Kayınvalidenizin iyi ve kötü yönleri haydi bakalım gelinler..

kaynanamı hiç sevemedim bu saatten sonrada olmaz sanırım basda nasıl oluyorsa öle gidiyor

ben önceden seviyodum ama artık nefret bıle etmıyorum benım için hiçç... allaha hep dua ederken beni ona muhtaç etme diyorum inşaallah da oyle bışey olmaz...

vallah canım katılıyorum bende 2 yıldır bır ıgne aldıgını gormedım.esım annesının korkusundan bırsey alamyor esım alsa adamın burnundan gelıyo.vallah ıyı yanını yazmak ısterdım ama bulamıyorum.kotu yanlarınıda yazmaya kalkıssam 3 gunumu alır.ben sevmedım sevmem sevmıyecemde onu az cektırmedı bana allaha havale etmısım

İyi yönü: torununu çok sever............Başkada bulamadım.
Kötü yönü: Çokkkk.Tipik kaynana işte bi başlarsam uzun sürer.Empati kuruyorum anlamaya çalışıyorum bendemi öyle yapardım diye.Yok yapmazdım.

aynısından bendede var :)

kaynanamı çok severdim.

Takiii bayram bayram karşıma geçip damat kızımı rahat ettirsin diyene kadar.Ama bakalım senin oğlun geliinini rahat ettirtiyo mu?

Bunu düşünen yok.

O bayram ana kız gösterdiler sonradan görme yüzlerini şimdi artık ikisinden de nefret ediyorum.

ben kaynanamdan öyle böyle nefret etmiyorum yani bi kaşık suda boğasım var
aklıma geldiğinde bile nabzım hızlanıyo adrenalim yükseliyo o derece yani sadece 4 aylık evliyim ama 2 ay dır görüşmüyorum. en son eşim yokken evde benimle kavgaya gelmiş kardeşinide almış yanına mevzuda öyle komikki
düğünde takı faslından sonra gelin odasına gittik ablam napayım altınlarını dedi bende dedimki babama ver onlar çıkarken bana bıraksınlar dedim. babam yeni ameliyat olmuştu belinden değneklerle yürüyebildiği için yerinden kalkma ihtimali yok malum herkes ayakta oynuyo falan en iyisi babam dedim yerinden kalkmaz nasıl olsa. ablam giderken benim pislik kaynanam ablamı yolda durdurup biz dahamı az güveniliriz eşşek başımıyız gibi densiz laflar etmiş. ablamda hamile o zaman öyle şaşırmışki hiçbişey demeden geri getirmiş altınları. öyle sinirlendimki düşünün benim en güzel gecem gelinliğimle kaldım öyle eşimin teyzesi vardı ona dedim alın bu altınları bu kadarmı önemli düğün günümü mahvediyosunuz ay ben alamam ablam çok kızar bu saatten sonra dedi
neyse ben ağlıyorum sinirden insanlar içeride bizi bekliyolar pasta kesicez daha vs.
düğün bitti bizi hiç arayıp sormadılar 2 hafta birde ben buraya gelin geldim hiçkimsem yok burda düğünden sonra 40 derece ateşle yattım 3 gün eşim baktı bana kimse sormadı
neyse 2 hafta sonra yemeğe davet ettiler hadi dedim eşimin hatrına gideyim soğuğum ama gidiyorum geliyorum bikaçkezde onlar geldi yemeklerini yaptım yedirdim içirdim gönderdim. en son kavgaya gelmişler işte bu mevzu içinn eh be dedim yeter kimsin sen senin haddinemi beni yargılamak bıktım senden dedim terkedin evimi çabuk dedim bunlar apt. boşluunda hala bağırınıyolar aldın oğlumu elinden tepe tepe otur artık evinde diye kaldıki bir iğnesi uok evimde herşeymizi kendimiz yaptık hoş öyle bir beklentimde yok zaten.rezillik yani neyse
2 ay oldu görüşmüyorum. görümcemin düğünü olacakmış ki o konuya hiç girmiyorum görümcem benim evimde düğün salonunda rezillik üstüne rezillik çıkaran bir insan düğününe gitmicemi biliyolar dünürlerine rezil olmayalım diye benle barışma yoluna girdiler şimdi. burunları sürtsün ha bu arada bu iğrenç kadın benimle kavgadan sonra babamı arayıp beni şikayet etmiş babamda yetti artık senin arsızlığın bu kaçıncı arayışın ben kızımı ne sana ne kocana nede kızına verdim rahat bırakın çocuğumu demiş. kadın diyomuşki ben saygıyı haketmiyomuyum babamda demişki saygıyı haket önce bakalım demekki haketmemişsin demiş. yani babamda tersledi en sonunda artık onuda arayamıyolar
demem o ki ben bu kadından çok ciddi anlamda nefret ettim çok yanlış bir tutum olduğunu bilsemde yarın bir gün çocuğum olacak çocuğumu nası göstercem bu kadına diyorum

