Kayınvalidesel mevzular...

Diğer yorumlarda yazılmış zaten temizlikçi tıtmak vs onlara katılıyorum, şimdiden annenizi bu kadar yorarsanız asıl ihtiyacınız olan doğumdan sonraya enerjisi kalmaz.
Kayınvalidenizin gelmemesini dertediyorsunuz ama hergün gelse 3-5 saat otırsaonu daistemezsiniz
Gelmemesigelmesinden iyi bence, siz rahatça yatın uzanın ne güzel işte.

Gelip canını sıkacağına gelmesin daha iyi sen sıkıldın deyip gelse onla ne paylaşabilirsin ki boş ver.

Ben kimseden bir sey beklemiyorum. En guzeli.
Gorumcem var, 1 defa hapsursa kv hemen yatirir caylar corbalar yapar vs.
Ben 1 hafta hasta yattim, arayip sadece gecmis olsun dedi.
Kendi geleceklerine yatirim yapiyorlar, bosver. İlerde benimkine kizi, seninkine de eltin baksin cunku ne ekersen onu bicmelisin.

Neden esin yardımcı olmuyor duş konuşun da ütü de falan benim de annem geldi ama eşim ona iş bırakmadı sabah kalktığımızda düşün bak annem kahvaltı hazırlayana kadar eşim evi süpürüp siler bide masayı hazırlar ki doğum yapmıştım diye annem gelmişti hamileyken eşim asla kimseye muhtaç etmedi bizim evet annedir gelmek ister ama yazık yaşlı kadın siz biraz eşinize sorumluluk yükleyin ayrıca terziler de ütü yapıyor 3 lira karşılığında

Neden esin yardımcı olmuyor duş konuşun da ütü de falan benim de annem geldi ama eşim ona iş bırakmadı sabah kalktığımızda düşün bak annem kahvaltı hazırlayana kadar eşim evi süpürüp siler bide masayı hazırlar ki doğum yapmıştım diye annem gelmişti hamileyken eşim asla kimseye muhtaç etmedi bizim evet annedir gelmek ister ama yazık yaşlı kadın siz biraz eşinize sorumluluk yükleyin ayrıca teraziler de ütü yapıyor 3 lira karşılığında

Gün geçmiyor ki kk'da kayinvalide ile ilgili yaratıcı bir başlık görmeyeyim :) Kayınvalidesel mevzulara sen kafayı gereksiz yere takmışsın. Anlattıkların tipik bir ajite hamilenin duygularıyla örtüşüyor. Tü kaka hormonlar :)

Kadının sana art niyetli tek bir davranışı bile yok bundan emin olabilirsin.

Sizin hormonlar erken oynamış belli:) takma böyle şeyleri eşinle konuş sana yardimci olsun. Bu fedakar lik ona düser analarimiza degil. Sorunlu bi hamilelik geciriyorum ama yinede tek basimayim ya ben ne yapayim bacim:) eşim en buyuk destekcim. Annemde sagolsun elinden geldigince yardimcim ama ben talep etmiyorum

Ha bide duş konusu eşinize düşer. Eşinizi biraz pasif gördüm sanki. Bebek ikinizin canim bunun farkina varsın:) saglikla gelsin bebegin

Tamam hep aynı cevapları yazmanıza gerek Yok önceki yazışmaları okursanız sevinirim ,eşim iş yapmıyor diye de bişey yok ama bir kadının yaptığı her işi yapabilecek yetenekte bi adam değil net mi? Ütüleri de annem az buluyor götürmeyin ben halledicem diyor burada iyice okuduysanız konu ev işi değil , insan ilişkileri, gelinleri bir tutmak, sana gelemeyeni ziyarete gitmek ...

Hepsini okudum yazışmaların sen merak etme beklenti içine girmek kv eğer sana gelseydi bu sefer de hamileyim kv bir rahat vermiyor diye konu acacaktin o yüzden bence rahatlığının tadını çıkar bir kaç aya tehliken geçer inşallah normale döner hayatın

tamam ama hamıle kalmıs sonucta ve 9 ay yatacak degıl ya gebe kaldıktan sonrakı prosedür herkes için aynı ki normal yolla bile gebe kalan bırının ıkıncıye gebe kalmasının garantısı yok...

tamam ama hamıle kalmıs sonucta ve 9 ay yatacak degıl ya gebe kaldıktan sonrakı prosedür herkes için aynı ki normal yolla bile gebe kalan bırının ıkıncıye gebe kalmasının garantısı yok...
Bazi seyleri yasayan anlar canim inan allsh kimseyi evlatsizlikla sinamasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…