Kayınvalidesi ile oturan arkadaşlar

Halen anlamadin. Asil eşin "karimi kazanmak için ne yapayim" diye düşünmesi lazim. Adam seni zerre umursamiyor. O evde bir hizmetçi konumdasin. Annesine hizmet etmek, akşam eşin geldiğinde onun ile cinsellik yaşamak ve arada kulukça makinesi gibi çocuk yapmak.

Senden beklenilen bu. Evlilik değil, hizmetçilik istiyorsan, o evde kal. Yok ben evlikik istiyorum dersen (ki o zihniyetteki erkek, pardon ana kuzusu ile zor), "ya ayri eve çikacağiz, ya boşanacağiz" diyeceksin.

Ki yapmazsin. Yaşin küçuktür. Yazik, gerçekten yazik.

Zaman ayırıp yormuşsunuz kendinizi ama aradan neredeyse10 yıl geçmiş.
Konu sahibi şimdi kim bilir kaçıncı çocuğu yapmıştır.

Evini ayır bn ayrı olduğum halde neler çeliyorum

Neden taktir bekliyosunuz ki, bence kayınvalideniz haklı olarak "nereye geleceğini biliyodu, bile bile geldi kabul etmiş sayılır" diye düşünüyodur. Siz eşinizle bi hayat kurmamışsınız, onun annesiyle yaşadığı hayata dahil olmuşsunuz beraber oturmayı kabul ederek. Eğer baştan bi takım şartlar koşmadıysanız hak da talep edemezsiniz, uyum sağlamak zorundasınız. Ne bekliyodunuz ki

öf şu konuları hortlatmayın allaşkına boşu boşuna yorum yazdım -_-

Boşuna şikayetlenmeyin yıl olmuş kaç hala kaynanayla oturmak ne demek...bu durumu kabul ettiyseniz en başta bütün şartları kabul etmişsiniz göze almışsınz demek..yapacak bişey yok..geçmiş olsun..

Benim el üstünde olmam gerekmiyormu? Ama hep altan almak zorunda kalan herşeye herkese ayak uydurması gereken ben oluyorum.
Neden el üstünde tutulasin ki?
Onların evine onların düzenine sonradan gelen sensin.
Mecburen ayak uyduracaksın.
Bunu eleştiri olarak algılama.

Kaynanan senin kurulu düzenin olan eve sizinle yaşamaya gelse senin düzenine uymak zorunda, değil mi?

Cnm konu açılalı 8 sene olmuş... bu zamna olan olmuştur zatiiii

Yazak o kadar çok şey var ki kayınvalidem 77 yaşında sorunlu hiç bi evladı bakmaz bizimle yaptığım hiç bişeyi beyenmez laf sokar evde kalmış oldum ölmüş anneme bile dil uzattı görümcelerim annesi yanımızda die bana kölelik yaptırmaya çalışıyor aşağlıyorlar 1 bilezikle evlendimbi çorap dahi almadılar sevdim eşim mükemmel bi adam ama ailesi fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…