kızlar herkez bunun kötü olduğunu zor olduğunu yazıyor diğer konularda da okumuştum ..peki nasıl zorluklar oluyor tek tek yazarmısınız lütfen...benimde altlı üstlü oturma ihtimalkim var da
her öğün yemeği onlarla yiyeceksiniz başbaşa yemek yeme lüksünüz olmaz
kaynananın misafiri gelse sen hemen ineceksin hizmet göreceksin...
hem kendi evini hemde onların evini temizleyeceksin
yapmazsan arkandan tonlarca laf söyleyecekler...
ha ayrı evde oturmuşsun ha üstünde değişen bişey olmaz
eşinin abisi herşeylerine koşturmuş al sana örnek
sendende aynı kosusturmayı beklerler
alışmışlar bi kere....
karar senin.....
kızlar herkez bunun kötü olduğunu zor olduğunu yazıyor diğer konularda da okumuştum ..peki nasıl zorluklar oluyor tek tek yazarmısınız lütfen...benimde altlı üstlü oturma ihtimalkim var da
Evet haklısın bu dediklerinde benim kayınvalidem genç daha 40 yaşında biz evlenene kadar 43-44 olur genç daha yanii. Zor olcak biliyorum ama hiç bi zaman evlenmelimiym diye düşünmedim düşünmemde çok seviyorum çünkü o kadar engeli aştıktan sonra aynı apartmanda oturcaz diye ayrılıyım mı yani ..
İyi huylu insanlarsa çok da sorun olmaz belki ama dediğin gibi evliliğin ilk günlerinde başbaşa kalmak istersin pek istediğin gibi gitmeyebilir.. sonuçta sevdiğin adamın ailesi, sen onları seversen eşin de çok mutlu olur.. problem aileler uzakta olduğunda bile yaşanabiliyo, bazı şeyleri görmezden gelmek gerek canım. Allah her şeyin hayırlısını nasip etsin sana, bol şanslar..
Örnek kayınvaliden gelicek evine her gün oturcak belki evin müsait olmucak? Bide yeni evlisin sizin yaşıcak şeyleriniz olucak onlar altınızda ne deseniz duyulcak :S Sonraa bi temizlik yapcak mesela seninde gitmen yardım etmen lazım arkandan konuşmaması için.. Tabi kaynanan iyi olursa hiç bi problem olmaz ama ben ne kadar iyide olsa sanmıyorum güzel olcağını her dk kapımı çalcak acaba korkusuyla yaşıcaksın..
zaten yaşlılar anne 70 baba 75 yani ş yapamazlar. mecbur ben yardım edicem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?