Son düzenleme:
valla bende kaynanamdan nefret ediyorum,çünkü beni değil kızı gelini olarak bile kabulenmedi,bir iğnesi yok evimde ve bende.herşeyi anacığım yaptı ( saolsun.görüşmüyorum,zaten çok pis,ne evine gidilir,ne koyduğu yenilir.ne ben gidiyorum ne de evime kabul ediyorum

ay aklıma geldi şimdi bıde şöyle bir huyu var.
biyerlere gideriz ''annen napıyo neden gelmedi demediler mi?'' der hep.
yenı evlıydık.yıne yenı evlı arkadaslara yemege gittik.benı çağırmadılarmı dedı.bende hayır dedim.(eşimde anne senın ne işin var gençlerle dedi)sonra eve geldik 'annen neden gelmedi demedilermı 'dedi.(olaya bak)
komsuya gıttık eşimle.eve geldık. benı sormadılarmı dedi
memlekete gıttık. annen nıe gelmedi diye sormadılarmı dedi..
kurana gıttım uzak bı arkadasıma ' kaynananıda cagır demedılermı' dedi.
toplam 7-8 kere yaşandı bunlar..
memlekete onu götürmedik yol gidemıyo dıye.. geri geldık 'arkadaslar sen nıe gıtmedın dedıler' dedi
ayyy boyle gelde gebert o karıyı nefretım geldi iice..

iyi yönleri kızımı çok sever hep ilgilenir o varken bana pek iş kalmaz uyutur yedirir benden pek beklentisi yoktur iş olarak bana karışmaz sadece hep onlarla kalmamızı istiyor haftasonları hep ordayım iyiler hepsi sağolsunlar kötülük görmedim iyilik gördüm hep..

Hazır kayınvalidemle ilgili bir konu açmışken ölmüş bir konuyuda canlandırayım bari.
Böyle bi konu açmaya niyetim vardı, baktım ki zaten mevcutmuş :)

İyi yönleri; Ilımlıdır, ortalık karıştırmaz, ortam gerilmeye yöneldiyse alttan alır.Kaynanalık yapmaz.

Kötü yönleri; aşırı aşırı rahattır. Okadar rahattır ki uyarsan bile tınlamaz.Art niyetten değil ama rahatlıktan!
Gecenin bi körü zilime basar, sabahın bi körü zilime basar. Bornozla açarım, yine basar ders almaz. Kombinazonla açarım yine basar ders almaz.
Gösterişi çok sever. Parasını ben verdim, ben aldım, ama gelinlerine aldıklarını genelde. Şuna şukadar para verdim bilmemne!

Bazen bizim ayrı bi evimiz ayrı bi hayatımız olduğunu idraak edemeden kendi kendine kararlar alır isim meselesindeki gibi, evime bişey koymak gibi. Ve bunlar son zamanlarda iyi taraflarının önüne geçmeye başladı.

