- 14 Aralık 2009
- 310
- 0
- 96
vallah canım katılıyorum bende 2 yıldır bır ıgne aldıgını gormedım.esım annesının korkusundan bırsey alamyor esım alsa adamın burnundan gelıyo.vallah ıyı yanını yazmak ısterdım ama bulamıyorum.kotu yanlarınıda yazmaya kalkıssam 3 gunumu alır.ben sevmedım sevmem sevmıyecemde onu az cektırmedı bana allaha havale etmısımbana hediye alır yazanları gördümde şaşırdım,
4 senedir evliyim daha bir çöpünü görmedim. herşeye alınır hemen hiç bişey söylenmez.
Çocuğumuz olmuyordu sorunlarım vardı her gördüğünde olsada torun sevsek filan gibi laf söylerdi. allahtan şimdi hamileyimde o tip laflar sokmuyo.
Ne kaynanamdan ne kayınpederimden hiç bişey görmedim, ayda 1 kere ya görüyom ya görmüyom. hiçde umrumda değiller.
Benimkinin iyi bi tarafı yok ki yazayım.. Başkalarına çok iyidir.. Ama üç tane gelini var üçümüzü de sevmez.. Her fırsatta önüne gelene çekiştirir sağdan soldan duyarız biz.. Üç kişi kötüyüz bir tek o iyiKötü huylarını hiç yazmayayım burda, bitmez çünkü.. o kadar yani..
Ne güzeel yamaşallah
bende baştan iyi niyetliydim eşim ters bişey söylediğinde savunuyorum ablasınıda anasınıda (SALAKMIŞIM) ama şimdi nefrette te denemez ama önemsemiyorum onları artık ,zaten ablasın parazit gibi eziklenip acındırıp kendini beklenti içinde annesi bencil her sıkıştıklarında eşime koşarlar ama hep o sümsük kızı Allah razı olsun oğlumdan demedi bigün ,hiç düzgün bi huyu yok ki herşeyi sinirbozucu yalancı ,bişeyi abartması ,olayarı uydurarak anlatması ,pişkinliği ev aldık eşim düğün yaptı 5 kuruşları yok çocuk doğurdum evimde zerreleri yok ,ben çalışmıyorum herşeyimi ailem yaptı babam emekli memur millet çeyizimi görmeye geldiğinde mutfaktan çıkamadı A dan Z ye herşeyimi aldılar evi babamların evi üzerinden aldık kooperatiften aldığımız için annem ev hediyesi pahalı bi halı aldı doğum yaptım 1000 lira alışveriş 3 binliralıkta bilenzik taktı torununa AMA kaynanam iki oldu iki tarafta züğürt ve oğlumda babası gibi alamadı şöle zengin bi gelin dedikendiyle beni bir tutuyo kendine sormamışlar bile zorla vermişler Allahın köyüne benim ailem beni vermek istemedi ben eşime güveniyorum kimseye güvenmiyorum başka dedim zorla ikna ettim ...Neyin kompleksine girdiler anlamıyorum nankör şeyler
k.valideniz size ev hediyesi, torununa doğum hediyesi hiçbirşey almadı mı? size mi laf vuruyor oğlu zengin gelin alamamış diye?
aynen canım hiççç birşeyleri yok hiç ,evet aynı muhabbeti annemede yapmış biyere oturmaya gitmişler ortak tanıdık 'çok üzülüyorum ilaydanın kolunda bilenzik kalmadı iki tarafta züğürt ki bi bilenzik alıp takalım ' demiş ,bikerede konuşuyoruz sofrada bikonu üzerine eşimin babasıda alamamış zengin kendinden bahsediyo oğluda aynıymış benimle kendini bi tutuyo ,çok saygısız bi kadın
boşver sen takma eşinle mutlu musun ona bak. Bu hayatta her şey sırayladır. Kendi evi var mı bilmiyorum ; ama eğer yoksa ev alırsa sende ona götürmeyebilirsin benim evimde bir iğnesi bile yok diyerekten. Onlar öyle konuştuğunda sende diyemiyor musun aslında benim ailemin zengin bir damatları olamadı diye, ya da artık devirde değişti eskiden kızlar zengin erkek arardı şimdi erkekler zengin kız arıyor ne garip diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?