- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
O daha önce bana yaptıgı için bende ona yaptım..yok öylesine yazdım.
bazen beni de düzelten oluyor, sinir oluyorum.
sonradan farkettim.O daha önce bana yaptıgı için bende ona yaptım..
Normalde kimseye yazmış degilim bunu.
Merhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.
kıskanmak değilde bazı seyleri rahatsız ediyo.Merhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Esim annesine asiri duskundur. Bazen iliskileri gozume sokuluyor gibi hissediyorum. Annesini baska sehre gezmeye gondermek istemez ya bisey olursa diye. Annesi telefona cikmasa gormese filan tavir yapar esim. Cilvelesirler arada bir. Hergun arayip annesine sorar yuruyuse ciktin mi iyi beslen hareket et diye. Annesi de hergun arayip gununun ozetini verir ve bizim neler yaptigimizi sorar. Surekli yuruyuse ciktim bahanesiyle vize gelir cok yalnizim bahanesiyle planlatimiza ortak olur. Annesi esimin boynundan oper tisortunu kaldirip. Sarilirlar birbirlerinin kafalarindan operler sık sık. Sehir disi gorevimiz var mesela. Annesini de cagirdi bizimle gel diye. Bir ay birlikte kalacakmisiz. Annesini tatile gezmeye goturmek istiyormus. Babasi annesiyle ilgilenmiyormus. Simdi de telefon ve beyaz esya alacakmis. Var eksigi yok istese yenisini de alir kendisi ama esim hediye edecekmis. Buyuyor da buyuyor hepsi icimde. Allahimm neden boyle hossediyorum diyorum. Cok rahatsizim. Annem hayatta degil benim uzun yillar oldu. Acaba o yuzden mi bu kadar rahatsizim bilmiyorum. Daha cok sey var ama sikmayim sizi. Bana bir yol gosterin arkadaslar.
benim eşim senede ıkı kere falan gorur annesınıMerhaba arkadaslar. Icimde susturamadigim beni rahatsiz eden sesler var. Kayinvalidemle esimin iliskisini kiskaniyorum. Evet acik acik soyluyorum iste. Topla tufekle saldiriya gelenler olabilir ama ben zaten memnun degilim hissettiklerimden. Aranizda benim gibi olan var mi. Kiskanmamak icin nasil cozum yollari gelistirdiniz kendinize.
Bizde tam tersi eşim in düşüncesini gördükçe kyv kıskanır
Geçen dizlerimi kırmadan aldım çocuğu kucagima eşim dediki düzgün egilsene beline zarar vercen(bel şikayeti olan biriyim)
Birgün çay içiyoruz duvara yaslanıp icsene dedi belin ağrıyor sonra kyv dedi ayyy ayyy ne çok düşünüyorsun karını baban beni böyle düşünmüyor
Aynı durum bizdede var ahhh ahh sana esin yardım ediyor ben ikiz gibi yalnız büyüttüm diyor
Ya benim kv de eşim çocuklarla çok ilgili diye kızıyor, bana yardımcı oluyor diye. Bize kimse yardım etmedi diyor. E ne yapayım yani, torunların için sevinsene, ne geçmişe üzülüyorsun şimdi
Aynı şeyi düşündüm.Ortamda sevgilisi yanında olmayan arkadaşımız olsa o kendini kötü hissetmesin diye sevgilimizle arkadaş gibi takılırız dışarı çıktığımızda.Eşinizin bu davranışını doğru bulmadım.Kıskanmayı geçtim,
Annesi olmayan birisinin yanında, kendi annesiyle böyle haraketler yapan eşinizde hata.
Ensest nerde çıktı evlat evlattir koca kadın olsada adam olsada o pulur sevilir.Ne yani gelinin veya damadın annesi yok diye opmeyecegim mi?evladimin esi de benim evladimdir onuda operim gelinide damadı da ezdirmem ama kusura bakmasınlar kakasini sumugunu sildigim doğurduğu emzirdigim uykusuz kaldığım besledigim buyuttugum evladimi opmeme kimse karışamaz.oda opsun sevsin mutlu olurum hatta oğlum kızında onu opsun oğlum kızım gelinim damadim seviliyor diye illa kıskançlık yapılması mi lazimİyi de dibinde karısı var yani o kadar değil. Burda ensest birşey bu demiyoruz. Ayıp sadece ki kadının annesi bile yok.
Olay öpmek öpmemek değil. Olay boynundan öpmek. Ay neyse ya.Ensest nerde çıktı evlat evlattir koca kadın olsada adam olsada o pulur sevilir.Ne yani gelinin veya damadın annesi yok diye opmeyecegim mi?evladimin esi de benim evladimdir onuda operim gelinide damadı da ezdirmem ama kusura bakmasınlar kakasini sumugunu sildigim doğurduğu emzirdigim uykusuz kaldığım besledigim buyuttugum evladimi opmeme kimse karışamaz.oda opsun sevsin mutlu olurum hatta oğlum kızında onu opsun oğlum kızım gelinim damadim seviliyor diye illa kıskançlık yapılması mi lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?