bende 4 ay sonra evlenicem
ve aynı binadayız
umarım buraya gelip konu açmam
şimdiden çok tedirginim
aslında olabilicekleri tahmin edebiliyorum
kaynanam çok titiz bende aksine çok dağınığımdır yemek bile yapmayı bilmiyorum doğru dürüst
evinden misafiri eksik olmaz muhetemelen hep beni çağırıcaktı günlere çok gider hatta nişanlımada demiş mihri benimle gelrimi günlere diye nişanlımda sağolsun gelir demiş tabiide gitmiycem hiç sevmem
temzliğine çağırmasada bekliycektir vede gösterişi çok seven bir kadın ben kapalıyım kayıonvalidem açık eve misafir gelse açık dolaşmamı isteyebilir kendi evimde yada baynlar arasınd acarımda fazlasını beklemez umarım şimdiden diyor mihri kapalı balayında tatile gidince ne giycek diye of of kzlar ben yandımki ne yandım
Keske tek dert ev temizligi ile bitse degil mi? Manevi yorgunluk cok daha kotu, insallah kayinvalideniz sizi kizi gibi gorur ve cok sever omru boyunca.
Ah canım benim...
Temizliğe çağırmaz ama bol bol konuşur. Yok efendim ona yardım eden yokmuşta, herşeyi o yapıyormuşta. Sanki benim hizmetkarlarım var...Misafire hizmet edersin tonla lafı gene esirgemez. Benim eltimde kapalıydı. Evlenirken başını açsın diye tutturmuş kadın. Yahu sanane. Eltim bildiğini okuyo ona karşı. Yüzüne he he diyor.Arkasından bildiğini okuyor. Belkide bende böyle olmalıyım. Ama ben daha hassasım. Bende türbanlıyım. Eltimden sonra beni kabul etti mecburen. Hiçbirşey diyemedi. O modern kadınmış,"Avrupalı kadınmış" kendine göre.Sadece gülüyorum
Alt kat olsa daha iyi olurdu :) , hiç bir zaman topuk giyemeyeceksin , asansör yoksa apartmanda..
Benim arkadaşım en üst katta ve eltileriyle ve kayınvalidesiyle aynı apartman içerisindeydi.. Bir defasında ona gitmiştim ve gezmeye çıkacaktık , apartmandan inene kadar ayak uçlarıyla indi basamakları, her defasında da bana ''sus ses çıkarma'' dedi. Çıktıktan sonra anlattı, çok dışarıya çıkıyorsun diye laf söylüyorlar bende böyle kaçıyorum dedi.. Kapıyı çalmazlarsa şanslı, çalarlarsa ''aa duymamışım banyodamıydım'' acaba diyormuş.Bu traji komik olay geldi aklıma buraya yazmak istedim.
İnşaallah herşey iyi olur hakkınızda.
canım bende altlı üstlü oturuyorum az biraz zorlukları var ama herkezin kapısı ayrı neticede sık sık gelip gidip boğmayız birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?