Kayinvalidenizle araniz nasil

Tek kelime ile berbat.
Kavga kıyamet koptu şimdi biraz rahat bıraktı beni uğraşmıyor eskisi kadar Allah ona muhtaç etmesin beni. Muhtaç ettiğinde bile bakmadı lohusaligimi burnumdan getirdi ağlattı ordan sonra artık iyice nefret ediyorum

Gayet iyi aramız, annemle o kadar uzun süre muhabbet edemem sıkılır sinirlenirim ama kayınvalidemle ooo

Normal. Başta çatışmalar kavgalar oldu ama şimdi ben söylediklerini takmamayı öğrendim o da oğlunun yeni bir hayatı olduğunu kabullendi yaşayıp gidiyoruz. Uzak olmamız da etkili tabi.

başta bir şeyler olmuş olsa da bunu düşündüklerinin aksini yaparak hepsini utandırarak kırdım.
iyi niyetli olmak ,taş atarken, çiçek atmak ileriki yaşamımda da etkisini gösterdi.
kv hiç bir şeyi eksik etmez. kışlık yapılan aklınıza ne gelirse hepsini yapar verir. üstündekini iste onuda verir. hayatını evlatlarına torunlarına adamış bir insan. (maaşını hangi çocuğuna giderse ona harcar. pazara çıkar, eksik gedik ne varsa alır bize sormadan. buzluğu doldurup gider. bana elbise ,kıyafet alır gönderir. kızıma aynı şekilde. annem kv de için benden çok onun faydası var kadını üzme ,ara der. babamın cenazesinde, kardeşimin düğününde hep yanımızdaydı.

Benim aram iyi, hatta baya iyi sevgililik,nişanlılık evlilik derken 11 yıldır tanıyorum, canımdır. Hiç kırmadı. Çok severim, çok değer verir kendisi. Aradaki ilişki bence tamamen şans işi. Ne kadar iyi olursanız olun karşınızdaki laftan sözden anlamayan gösterdiğiniz saygıyı hak etmeyen biriyse zaten iyi olamaz. Kimse kötü anlaşıyor diye kötü, iyi anlaşıyor diye iyi de değil. Ama iyilerde var, hepsinin hakkını yemeyelim, ne azından benimkinin :)

Valla nasip kader arkadaslar kiminin kv iyi belki ama insanlar da cesit cesit iyisi de kotusu de var. İyi anlasanlari tebrik ederim sukr edin. Benimki iki yuzlu oyleki anlatamam yani. İlerde esimin annesi ayni evde kalirim yanliz olsa derdim ama su dusuncelerimle nasil olur bilmem. Cok uzdu beni cunku cok. Hep iyi niyetimden kaybettim

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Görüşmüyorum.Eşiminde görüşmem konusunda bir beklentisi yok.En güzeli böyle ortak noktamız yok.

Kv ile iyi gecineniz var mi bilmiyorum cevremde hic denk gelmedim de. Bizde de durumlar farksiz değil. Umrumda degil bana kalsa hic görüşmem ama esim buna asla müsade etmez. Küsmek iyi birşey degil elbette birde o tarafi da var.
Bu aralar cok iyiyiz galiba ben bir seylere sinir olmuyorum normal davranıyorum sıkıntı çıkmıyor

Özellikle görüşmediğimiz zamanlarda çok iyi anlaşırız
Şaka şaka maşallah iyidir aramız, ilk yıllar sorun oluyor genelde ama sonra oturuyor ilişkiler.

evlat ayrımı yapan kurnaz tilkinin cadalozun teki. ama ben yer miyim? yemem. o yüzden de beni hiç sevmez. çevresinde saf tipler olacak o da üstlerine binip deh diyecek. binemediğine de kin güdüyor. oldu olası beni sevmez ben de onu sevmem. yaşlı diye bazen yumuşuyorum ama gerek yok. gebersem umuruna olmaz.

Kv ile hiç iyi başlamamiştık. Şuanda (son yillarda) oldukça mesafeliyiz, en azindan zarari dokunmuyor artik beni sinir etmiyor. Oyle yakinlik kurmaya veya iyi gecinmeye merakli degilim zaten.

İyi anlaşıyoruz şükür bir sorun yaşamadık şimdiye kadar ama illaki fikir ayrılıkları oluyor ama severiz birbirimizi benim gibi gelini bulmuş daha ne olsun

Canım cigerim aşkım böceğim hıp sarıl hop öp değiliz ikimizde soğuk kalırız yani insanlar öyle derler her an sarılıp öpmeyi sevmem insanları ama şükür biz iyi anlaşırız hiç bişeyime laf etmez karışmaz . Öyle çok gelip gitmez rahatsız etmez maşallah bize deyim yazarken baya şaşırdım

allah bozmasın ama buraya yazmayaydın iyiydi

Bu mesafe mi sizce? Maşallah insaflıymışsınız kv ye karşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…