- 6 Ocak 2014
- 5.079
- 6.047
- 198
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Kayinvalidem, ogullari, gelinleri, torunlari balayima çökmüştü. Dugun gecesi ve sonraki 3 gece! Daha ne soyliyim!!!!
Var maalesef ama terbiyesizlik oldugunu dusunmemeleri daha buyuk terbiyesizlik ve piskinlik.Böyle insanlar var mı ya şoktayımm. Büyük terbiyesizlik yaa....
Kayinvalidem, ogullari, gelinleri, torunlari balayima çökmüştü. Dugun gecesi ve sonraki 3 gece! Daha ne soyliyim!!!!
Var maalesef ama terbiyesizlik oldugunu dusunmemeleri daha buyuk terbiyesizlik ve piskinlik.
Ne olcak ki dedi en fazla ek masraf dedim ayrı oda filan. İstersen aynı oda ek yatak diye dalga geçtm
Size sormaması ayıp olmuş biraz.
Normalde tercih etmem ama kv yalnız yaşıyor yıllardır tatile gitmiyor gibi durumlar varsa uzun tatildense iki günlük gelsin gönlü olmuş olur. İnşallah kıymet bilen biridir.
Eğer annenizle arası iyise onu da çağırın, anneler guni hediyemiz ikinize falan dersiniz, birlikte vakit geçirsinler, sizinde başbaşa kalma süreniz artar.
gitmedim ama sizinki tam tatil değil gibi,
2 günlük dediğiniz için daha çok öylesine şuraya gidelim modunda mı gidilecek, annesi de görsün istemiş olabilir veya gittiğiniz yerde akraba vs ziyareti yapılacaksa zaten kv hiç de fazlalık olmaz.
ama 2 günlük romantik tatil planına dahil olmasını zaten eşiniz de istemezdi değil mi.
Çocuk yok daha 1.5 yıllık evliyizOnce sorması gerekiyordu size. O konuda ayıp etmis.
Cocugunuz var mi bu arada?
Kendi açımdan düşündum de,ben olsaydim tadini cikarmaya calisirdim. Cunku aklim çocukta kalmazdı. Kayinvalidem ugrasmayi cok sever cocukla. "Siz keyfinize bakin gezin ben cocukla ilgilenirim" der buna eminim. Yani tatil yapayimdan cok yardimci olmak için gelirdi.
Sizin iliskiniz nasil bilemiyorum.
Annm gelmez ki malesefBencede iyi fikir hatta anneni düşündüm kadın biz gezerken yalnız kalmasın beraber takılsınlar ne olcakki bir kişilik masraftan deyip kapak yapmak lazım
Of çok kötü olmuş ya çok üzüldüm ciddenKayinvalidem, ogullari, gelinleri, torunlari balayima çökmüştü. Dugun gecesi ve sonraki 3 gece! Daha ne soyliyim!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?