ArkadaŞlar teŞekÜr ederım sızlere benım sıkıntılarımı paylaŞtınız deĞerlı gÖrÜŞlerınızı belırttınız. Hepınız haklısınız. Ben eŞımı sevdıĞım ıÇın bazı Şeylerı baŞta kabullendım. Ama bu kadar sıkıntı ÇekeceĞımı dÜŞÜnemezdım. Bazı sorunların olacaĞını elbettekı bılıyordum ama bu kadar yanlız kalacaĞımı ınanın tahmın edemedım. Benım babam yok kız kardeŞlerım var annem zaten felÇ benı savunacak allahtan baŞka kımsemde yok doĞrusu akrabalar Çok uzakta. Yapayanlız bır kadınım esasında. Bazı arkadaŞlar ayrıl dıyor. BebeĞım var ne yaparım sonra ıyıce sıkıldım. Özet olarak bu aŞk Çok pahalıya patladı bana.
Öncelerİ Çok sevİyordu bunu hİssedebİlİyordum. Ama İŞte annesİnİ Şİkayet edİyorumya olmuyor yapamıyorum dİye. Sıkıldı galİba bu aralar İlİŞkİmİzde pek İÇ aÇıcı deĞİl
Valla şekerim mutlu değilsen mutlu olmanın yollarını ara. Eşin sana evlenmeden önce anlamsız bir dayatmada bulunmuş. Annemle oturacaksın diye şart koşmuş. Sen de bu dayatmayı kabul etmişsin. Seni niye başının tacı etsin ki sana dayatma yaptığı zaman bile olur kocacım ben seni çok seviyorum ne dersen kabulüm diyen bir karısı var. Seni mutlu etmek için neden uğraşsın ki sen fedakarlığa dünden razı olmuşsun ve eşinin mutluluğunu kendinin mutluluğunun önüne koymuşsun. Onun çaba göstermesine fedakarlık yapmasına hiç gerek kalmamış.Ev ev üstüne olmaz diye bir atasözü duymadın mı hiç?Veya ailen çevren de mi uyarmadı seni?. Bu durumu o kadar boynunu büküp ezik vaziyetlerde kabullenmişsin ki ayrı eve çıkmamız söz konusu olamaz gibi kesin kelimelerle kendini sınırlıyorsun. Evlenince bu ortamda mutlu olmadığını anlamışsındır herhalde. Mutlu olmadığın bir ortama niye bir de çocuk yapıp kendini bu adama iyice bağladın?O senin mutluluğunu umursuyor mu ki sen onu bu kadar seviyorsun?Annesi niye yalnız kalamazmış ayrıca? Benim 78 yaşındaki anneannem ve eşimin o yaşlardaki anneannesi hem de çocuklarından ayrı şehirlerde tek başına yaşıyorlar da senin kaynanan sizle aynı şehirde neden yalnız yaşayamayacakmış?Aynı evde yaşamayı kabul ederek başta çok ama çok bbüyük bir hata yapmışsın. Kayınvalide melek bile olsa aynı evde gelinle anlaşmaları çok zordur. Eşinle rahat edemezsin. Eşine rest çekmezsen de hataya devam etmiş olursun ve mutsuz bir şekilde yıllarca yaşarsın. Eşine resti çek. Ya ayrı eve çıkarız ya da sana anacığınla mutluluklar de. Bunu demezsen zaten ayrı eve çıkmayı eşinin kabul etmesi çok zor. Ancak seni kaybedebileceğini görürse belki bunu kabul eder. Kabul etmezse de bu duruma devam edip evliliğini sürdürme bence. Çünkü insanlar mutlu olmak için evlenmeli evlenmiş olmak için değil. Eşin seni mutlu edemiyorsa ve seni mutlu edecek şartları yaratmayı kabul etmiyorsa kendi yolunu çiz arkadaşım. Seçimi yap. Mutluluk mu mutsuzluk mu.
ArkadaŞlar teŞekÜr ederİm sİzlere benİm sıkıntılarımı paylaŞtınız deĞerlİ gÖrÜŞlerİnİzİ belİrttİnİz. Hepİnİz haklısınız. Ben eŞİmİ sevdİĞİm İÇİn bazı Şeylerİ baŞta kabullendİm. Ama bu kadar sıkıntı ÇekeceĞİmİ dÜŞÜnemezdİm. Bazı sorunların olacaĞını elbettekİ bİlİyordum ama bu kadar yanlız kalacaĞımı İnanın tahmİn edemedİm. Benİm babam yok kız kardeŞlerİm var annem zaten felÇ benİ savunacak allahtan baŞka kİmsemde yok doĞrusu akrabalar Çok uzakta. Yapayanlız bİr kadınım esasında. Bazı arkadaŞlar ayrıl dİyor. BebeĞİm var ne yaparım sonra İyİce sıkıldım. Özet olarak bu aŞk Çok pahalıya patladı bana.
ev ev üstüne olmuyor.ben de iki sene oturdum.sonra ayrildim allaha sükür.kac kere ayrilmayi düsündüm.sanki evde hizmetciyiz biz .evin islerini gören sagi solu toplayan .yemekleri yapan. Benim esimin annesi duldu ve cok gencti düsünsenize 40 yasinda ayrilmis kocasindan.Annem ayri kalmasin kizi da okuyo baska bir sehirde yaz tatlilerinde geliyo .Genc oldugundan benimle de kiyafet konusunda yarisirdi ben kazak alayim aynisini tabii kizinada. Mutfaga allah korusun su icmeye bile girmezdi yani kapisindan iceri adim atmazdi sebe bi de zamanin da esine cok hizmet yapmis bikmis .Sira bende kocama yemekler yapacakmisim tabii yaninda kayinvalidesi kizi da sebeblensin.sen pisir yedir icir hazir her sey oglunada ne var oglum böyle yasamaya derdi .ekmek elden su gölden ..daha ne hikayaler .susarim susarim yeri geldimi patlarim esime kendi tarafin dan anlatir olayi .o duymasin diye sokaklarda kavga ederiz. aglaya aglaya eve gelirim .allah daha beterini kizina göstersin .kizi da görsün... Allah beraber oturanlara sabir versin .....
Bi ah çektin konu hortladıAhh ahhh
Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım kendimi çok yanlız hissettiğim için bu siteye üye olup sizlerle stres atmaya karar verdim. 1,5 yıllık evliyim. Eşimle severek evlendim. 5 aylık bir oğlum var. Evlendiğimden beri kaynanamla oturuyorum. Ev onun birlikte oturuyoruz. Tabii bu benim için çekilmez bir şey. Eşimi sevdiğim için ben bu şekilde olmasını kabul ettim. Buraya kadar herşey normal fakat anormal olan bir şey. Eşimi sevdiğim ve iyi niyetimden dolayı kabul ettim şey kabusum oldu. Hiç kimsenin umru değil fedakarlık yapmışım iyilik güzellik yapmışım falan. Sanki mecburmuşumda yapmışım gibi unutuldu bile. Benim el üstünde olmam gerekmiyormu? Ama hep altan almak zorunda kalan herşeye herkese ayak uydurması gereken ben oluyorum. Ben olsam eşim böyle bir şey yapsa onu mutlu etmek ezdirmemek için herşeyi yapardım. Ama o bile beni anlamıyor. Annemdir alttan al hı hı de. öyle de yapınca kaynanam kendini bir şey sanıp herkesi yönetmeye çalışıyor. Artık çok bunaldım eşim bile beni tutmuyor çok yanlız hissediyorum kendim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?