- 19 Ocak 2011
- 1.347
- 162
- 123
zaten yaşkı 70 yaşında sakin sessiz bir kadın. annesinin çok lafı sözü olmaz ama yaşlı oldukları için gelenleri gidenleri çok olur. ben çalışıyorum okuldan gelip bir de onlara hizmetlenicem
Aynenşuan o konuyu konuşuyoruz hatta sevgilimle diyo ailem seni üzcek biri değil bilmiyomusun sanki diyo ben dedmki ya sorun o değil ben 1'e kadar uyurum öğlen annen qelcek bakcak hala uyuyorum kızcak içindende olsa.. dedim Ya saçmalama kimse sana kızamaz sözle olmayı bırak içinden bile kızamaz ben tanımıyomuyum ailemi sen sakın korkma zaten sorun çıkarsa 5 dk bile kalmayız o apartmanda dedi :)
canım çalıştığın için kimsenin senden çok bişey bekliceğini sanmıyorum.keşke benim kayınvalidemde iyi bi insan olsa ben seve seve hizmet ederim.sonuçta kimle evlenirsen evlen bigün mutlaka annesine babasına hizmet etmen gerekecek ama yapmam diyosan tabi senin kararın.ama ben kayınvalideyi bırak bi komşum bile olsa hizmete muhtaçsa yardımcı olurum allah rızası ve insanlık için yeterki gönlümü hoş tutsun bi çorba götürdüğümde teşekkür etsin yeter.ama kafamı kızdırırsa asla hizmet etmem
sevgilinin seni desteklemesi güzel en azından sorun olursa arkanda durabilir.ayrıca benim yengemde çalışıyo bazen erken kalkıyo annem kızıyo kızım sen çalışıyosun yat dinlen diyo anlayış meselesi tabi benimki olsa lafı sokuyo pazar günleri erkenden arıyo eşim açıyo uyuyoruz biz diyo hemen laf sokuyo çok geç kalkıyosunuz diyo napacaksa bizi sabah sabah ......
Çok snirine gidiyo demi.. Senin annen ne kadar anlayışlı kayınvaliden nasıl davranıyo anlayabiliyorum seni gerçekten çok zor. Peki eşin nasıl ? kızabiliyomu annesine böle durumlarda?
canım ben de elimden geldğince yaparım. sonuçta onlar benim sevdiceğimin anası babası olumsuz yaklaşmam. ama beni dışlAR İSTEMEZLER BİR DE onlara bakıp hizmet etmek görevimmiş gibi davranırlarsa çok mutsuz olurum. üstelik iş onlara bakmakla bitmiyor. sevgilim doğulu aile kalabalık ve sürekli gidip geliyorlar birbirlerine. ne bileyim o kalabaık ailede tek başıma kalıverecekmişim gibi geliyor. herşeye rağmen nu çok seviyorum vazgeçemem gibi geliyor
Hmm.. Böle şeylerden çok korkuyorumBide giyinmene falan karışıyomu acaba. Bana sevgilm dediki bizim orlarda açık giyinemezsn haberin olsun dedi annemde karışır falan demedi ama bana karışır gibi geliyo ..
Ben anlatayım benim kayınvalide altımda oturuyor çok anlayışsız bir insan iyidir ama ince fikir yok zırt pırt çıkar bana ki ben nişsanlıyken her şeyi açıkça konuştum ayrı yicez gibi konuşmama rağmen hep çağırdı yada çıktı tabi ben inmedim açmayız mesela 10 kere vurur kapıya düşünmez müsait değillerdir diye yüzümden anlar rahatsız olduğumu yinede çıkar herkes aynı değildir tabi ama ince fikir yoksa anlayış yoksa zorluk çekersin en iyisi uzak olmak uzak olunca daha tatlı olursunuz çünkü beiz geçici oturuyoruz ki benim kayınvalidem çok genç 40 yaşında olmasına rağmen bunları yapıyor sinir oluyorum:97:
Hmm.. Böle şeylerden çok korkuyorumBide giyinmene falan karışıyomu acaba. Bana sevgilm dediki bizim orlarda açık giyinemezsn haberin olsun dedi annemde karışır falan demedi ama bana karışır gibi geliyo ..
canım çalıştığın için kimsenin senden çok bişey bekliceğini sanmıyorum.keşke benim kayınvalidemde iyi bi insan olsa ben seve seve hizmet ederim.sonuçta kimle evlenirsen evlen bigün mutlaka annesine babasına hizmet etmen gerekecek ama yapmam diyosan tabi senin kararın.ama ben kayınvalideyi bırak bi komşum bile olsa hizmete muhtaçsa yardımcı olurum allah rızası ve insanlık için yeterki gönlümü hoş tutsun bi çorba götürdüğümde teşekkür etsin yeter.ama kafamı kızdırırsa asla hizmet etmem
inşallah benimkide öyledirbir yıllık evliyim
kayınvalidem iki alt katımda oturuyor
melek gibi kadındır
geldiğinin sayısı bellidir
olur olmaz kapıyı çalmaz
temizliğini kendi yapar ,hatta abartıp benim balkonumu fln da yıkar
çok anlayışlıdır filan filan:89:
ama gene de en az bi sokak olmalı arada
ben kimseyle iç içe olmayı sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?