- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 19.002
- 448
- 35
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Ben bir hafta kv görümcelerimle bir hafta eşim kv ve görümcemle toplam 2 hafta tatil yaptım. İkisinde de çok eğlendim. Çocuk konusunda da epey yardımcı olmuşlardı çok rahat etmiştim. Bu sene bizimle gelmek istemiyor bende kara kara düşünüyorum ne yapsam diyeEşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Kayinvalidem, ogullari, gelinleri, torunlari balayima çökmüştü. Dugun gecesi ve sonraki 3 gece! Daha ne soyliyim!!!!
Hiç tereddüdüt etmeden annemi de çağırırım. Aaa ask olsun ben hiç dert etmedim senin yaptığına bak derim. Bidaha yapmaz bu sayedeEşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Ben ama hep değil bir iki kere denk geldi. Otelde odalarını ayrı olacağı için sorun etme...Eşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Ne yapiyim 3 gun bekledim. Herkes o gun gidecekti iyi dedim dedolup gidiyorlar ugurlamaya ciktigimda bi baktim kayinvalide gidenlerin arkalarindan el salliyor! Esime dedim manyak misiniz siz ya anan niye kaliyo burda ne ayip sey dedim. O da gitti annesine anne sen de bugun git istersen biz birakalim dedi. Ay zaten benim ne isim var ki burdaaa diye ogluna rol yapti. Sonra biraktik geldik. Tabi yine iki kisi donmedik. Aptal kardesi ve yilisik sevgilisyle. Onlar da yarin gitcekler bu ne bicim is ya burasi gelin evi dedim cingar cikardim da oyle defolup gittiler. Saka gibiydi hepsi gercekten.Yuh!
Sen ne yaptın peki?
Tekrari olacak tabi ev tutarsak. Kvgiller her daim hazir. Otel ayarliyorum gelemiyolar. Yoksa hepsi yapisak. Kv ile omurluk kustuk zaten artik. Benim icin rahmetli oldu geberesice:)
Çok fenaymış! Hiç bir şey yapamadınız mı o zaman? Eşiniz? Büyük konuşmayayım ama bırakıp dönerdim ben sanırım balayınıTekrarları olmuyordur umarım.
yok artik ben olsam bu tatil isinden vazgecerim esimle de bir guzel kavga ederim.Oldu olacak ucuza gelir diye ayri odada acmaz esin annem de bizim odada 3 kisi olarak kalsin der ben sana diyimEşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
Gorumcemle gittim maalesef bende napim katlandim mecburen keşke size sorsaymis önceden ama yapacak birşey yok bu sefer istemeyen gelin olursun öbür türlüEşimle iki günlük tatile gtcez tam zamanı belli değil haftasonu tatili eşim pat diye bianda annesini de çağırdı. o da olur dedi. Ben kaldım. Böyle kayınvalidesi ile tatile giden var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?