmamıs
telefonu takarsın bi taraflarına artık dedim

benim eşim senede ıkı kere falan gorur annesını
ben yıne de kıskanırım :)
annesı aradıgı zaman sinir olurum
belkı de kv demı sevmediğim için
aynı duyguları ablası için de beslıyorum

eşim sizin eşiniz gibi değildir aynı sehırde olsak belkı oyle olabılırlerdı

Bizde tam tersi eşim in düşüncesini gördükçe kyv kıskanır
Geçen dizlerimi kırmadan aldım çocuğu kucagima eşim dediki düzgün egilsene beline zarar vercen(bel şikayeti olan biriyim)

Birgün çay içiyoruz duvara yaslanıp icsene dedi belin ağrıyor sonra kyv dedi ayyy ayyy ne çok düşünüyorsun karını baban beni böyle düşünmüyor

Esimde annesine sarılır öper ara sıra ben bozuldugumu belli etmem

Kyv kıskanç olduğundan der ki esime minigi opemiyormusun gelip bana sariiyorsun eşim de der onu evde çok öptüm ben zaten vekayinvalide daha da kudurur

Eşimle annesinin böyle bi ilişkisi yok. Eşim mesafelidir biraz ama anlattığınız gibi olsa kıskanırım.

Ya benim kv de eşim çocuklarla çok ilgili diye kızıyor, bana yardımcı oluyor diye. Bize kimse yardım etmedi diyor. E ne yapayım yani, torunların için sevinsene, ne geçmişe üzülüyorsun şimdi

Bazi anneler ogullarinin evlenmesini falan istemez evlendiginde ac mi kaldi oglum soyle mi oldu oglum deyip dururlar cevremde var biliyorum
Benimde iki oglum var hic dusunemiyorum kendimi onlar evlendikten sonra eslerinin yaninda soyle mi oldu boyle mi oldu diye dusunecegimi herkes evinde mutlu yasasin der gecerim gerekirse evime de gelmesinler hatta bi sure gelmeseler iyi olur
Sizin kayinvalide de oyle biri sanirim oglunu birakamiyor hos degil anlattiniz seyler bence esinizle konusmalisiniz

Ya benim kv de eşim çocuklarla çok ilgili diye kızıyor, bana yardımcı oluyor diye. Bize kimse yardım etmedi diyor. E ne yapayım yani, torunların için sevinsene, ne geçmişe üzülüyorsun şimdi
Aynı durum bizdede var ahhh ahh sana esin yardım ediyor ben ikiz gibi yalnız büyüttüm diyor

Bende ona laf çakmak adına daha iyi ya işte kimse karışmamış sana büyütürken diyorum :)

Kıskanmayı geçtim,
Annesi olmayan birisinin yanında, kendi annesiyle böyle haraketler yapan eşinizde hata.
Aynı şeyi düşündüm.Ortamda sevgilisi yanında olmayan arkadaşımız olsa o kendini kötü hissetmesin diye sevgilimizle arkadaş gibi takılırız dışarı çıktığımızda.Eşinizin bu davranışını doğru bulmadım.

Çocuk sahibi olursanız fikriniz değişir belki. Evladın kokusu boynundan alınıyor
Bir de şuraya yorum yazan kadınların yarısı günde anneleri ile 2 kere görüşürler ama erkek yapınca anne düşkünü olur.

İyi de dibinde karısı var yani o kadar değil. Burda ensest birşey bu demiyoruz. Ayıp sadece ki kadının annesi bile yok.
Ensest nerde çıktı evlat evlattir koca kadın olsada adam olsada o pulur sevilir.Ne yani gelinin veya damadın annesi yok diye opmeyecegim mi?evladimin esi de benim evladimdir onuda operim gelinide damadı da ezdirmem ama kusura bakmasınlar kakasini sumugunu sildigim doğurduğu emzirdigim uykusuz kaldığım besledigim buyuttugum evladimi opmeme kimse karışamaz.oda opsun sevsin mutlu olurum hatta oğlum kızında onu opsun oğlum kızım gelinim damadim seviliyor diye illa kıskançlık yapılması mi lazim

Olay öpmek öpmemek değil. Olay boynundan öpmek. Ay neyse ya.

Kıskanmam da sonderece rahatsız olurdum herhalde

Kiskanmazdim ama her plana dahil olmasi cok sinir bozucu. Boynunu öpüyor tişörtü sıyırıyor demişsiniz bana biraz abes geldi kocaman adama yapılması.. bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…