bende baştan iyi niyetliydim eşim ters bişey söylediğinde savunuyorum ablasınıda anasınıda (SALAKMIŞIM) ama şimdi nefrette te denemez ama önemsemiyorum onları artık ,zaten ablasın parazit gibi eziklenip acındırıp kendini beklenti içinde annesi bencil her sıkıştıklarında eşime koşarlar ama hep o sümsük kızı Allah razı olsun oğlumdan demedi bigün ,hiç düzgün bi huyu yok ki herşeyi sinirbozucu yalancı ,bişeyi abartması ,olayarı uydurarak anlatması ,pişkinliği ev aldık eşim düğün yaptı 5 kuruşları yok çocuk doğurdum evimde zerreleri yok ,ben çalışmıyorum herşeyimi ailem yaptı babam emekli memur millet çeyizimi görmeye geldiğinde mutfaktan çıkamadı A dan Z ye herşeyimi aldılar evi babamların evi üzerinden aldık kooperatiften aldığımız için annem ev hediyesi pahalı bi halı aldı doğum yaptım 1000 lira alışveriş 3 binliralıkta bilenzik taktı torununa AMA kaynanam iki oldu iki tarafta züğürt ve oğlumda babası gibi alamadı şöle zengin bi gelin dedi kendiyle beni bir tutuyo kendine sormamışlar bile zorla vermişler Allahın köyüne benim ailem beni vermek istemedi ben eşime güveniyorum kimseye güvenmiyorum başka dedim zorla ikna ettim ...Neyin kompleksine girdiler anlamıyorum nankör şeyler

Son düzenleme:

k.valideniz size ev hediyesi, torununa doğum hediyesi hiçbirşey almadı mı? size mi laf vuruyor oğlu zengin gelin alamamış diye?

k.valideniz size ev hediyesi, torununa doğum hediyesi hiçbirşey almadı mı? size mi laf vuruyor oğlu zengin gelin alamamış diye?

aynen canım hiççç birşeyleri yok hiç ,evet aynı muhabbeti annemede yapmış biyere oturmaya gitmişler ortak tanıdık 'çok üzülüyorum ilaydanın kolunda bilenzik kalmadı iki tarafta züğürt ki bi bilenzik alıp takalım ' demiş ,bikerede konuşuyoruz sofrada bikonu üzerine eşimin babasıda alamamış zengin kendinden bahsediyo oğluda aynıymış benimle kendini bi tutuyo ,çok saygısız bi kadın

Son düzenleme:

boşver sen takma eşinle mutlu musun ona bak. Bu hayatta her şey sırayladır. Kendi evi var mı bilmiyorum ; ama eğer yoksa ev alırsa sende ona götürmeyebilirsin benim evimde bir iğnesi bile yok diyerekten. Onlar öyle konuştuğunda sende diyemiyor musun aslında benim ailemin zengin bir damatları olamadı diye, ya da artık devirde değişti eskiden kızlar zengin erkek arardı şimdi erkekler zengin kız arıyor ne garip diye.

çocukları olmasa evde kalmıycak hacizde hepsi ... diyemiyorum işte canım şaşıp kalıyorum arsızlığına

benim kv iyi yönleri, hiç bir şeyime karışmaz, oğlunu doldurmaz, aranız iyi olsun bana istiyosanız gelin der. lafı sözü yoktur. konu komşuya karşı beni över. dedikodumu etmez. aramız mükemmelmiş gibi davranır. benimle gurur duyduğunu hareketleriyle gösterir. gittiğimizde çok iyi davranır. koşturur

kötü yönleri; çocuklarımı öpüp koklamaz. sevip okşamaz. 1 haftalığına bile bakmak istemez. gelsin kalsınlar çocuklar demez. aramaz sormaz. gelmez gitmez. bişi olduğunda derim aramadın anne ben oğlumu aradım tebrik ettim der (beni hiçe sayar) diğer torunlarına borçlada olsa alır giydirir. baktı büyüttü. hemde kızları çalışmamasına rağmen. kızlarını över över durur. küs olduğumu bilmesine rağmen

Laf sokar

Aldığımıza karışır

Gezmemize karışır

Evde yokken,eğer anahtarım varsa ev bi güzel karıştırılır

Oğullarının çocuklarını evinden kovar,kızlarınkini baştacı eder

7/24 hizmet bekler (kızlarına ve kendisine)

Evlerinin elektronik ihtiyaçlarını oğullarının ödemesini ister

Oğullarını doldurur,üzerimize salar

Çocuk yapmamıza karışır

gibi gibi....

istediğini yapsın,maymun gözünü açtı...

Ne yaparsa yapsın artık vız gelir tırıs gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…