• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınvalidenizin hatrını sormak için arıyormusunuz?

ben pek aramam aklıma gelmez, oda çok sık aramaz ama haftada 1 arar hiç görüşmediysek. genelde eşim arar hal hatır sorar. sonuçta kendi anası illaki aklına gelecek. bende kendi anamı hergün arıyorum bi gün aramasam ertesi güün ayy dün aramadım deyip telefona koşuyorum sempatiksalakcinni

ilk sayfayı okudum sadece...

kaınvalidemi nerdeyse hiç aramam , o da beni aramaz... ama görüştüğümüzde saygıdan gayet iyi sohbet ederiz ...

benim de aklıma onu aramak hiç gelmiyor :) onun da beni ...hiç öyle beklentimiz olmadı birbirimize karşı nedense...

Bazı ailelerde bu telefon etmemek çok normaldir. Uzak şehirde oturanar yıl boyunca hiç konuşmayıp, bir araya geliyorlar ve kırgınlık falan olmuyor, sizde onlardanmısınız diyede sordum. Bizimki biraz öyle oldu da :)

bizde onlardanız :lepi: çok huzurlu ve rahatım böyle... opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

biz 2 günde bir falan telefonlaşıyoruz.
genelde o beni arar.sağolsun yok sen aramadın ben aradım meselesi yapmaz hiç.

4 senedır ben haftada bır ılla ararım.evını ararım cebını ararım hal hatır ederım.o benı daha bır kere aramamıŞtır.sadece doĞumgunumde arar senede bır yarım aĞız kutlar okadar konusmamız 1dakıkayı gecmez zaten .konusacak bıŞı bulamıyoruz.oĞlunu gÜnde 2-3 kere arar ıŞ saatınde yanında ben yokken

eskiden yanimda esim olmasada arardim anne nasilsin ?sagligin sihhatin nasil? diye halini hatrini sorardim.bir yildir aramiyorum.aksamlari esim gelince beraber ariyoruz.kisa bir konusmamiz oluyor.eskiden aradimda kiymetmi bildi sanki...boylesi daha iyi

Annem,ben ve kayınvalidem arkadaş gibiyiz çok şükürr..
Neredeyse her gün ararım o da arar merak eder hem beni hem annemi:nazar:..

aramam zaten yakınız aramaya lüzüm yok. ama onlar sürekli ararlar. naptınız ne ettiniz. biyere gitceksek nereye gidiyosunuz, gidip napıcaksınız vs. fazla görüşmeye gelmiyo kendisiyle. kendisi iyi bir laf sokucudur. ve oğlunu kenara çekip doldurmayı pek sever, eşimde dolsa yandık. allah varya o tür insanları sevmem ve kendindende soğuttu beni iyice. 1 ay sıkı fıkıysak 1 ayın sonunda illa bi kavga çıkartırlar ve bende çekilirim kabuğuma. ama asla bişey demem. cevap vermediğim içinde suç bastıramazlar. eşimde görür gidip gelme olmaz bi süre. allah ım kalbine göre versin. böle anlatarak bitmez içimdekiler.

haftada iki uc defa mutlaka konusuruz .. genelde bi ben arasam bi kayinvalidem arar
bi sira yok dogrusu kim musaitse, kimin icinden geliyorsa o arar ..

valla ben hiç aramam kendisinden hiç hoşnut kalmadığım biri onun yüzünde sıkıntılarımdan dolayı bebeğimi düşürdüm

ben kayın validemi önceleri hafta bir bilemedin 2 haftada bir arardım halini hatrını sorardım. sonra bi bayram yanına gittim. bana kızının düğününden kalma saramış bişiler verdi. bende taze gelinim yani zaten hiç bişi yapmadılar bana. buda beni soğuttu. sonra ben araryı uzattım. bu sefer kaynımla haber göndermiş. aradım 2 seferde yanına ziyaret etmek istedim kabul etmedi.

bende şimdi ne arıyorum ne soruyorum.

anneler gününde bile aramadım. o beni evlat yerine koymuyorsa ben onu hiiiiiççç saymam. sonuçda yaşına saygım vardı. onuda götürdü. ararsa konuşuyoruz. hatta soruyor neden aramıyorsun diye.

gönül kırmak kolay oluyor ama alması zor

biz eşimle beraber ararız kayınvalidemi ve kayınpederim ikisiylede konusurum.ben hamile kaldım düşük tehlikem oldu ne kayınvalidem ne görümcemler aradı.ozamanlar çok kırılmıştım ama yinede büyüktür aramak gerek diye düşünüyorum

Back
X