Kayinvalidenizle araniz nasil

Aslinda iyi geciniyoruz, ama insanlar hep kendinde bir yorum yapma hakki görüyor, bende ona kim olsa olsun gicik oluyorum. Kac yasinda kadinim. Zaten bütün cocuklugumuz ve gencligimiz kimse fikrimizi sormadi, hep anne babamiza göre yasadik. Bundan sonra kimsenin karismasina da müsade etmiyorum. Yardim istesem belli ederim. Yok istemiyorsam herkes isine bakacak

Henüz evli değilim ama kayınvalidemle aramız çok iyi şükür. Şeker gibi bir kadın inşallah hep böyle devam eder.

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Biz cok iyiyiz..saygi sevgi cercevesinde hersey..birbirimize gerekmedigi surece karismayiz yada elestirmeyiz..bazen uyarilarda bulunur ama ben bunu kotu anlamda yorumlamiyorum.
Esimle ikimizde calisiyoruz.kv yemwgimizi yapar cocuk jonusunda bize yardimci olur.bakici sorunim oldugunda bir sure geldi kaldi.daha ne isteyeyimki.isten yorgun argin gelip yemek cocuktu gercekten yorucu oluyor.
Bizde kaldigi surece sabah kim erken kalkarsa o kahvalti hazirlardi.bazen ben bazen o.ama hic lafi olmaz bu tarz seylerin...
Sayginin cok onemli oldugunu dusunuyorum.hersey karsiliklidir.ayrica tatilde onlara gidiyoruz uzun sure kaliyoruz.ayni sekilde kendi ailemde de.

Ne güzel bi denge kurmuşsunuz

benim kv ile ilşkim iyi desem iyi değil , kötü desem kötü değil. iç güveyinden hallice . yaşıyoruz bakarım.

Anlaşamayız maşallah herşeyime karışır oğlundan kıskanır aramızda tartışma olsa direk oğluna söyler Allahım akıl fikir versin

Bizim durum çok karışık, iyiyiz genel manada ama kayınvalidem çok cahilce davranıyor bazen. yine iyi davranıyorum burada goruyorum da çıtır çıtır yerlerdi sanırım bazıları
Çok baskıcı biri, her şeye bağırır. En ufak şeyimi eşime şikayet eder. Bana sen benim kızım gibisin diyip, eşime ben ona yemek götürdüm bilmem ne götürdüm der. Bir yere gitsek habet vermezsek kıyameti koparır. Genelde bağırır. Eşimi çok dolduruşa getiriyo. Ben de artık arama mesafr koydum tamamen. Geçen gün aradım açmadı, ertesi gün aradı açmadım. Kendincr bana ders vermeye çalışıyo. Bağırırak baskı kurmaya çalışıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…