- 2 Ağustos 2013
- 38.051
- 126.646
- 798
İnşallah inşallah. Gerçekten hataymıș yani bir şey olmaz iyi kadın dedim oturdum. Daha 1 aylık evliyken küstüm yani. İnsanlara şimdi ben diyorum sakın oturmayın diye. Tecrübe işteHayırlısı inşallah tasinirsiniz darisida basima
Alla alla seni ilgilendirir mi pardon da. Yazmak icin mi yazdin sirf bak kac kisi yorum yazdi demek ki sayfa kirliliği degil.Sürekli aynı konu ve farklı hesaplar. Boşu boşuna sayfaya veri kirliliği yaşıyorsun.
Ayyyyy bunu bende yasadim iste ayni binada aman aman diyorum simdi. Uzaktan iyi olsun yeter banaİnşallah inşallah. Gerçekten hataymıș yani bir şey olmaz iyi kadın dedim oturdum. Daha 1 aylık evliyken küstüm yani. İnsanlara şimdi ben diyorum sakın oturmayın diye. Tecrübe işte
Ben bunlarin nelerini dedim yorgun geliyo esim dedim dedimde dedim oyle inatci israrla cagirdi ayni binadayiz ya hani direk cikar gelirdi zaten her gunMesela haftada 3 4 kez cagırır dı. Sürekli sizi bekledim falan derdı. Gecen dedım kaynanaya hem corona var hem eşim cok yoruluyor eve gelıyor gözlerı kapanıyor dedım. Hanı cok cagırmasın dıye
Tabiki de beni ilgilendirmiyor ama sürekli farklı hesaplarla aynı konuyu açıyorsunuz. Bu kararı ben değilAlla alla seni ilgilendirir mi pardon da. Yazmak icin mi yazdin sirf bak kac kisi yorum yazdi demek ki sayfa kirliliği degil.
Farkli hesap mi tek hesabim var benim ayrica sayfami kirletme gule guleTabiki de beni ilgilendirmiyor ama sürekli farklı hesaplarla aynı konuyu açıyorsunuz. Bu kararı ben değilMune hanım verir bence.
Sen ne diyorsun be o hesaplar ne. Ben ilk kez senden duyuyorum bu hesaplari. Tek hesap aldim burasi için o da su an kullandigim hesap. İftira atmaSensizasla ve sennnn diye iki hesap ya da kullanıcı adını değiştirdiniz sanırım
Tasinin madem niye tasinmiyorsunuz kiÇocuk yok işte onun için çocuk olmadan taşınmak istiyorum. Ama şu an çocuk olsaydı eşimle gönderirdim sevsinler diye torunu sonuçta.
Yazın başında ev bulmuştum geri ev sahibi ile vs anlaşamadık vazgeçtik ama baya bekledik yaz bitti resmen. Sonra da kredi faizleri düşünce ev fiyatları aşırı arttı. Onun için tekrar yaza kadar bekleyelim dedik.Tasinin madem niye tasinmiyorsunuz ki
İns hayirlisi ozaman. Valla cok zor oluyor ayni binada beklentileri artiyoYazın başında ev bulmuştum geri ev sahibi ile vs anlaşamadık vazgeçtik ama baya bekledik yaz bitti resmen. Sonra da kredi faizleri düşünce ev fiyatları aşırı arttı. Onun için tekrar yaza kadar bekleyelim dedik.
Beklenti çok erken oluştu. Bir de kendi soğuk biri benim soğuk olduğumu iddia etti. Bana nasıl davranılırsa bende öyle davranırım yani. Daha neler neler yalanlar yalanlar ağzım açık kaldım yani. Şimdi de tamamen bağlar koptu. Yolda giden insan benim için daha kıymetlidir o kadından o dereceİns hayirlisi ozaman. Valla cok zor oluyor ayni binada beklentileri artiyo
Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Bu konuda biraz şanslıyız sanırım çünkü dert etmemizi gerektirecek çok büyük bir miras falan yok.Araya miras mal paylaşımı girince bakın nasıl tek taraflı oluyor insan ilişkileri
Kv tarafı için demedim genel olarak insanlar mal soz konusu olunca değişiyor, evet siz sanslıymışsınız , işte şans ama .Bu konuda biraz şanslıyız sanırım çünkü dert etmemizi gerektirecek çok büyük bir miras falan yok.Kaldı ki Kv kime ne vereceğine zaten karar verdi. Eşim ve diğer erkek kardeşi de doktor olunca hiç sıkıntı kalmadı.
Kayınvalidem değil ama müstakbel kayınvalidem ile gayet iyiyiz. Çok yakın arkadaş gibiyiz. Beraber vakit geçiririz. Kafeye gideriz. Beraber takılırız alışverişe gideriz. Hatta erkek arkadaşımla anlaştığımdan daha iyi anlaşırım. Benim başta saçma tavırlarım olsa da son derece olgunlukla ve anlayışla davranarak benimle arkadaş oldu. Şu anlık durum böyle. Belki evlenince değişiriz.Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Hanfendi ben açmadım bu konuyu. Ayrıca biz aynı binada degilizSensizasla ve sennnn diye iki hesap ya da kullanıcı adını değiştirdiniz sanırım
Sen ne diyorsun be o hesaplar ne. Ben ilk kez senden duyuyorum bu hesaplari. Tek hesap aldim burasi için o da su an kullandigim hesap. İftira atma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?