Korktum ha :) Valla benim kaynanam cadıda olsa biz oturcaz aynı apartmanda kesin bu.. Bence hiç gerginliğe gerek yok elinden geldiğimce yardımcı olurum ben evinide temizlerim yemeğinide yaparım ona görede muamele görürüm. Ama bilmiyorum ya tek diceğim şu hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kızlar..
En iyi kaynana bile olsa sürekli yakın olmak insanı bıktırır yani batmayacak şeyler bile batar insana....
bencede uzak olmak daha iyi benimki ilk yeni evliyken anahtarla giriyodu pat diye sinirden ölüyodum.ben evde yokkende benim yatak odama falan giriyomuş çıldırtıyodu.artık kilitliyorum kapıyı.
bende eşimin ailesinin üst katında oturuyorum
hiç istemedim,bu konuda evlilik öncesi çok tartıştık,ben ayrılma noktasına kadar geldim hatta...
ama şuan o evde oturuyorum,nedeni k.validemin yada k.pederin bir hastalığı olduğundan değil (gerçi
onlar hep hasta ama )
kira vermemek...
ama şimdiki aklım olsa diretir,evin eşyalarının borcunu en azından minimuma kadar indirip,kira da olsa
başka bir yerde otururdum...
1-ufacık bir seste herşeyini duyacaklar,banyo yapmaktan bile çekineceksin...
2-her an kapı çalacak endişesiyle evde rahat oturamayacak,giyinemeyecek,dolaşamayacaksın...
3-ansızın misafir getirecek evine,yeni gelinsin ya ev görcek millet..
4-ona misafir gelecek ve koşturup duracaksın..
5-her akşam yanlarına inmek gibi bir zorunluluğun olacak,inmezsen surat asılacak...
6-nereye gidersen git,haber vermek zorunda kalacaksın...
iyi düşün derim...mutlaka başka bir formül olmalı...
noree:18::18:...aynı apartmandayım 7 aylık evliyim yazdıklarının hiçbirini yaşamadım çok şükür kendimi şanslı gördüm..biz kiracıyız 1-2 seneye kadar ev alma durumumuz var..belkide şuan oturduğumuz evi alabiliriz...ama sonsuza dek aynı apartmanda olacağımız için kararsızım..zaman ilerledikçe saygı ve sevginin azalmasını istemiyorum açıkcası
yaşadıkların çok sinir bozucu Allah sabır versin...
bencede uzak olmak daha iyi benimki ilk yeni evliyken anahtarla giriyodu pat diye sinirden ölüyodum.ben evde yokkende benim yatak odama falan giriyomuş çıldırtıyodu.artık kilitliyorum kapıyı.
benimkide beni birkaçkere saçımda havluyla yakaladı sizde ne çok banyo yapıyosunuz falan diyodu utandırıyodu beni bende hiç bi cevap vermiyodum.geçtiğimiz yaz bigün dışarı çıkıcaktım bi duş alıyım dedim malum yazın sıcağında bi adım atıyoruz ter içinde kalıyo insan.bu gene havluyla yakaladı ve gene aynı şeyi söyledi ben patladım en sonunda evet biz hergün banyo yapmadan rahatlayamıyoruz dedim.mosmor oldu bidahada o lafı edemedi.ya sanki illa insan onun için mi banyo yapar ya.öyle bile olsa insana sorulmaz.ben olsam anlamamazlıktan gelirim.yeni evliyken hele bu konuların açılmasından nefret etmiştim artık.ilk zamanlar çok utanıyodum böyle şeyler söyleyince şimdi pat diye yapıştırıyorum cevabı
ben banyo yapınca görünmemeye çalışıyorum artık...
aynı imaları bende yaşıyorum,söylemese bile gözleri konuşuyo
Ne kadar saçma ya ne olmuş banyo ettiysen şaşırarak okuyorum ayrı yatın bari
cahillik işte.....
başka birşey diyemiyorum...
Sinir oluyorum böyle insanlara Allahtan benim eşim bana laf ettirmez benim kayınvalidede laf etmez gerçide onunda ahmaklıkları oluyor bazen
zaten her akşam çağırıyodu aşağı biz yeni evliydik saat 12-1e kadar bırakmıyodu oturun oturun çıkıncada uyuyoduk o saatte uykumuz geliyo tabikide sabahta erken kalkıyoruz.şimdi saat 10da benim uykum geldi yorgunum eşime sen istersen kal ben çıkıp yatıcam diyorum kaynana nasıl sinir oluyo bakıyorum eşimde ben çıktıktan yarım saat sonra oda geliyo çatlıyodur artık.kendisi yolda kayınpederin elini tutuyo yürürken bize gelince eşim bi köşede ben bi köşede oturuyoruz onlardayken.geçen kaynanam şöyle bişey dedi bazıları büyüklerin yanında kocasıyla sarmaş dolaş oturuyo aşkım falan diyolar çok ayıp hiç sevmem öyle yapanları.görümcemde vardı.oda sarmaş dolaş oturmaz ama hep bizim yanımızda aşkım der eşine.lafı söylerken kızını unuttu bi an şimdi bende ona inat eşime onların yanında aşkım diyorum.ne var bunda ben olsam sevinirim oğluma ne kadar değer veriyo diye.ama o kıskançlıktan çatlıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?