ohoo canım artık tahammül sınırı çoktan aşılmış.bence sesini çıkarmanın zamanı gelmiş te geçiyor bile.al karşına konuş kaynananla ve görümcenle..bozulacaklardır bozulsunlar.ya da ayrı eve çıkıcam diye restleş bence.çok sessiz bulmuşlar seni.böyle hayat geçmez
Ya allah aşkına nasıl konuşcam kayınvalidemle....:18:
Kayınvalidemle konuşunca zaten görümcemle konuşmama gerek kalmaz....
Ayrıca panik atak bir insan nasıl siyaset yapıyor anlamadım onu dinleyen var mı
İşin gerçekten zor arkadaşım ama içine atarsan daha da büyür. Ayrı bir eve çıkma ihtimalin hiç mi yok? Sanırım kayınvaliden de buna güvenerek rahat davranıyor. Bence yüz göz olmadan çözmeye çalış. Eşinle konuşsan ayrı eve çıkmasanız bile çıkacakmış gibi hissettirseniz bu konudaki kararlılığınızı görse kayınvaliden geri adım atabilir. Görümceler de kendiliğinden hallolur.
kapalı alanda kaldığında panik atağı başlıyor....
siyaset konuşmasına fırsat vermiyoruz.....bu seferde sabah akşam haber seyrediyor..o seyrederken ben çıldırıyorum....bütün gazatecileri milletvekillerini bakanları tanıyor.haber spikerlerini....
komşularla konuşuyor.....tanımadığı adamla bile siyaset konuşuyor...
evet bi ara eşimle çok büyük bir kavga ettik ayrı eve çıkmaya karar verdik.ama eşimin hiç gönlü yok.....bir kaç gün geçti uzatmayım dedim konu kapandı gitti...kendi annmegile söyledim o bile kızım sabret dedi ilerde çocuğun olduğunda o bakacak seb çalışacaksın dedi....
acaba cokmu takıyorum yada taka taka artık herşey bana batmayamı geldi...
Ben tam 7 yil kayinvalide ve kayinpederimle yasadim ev cati katiyla beraber 3 kat banyo ayri mutfak ayri bi tek yatak odalari ayni kattaydi ve buna ragmen cok ama cooook zor.Nasil kurtuldugumu sorarsan ayri eve ciktim cünkü artik dayanamiyodum .Evliligimin ilk yillari en guzel günlerim,hamileligim ,dogumum hep sorunlu olayli gecti malesef ve ben cok yiprandim.Bi kere bi yola girincede ha deyince dönülmüyo malesef hep bi engel cikti karsimiza ne zaman cikmaya niyetlensek ya bi sekilde esimi kandirdilar ya beni maddi manevi bir sürü problem:Ama en sonunda esime ne olursa olsun ya ayri eve cikariz yada ben bu sartlarda seninle yasamam dedim ikimizin birebir bi problemi olmamasina ragmen akil sagligimi yitiricek duruma geldim nerdeyse oda mecbur kaldi cikmaya ama senin isin daha zor canim k.peder yok olsa ikisini birakalim basbasa der bi sekilde cikardiniz ama bu durumda sanki kadini istememis varligi fazla gelmiste yanlizliga terkediyo gibi olucak ve sanirim esin bunu yapmayada cesaret edemiycek yada sizin böyle biseyi teklif etmeniz bile cok zor olucak.Evlenirken bu durum belli degilmiydi ki yani bu tür olacaklari düsünmedinmi hic cünkü geri dönüsü yok gibi bisey.Biz bile girerken 1-2 yil diye girdik ve 7 yil kurtulamadim ki
Arkadaşım gözünü korkutmak gibi olmasın ama çocuğunu haddinden fazla sahiplenmesin, çocuğuna ben baktım senden çok emeğim geçti de diyebilir. O zaman eşinin de diyecek bir şeyi kalmaz çocuğuma bakıyor diye.
İlk zamanlar eşimde aynı evde kalamızı teklif etti ben hemen hayır dedim ayrı ev ayrı tencere kaynasın dedim iykide demişim hatta eşim bile söyler şimdi iyki seni dinlemişim diye
Allah sana sabır versin ama o siyaset yapıyorsa sende yap az cin fikirli ol ya boşver gelip cammı siliyor silsin işmi yapıyor yapsın sende o iş yaparken nispet yap o seni kızdırmak için yapıyordur hem eşine sakın annesini kötüleme senin için eksi puandır bu annesi artniyetli olsa bile
kaynanam kötü değildir şükür ama yinede kaynanalık yapmaktan geride durmaz
Bence fazla takma:)
aslında eşimde istiyor ama ayrı evi bazen konuşurken elel veriyor kendini.
sonra kendine yediremiyor.....
daha kötü olmayalım istiyorum.tatlılıkla çözülsün...tek gelinim ben.....
evet canim ayni evde yasamadikca tabiki isin ic yuzunu kestiremiyosun onceden.Bizimkilerde 1-2 yil yasariz sonra sizede bi ev aliriz dediler bende kadin iyi iste evde musait hem böylece daha rahat para biriktiririz sonunda kendi evimiz olur dedim ama büyük hata ettim bu benim 7 yilima sebep oldunisanliyken gördügüm insanla evdeki k.validem cok farkliydi.Bi kere esim tek cocuk acayip kiskancliklar yapti yasima ragmen esinin dedigi gibi ben onu idare ediyodum ama nereye kadar esin iyi guzel diyoda ne kadar sabrediceksin sonucta sende bi insansin ve sabrin bi yere kadar.Burasi benim evim deyip bi misafir bile davet edemiyosun yada bi bakiyosun o birilerini cagirmis senin haberin yok yada sevmedigin insanlar.Bi yere bisey koyuyosun arkani dönüyosun yok ve en önemlisi özelin diye bisey kalmiyo ne dövüsebiliyosun ne sevisebiliyosun aman duyulmasin aman görülmesin.görümcenle bi sorun olsa kapini kapayim mesafe koyma sansin yok yada kayinvalidenle yasadigin ev senin degil bilmiyorum yakin bi yerlere tasinma ihtimalin varsa tasin derim esinle gayet ciddi konus yine gider gelirsiniz sizde kalir ama sizin kendi sinirlariniz olsun benim evim diyebileceginiz kücükte olsa biyer yoksa sitde evliliginizde coook yipranir
İnşallah tatlılıkla çözülür tabi. Ama kayınvalideyle oturmanın da bazı avantajları var mesela daha rahat çalışabiliyorsun aklın evde yemekte olmuyor. Çocuğuna da bakarsa süperrr. Ben ayrı yaşayan biri olarak söylüyorum. Ben kayınvalideme yanaştıkça o kaçıyor. Aristokrat kendisiÇocuğum olursa bakar mısın ben çalışmak istiyorum dedim. Bakmam çalışma otur evinde çocuğuna bak dedi Üstelik binalarımız karşılıklı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?