Kayinvalidenizle araniz nasil

İnşallah inşallah. Gerçekten hataymıș yani bir şey olmaz iyi kadın dedim oturdum. Daha 1 aylık evliyken küstüm yani. İnsanlara şimdi ben diyorum sakın oturmayın diye. Tecrübe işte
Ayyyyy bunu bende yasadim iste ayni binada aman aman diyorum simdi. Uzaktan iyi olsun yeter bana

Mesela haftada 3 4 kez cagırır dı. Sürekli sizi bekledim falan derdı. Gecen dedım kaynanaya hem corona var hem eşim cok yoruluyor eve gelıyor gözlerı kapanıyor dedım. Hanı cok cagırmasın dıye
Ben bunlarin nelerini dedim yorgun geliyo esim dedim dedimde dedim oyle inatci israrla cagirdi ayni binadayiz ya hani direk cikar gelirdi zaten her gun

Alla alla seni ilgilendirir mi pardon da. Yazmak icin mi yazdin sirf bak kac kisi yorum yazdi demek ki sayfa kirliliği degil.
Tabiki de beni ilgilendirmiyor ama sürekli farklı hesaplarla aynı konuyu açıyorsunuz. Bu kararı ben değil Mune hanım verir bence.

Sensizasla ve sennnn diye iki hesap ya da kullanıcı adını değiştirdiniz sanırım

Tasinin madem niye tasinmiyorsunuz ki
Yazın başında ev bulmuştum geri ev sahibi ile vs anlaşamadık vazgeçtik ama baya bekledik yaz bitti resmen. Sonra da kredi faizleri düşünce ev fiyatları aşırı arttı. Onun için tekrar yaza kadar bekleyelim dedik.

İns hayirlisi ozaman. Valla cok zor oluyor ayni binada beklentileri artiyo

3 yillik evliyim her konuda sorun yaşadık laf sokma arkamdan konusma aileme laf soyleme kiskanclik ara bozmaya çalışma esimi bana karşı kiskirtma.. ben de az değilim tabi inkar etmiycigim dedikodusunu yapmisligim var esime sikayette ederdm ama artik koyverdim bi sure küs kaldik simdi rahatim. esim yurt dışında calisiyo gelir torununu sever giderler ben gitmem onemli bi misafir olmadikca cagirmazlarda zaten gecinip gidiyoruz he geldiklerinde de surat asmam ikramimi yapar bi köşede otururum bu kadari yeter onlara

İns hayirlisi ozaman. Valla cok zor oluyor ayni binada beklentileri artiyo
Beklenti çok erken oluştu. Bir de kendi soğuk biri benim soğuk olduğumu iddia etti. Bana nasıl davranılırsa bende öyle davranırım yani. Daha neler neler yalanlar yalanlar ağzım açık kaldım yani. Şimdi de tamamen bağlar koptu. Yolda giden insan benim için daha kıymetlidir o kadından o derece

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.

80 küsür yaşinda benimki..
iyi bi kadın, huysuz gecimsiz değil zaten 80 yaşındaki kadin huysuz olsa ne olacak onunla çan çan kavga edecek değilim.
sadece çok üstüme düşüyor ki bende soğuk nevalenin tekiyim gereksiz ilgiden nefret ederim boğar beni..
omuzlari kollari tutmuyor, 15 dk'lik yolu 40 dk da yürüyecek sekilde bacaklarda..
ama hiç hâline durumuna bakmaz oturayim demez kendince biseyler yapmak işe yaramak ister ve haliyle mutfak batar..
kırılan bardak tabak bisey degil kendine zarar veriyor bu kez eşim bana ekşiyor..
Bu yüzden ne ona gitmek ne onun gelmesini isterim.Yaslandigini kabul edemeyen bi kadin.
sanki ayip oturmak.

Araya miras mal paylaşımı girince bakın nasıl tek taraflı oluyor insan ilişkileri
Bu konuda biraz şanslıyız sanırım çünkü dert etmemizi gerektirecek çok büyük bir miras falan yok. Kaldı ki Kv kime ne vereceğine zaten karar verdi. Eşim ve diğer erkek kardeşi de doktor olunca hiç sıkıntı kalmadı.

Kv tarafı için demedim genel olarak insanlar mal soz konusu olunca değişiyor, evet siz sanslıymışsınız , işte şans ama .

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Kayınvalidem değil ama müstakbel kayınvalidem ile gayet iyiyiz. Çok yakın arkadaş gibiyiz. Beraber vakit geçiririz. Kafeye gideriz. Beraber takılırız alışverişe gideriz. Hatta erkek arkadaşımla anlaştığımdan daha iyi anlaşırım. Benim başta saçma tavırlarım olsa da son derece olgunlukla ve anlayışla davranarak benimle arkadaş oldu. Şu anlık durum böyle. Belki evlenince değişiriz. kûsmek malesef eşini çok üzer. Söylediklerine yaptıklarına takilmamaya bak. Gerekli zamanlarda tavrini koy. Onun haricinde cok yuz goz olmamak sizi daha rahat ettirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…